Andorra Aviation Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Andorra Aviation Academy ligger i Fyrstendømmet Andorra. Inspirert av en gruppe luftfartsentusiaster ble avtalen om å sette opp dette unike luftfartsprogrammet med Andorras regjering og Universitetet i Andorra, signert i juni 2015.

Andorra Aviation Academy tilbyr et pilotprogram (18 måneder Fast Track kurs) og pågår med Universitetet i Andorra en 3 år Bachelor of Aviation grad kurs anerkjent i hele Europa og i 47 land (180 studiepoeng European Credits Transfer System i henhold til Bologna prosess).

Andorra Aviation Academy og dets partnere tilbyr pilotopplæring godkjent og overvåket av EASA. Akademiet gir et profesjonelt universitet og fly-treningsmiljø som fremmer de beste i flyselskapsstandarder med hensyn til sikkerhet, kvalitet, standardisering og ytelse. I tillegg utvikler den ledelsesmessige ferdigheter for å konsolidere kritisk tenkning, beslutningstaking i komplekse miljøer, ledelse og kommunikasjon.

Basert på siste universitetsforskning i pilot- og kompleks miljøopplæring, har vi utviklet en undervisningsmetode kalt "oppmerksom trening" for å tillate elevene å takle komplekse og uventede situasjoner og fremme "mind mapping" i studenter. Pilotopplæring er av sin natur dyrt. For å redusere treningskostnadene samtidig som de holder høye standarder, har vi satt opp avtaler med "generell luftfart" -vennlige partnere i Frankrike. Auch (32000, Frankrike) lider spesielt ikke av det samme uværlige været som ofte finnes på andre steder. Alle disse fordelene bidrar til raskere ferdigstillelse, for å standardisere kvaliteten på trening basert på europeiske EASA-krav.

Vi tilbyr et altomfattende program (ingen skjulte kostnader) som er skreddersydd for hver students spesifikke behov, i et trygt og godt bevart multikulturelt samfunn.

Steder

Andorra la Vella

Andorra Aviation Academy

Address
Plaça de la Germandat, 7
AD600 Sant Julià de Lòria
Principat d’Andorra

AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Telefon
+376 736 309

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss