Les den offisielle beskrivelsen

Andorra Aviation Academy ligger i Fyrstendømmet Andorra. Inspirert av en gruppe luftfartsentusiaster ble avtalen om å sette opp dette unike luftfartsprogrammet med Andorras regjering og Universitetet i Andorra, signert i juni 2015.

Andorra Aviation Academy tilbyr et pilotprogram (18 måneder Fast Track kurs) og pågår med Universitetet i Andorra en 3 år Bachelor of Aviation grad kurs anerkjent i hele Europa og i 47 land (180 studiepoeng European Credits Transfer System i henhold til Bologna prosess).

Andorra Aviation Academy og dets partnere tilbyr pilotopplæring godkjent og overvåket av EASA. Akademiet gir et profesjonelt universitet og fly-treningsmiljø som fremmer de beste i flyselskapsstandarder med hensyn til sikkerhet, kvalitet, standardisering og ytelse. I tillegg utvikler den ledelsesmessige ferdigheter for å konsolidere kritisk tenkning, beslutningstaking i komplekse miljøer, ledelse og kommunikasjon.

Basert på siste universitetsforskning i pilot- og kompleks miljøopplæring, har vi utviklet en undervisningsmetode kalt "oppmerksom trening" for å tillate elevene å takle komplekse og uventede situasjoner og fremme "mind mapping" i studenter. Pilotopplæring er av sin natur dyrt. For å redusere treningskostnadene samtidig som de holder høye standarder, har vi satt opp avtaler med "generell luftfart" -vennlige partnere i Frankrike. Auch (32000, Frankrike) lider spesielt ikke av det samme uværlige været som ofte finnes på andre steder. Alle disse fordelene bidrar til raskere ferdigstillelse, for å standardisere kvaliteten på trening basert på europeiske EASA-krav.

Vi tilbyr et altomfattende program (ingen skjulte kostnader) som er skreddersydd for hver students spesifikke behov, i et trygt og godt bevart multikulturelt samfunn.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Andorra Aviation Academy

Aircraft Dispatcher er en lisensiert airman sertifisert av en Civil Aviation Administration. Han / hun har felles ansvar med kapteinen for sikkerhet og operasjonell kontr ... [+]

Aircraft Dispatcher er en lisensiert airman sertifisert av en Civil Aviation Administration. Han / hun har felles ansvar med kapteinen for sikkerhet og operasjonell kontroll av flyreiser under hans / hennes veiledning. For å oppnå best økonomisk praksis, passasjerer service og operasjonell kontroll, analyserer og avviker Flight Dispatcher meteorologisk informasjon for å fastslå potensielle farer for sikkerheten til fly og for å velge den mest ønskelige og økonomiske ruten for fly, beregner mengden drivstoff som kreves for sikker ferdigstillelse av fly i henhold til type fly, avstand for fly, vedlikehold, begrensninger, værforhold og minimumsbrenselkrav som er foreskrevet av luftfartsforskriften.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Kontakt skolen
Engelsk
2 måneder
Campus
Les mer på norsk
Andorra Aviation Academy

Dette programmet er utformet for å oppfylle kravene til en flybesetningsposisjon med europeisk flyselskap og å fungere som pilot på amerikansk registrerte fly. ... [+]

Dette programmet er utformet for å oppfylle kravene til en flybesetningsposisjon med europeisk flyselskap og å fungere som pilot på amerikansk registrerte fly.

Etter oppgradering vil du være kvalifisert med minst:

EASA CPL kommersielt pilotbrev og Instrument Rating

EASA ATPL teori

EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Samarbeid) kurs

FCL 1.055 Engelsk ferdighetsprøve

FAA kommersielle og instrument karakter kvalifikasjoner.

Programmet kan fullføres på 18 måneder. Det gir fleksibilitet under trening ved å tillate studenter som allerede har en EASA PPL å delta i programmet og motta en rabatt.

Fast Track Pilot ProgramVisa type kreves for (USA ... [-]
Andorra Andorra la Vella
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
Andorra Aviation Academy
Address
Plaça de la Germandat, 7 AD600 Sant Julià de Lòria Principat d’Andorra
AD600 Andorra la Vella, Andorra la Vella, Andorra
Nettsted
Telefon
+376 736 309