University of Applied Sciences Technikum Wien

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Wolf-Dieter Grabner

Østerrikes tekniske universitet for anvendt vitenskap

Med rundt 9000 nyutdannede så langt og omtrent 4000 studenter, er University of Applied Sciences Technikum Wien Østerrikes største rent teknisk universitet for anvendt vitenskap. De pedagogiske tilbudene består av 12 bachelor- og 18 mastergradsprogrammer, som tilbys som heltid, deltid og / eller distansstudier. Feltstudier er undervist på engelsk, de andre programmene holdes kun på tysk . De pedagogiske tilbudene er basert på et solidt vitenskapelig grunnlag og er også praksisorienterte. Ved UAS Technikum Wien legges vekten ikke bare på å gi en høyteknologisk teknisk utdanning, men også på fag med fokus på næringsliv og personlig utvikling. Nære bånd og samarbeid med næringslivet gir studenter og nyutdannede gode karrieremuligheter. Kombinasjonen av teori og praktisk anvendelse er sentral i både forskning og undervisning. Forsknings- og utviklingsaktivitetene på UAS Technikum Wien har vokst betydelig de siste årene og fokuserer nå på våre forskningsfokuser:

  • Innebygde systemer
  • Fornybare Urban Energy Systems,
  • Sikre tjenester, eHelse
  • Vevsteknikk
  • Automasjon

UAS Technikum Wien ble grunnlagt i 1994 og ble i 2000 den første institusjonen i Wien for å få status som et universitet for anvendt vitenskap. Det ble medlem av European University Association (EUA) i 2012 og er også en nettverkspartner av FEEI - Association of the Electrical and Electronics Industries.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se Forberedende år »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Forberedende år

Pre College Program utvidet kurs

Campus Heltidsstudier Deltid October 2018 Østerrike Vienna

Nåværende førskoleprogram er utformet som en forberedende kurs som varer fire semestre for internasjonale studenter som har til hensikt å ta opptaksprøven for UAS Technikum Wien eller påbegynne et studium i Østerrike. Den utvidede PCP er designet spesielt for studenter som har lite eller ingen ferdigheter på tysk.

[+]

Nåværende førskoleprogram er utformet som en forberedende kurs som varer fire semestre for internasjonale studenter som har til hensikt å ta opptaksprøven for UAS Technikum Wien eller påbegynne et studium i Østerrike. PCP ex er designet spesielt for studenter som har lite eller ingen ferdigheter på tysk språk .

Prospektive internasjonale studenter deltar på intensive kurs ityskEngelskMatematikkfysikkDatavitenskapElektroteknikkBiologi

Etter vellykket gjennomføring av forberedelseskurset vil kandidatene ha oppnådd minimumskravet "Tysk B2" i henhold til det felles europeiske referansegrunnlaget for språk, og bestått eventuelle ekstra eksamener som kreves for å kunne søke om kurs på UAS Technikum Wien. Dette betyr at etter gjennomføring av Pre College-programmet er det mulig å umiddelbart begynne å delta i standard søknadsprosess for en bachelor eller masterstudium. Fullføring av PCP garanterer ikke adgang til studieprogrammene til UAS Technikum Wien. I tillegg til det intensive nivået på språk- og spesialopplæring, er det også en stor butikk at studentene gjør fritidsaktiviteter sammen og kjenner seg til Wien som et potensielt studiested. Tilsvarende er det gitt støtte under fase "akklimatiseringsfase" i Wien og når alle nødvendige formaliteter fullføres.... [-]


Videoer

Technikum Wien Academy

UAS Technikum Wien

Kontakt
Besøksadresse
Fachhochschule Technikum Wien, Höchstädtplatz 6, 1200 Wien
Vienna, Vienna, AT
Sosiale medier