Les den offisielle beskrivelsen

The Academy of Interactive Entertainment (AIE) er Australias mest prisbelønte 3D-animasjon, spilldesign og visuell FX pedagog. Opprettet som en non-profit organisasjon å vokse den kreative digitale sektoren, AIE pioner i utviklingen av spesialistspill kvalifikasjoner og fortsetter å innovere gjennom bransje partnerskap og dynamisk undervisning.

AIE kurs er praktisk, karriere-fokuserte og levert av industri erfarne lærere i et seriøst morsomt og kreativt krevende studio miljø. AIE og det er kandidater har vunnet mange priser i løpet av årene, inkludert å bli kåret til 2007 australske Små treningsapparater Provider of the Year.

AIE Charter De primære målene for ikke-for-profit Academy of Interactive Entertainment er å:

Gi akkreditert offentlighet, Industri sponset og full kommersielle kurs og programmer som passer til interaktiv underholdningsindustrien, blant annet kurs i 3D Animasjon, Datautvikler, musikk og film; Gi Inkubator kurs overvåkes av gjeldende bransjeleverandører og tilpassede kurs for å møte bransjens behov; Stimulere veksten av en sterk regional industri og fremme utbygging av jobbmuligheter i bransjen; Gjennomføre forsknings- og utviklingsaktiviteter i tilknytning til industrileverandører og kommersielle utviklere; Foster og fremme utviklingen av industrinettverk og tilhørighet, både nasjonalt og internasjonalt, og fremme etablering av et dataspill Developers Association og møter; Assist nyutdannede av Academy for å finne arbeid i bransjen og arbeidsgivere å rekruttere utdannet og kvalifisert personale; Form allianser med andre institusjoner, både i Australia og internasjonalt, for å fremme og utvikle opplæring for industrien; Foster og fremme utviklingen av nye og små bedrifter ved å tilby muligheter for nettverksbygging, veiledning, og kontorlokaler med et spekter av støttetjenester, og Assist og tilby bolig overnatting til studenter, industri deltakere, leietakere, kunder og / eller ansatte og eiere av nye og små bedrifter.

SYDNEY CAMPUS

The Sydney campus ligger i hjertet av Sydneys spillbransjen, omgitt av både etablerte utviklere og uavhengige studioer. Sydney er også hjemmet til Australias største visuelle effekter studio, Animal Logic, som rutinemessig ansette AIE er svært ettertraktet kandidater. Studenter som studerer ved Sydney campus er heldig nok til å være omgitt av en blomstrende spill og film samfunnet og er utstyrt med mange muligheter, inkludert nettverksarrangementer, film og spill festivaler pluss industri hendelser.

MELBOURNE CAMPUS

Melbourne er i forkant av spill utviklingen i Australia. Siden åpningen her i 2004, har AIE sementert sin plass i de lokale spill og visuell produksjon industri som stedet hvor studioene gå når vi leter etter talentfulle kunstnere og programmerere.

AIE nyutdannede arbeid på alle nivåer på tvers av de store studioene i Melbourne samt mange internasjonale seg og har jobbet på et stort antall spill inkludert blockbuster Grand Theft Auto IV (GTA IV, Rockstar Games) og de mest solgte iPhone apps Flight Control og Sims 3.

CANBERRA CAMPUS

Den AIE Canberra campus ligger i Watson, en grønn forstad like nord for sentrum. AIE Canberra, den første AIE campus, ble etablert i 1996 som svar på en etterspørsel etter 3D-spill kunstnere og programmerere. Våre bransje opplevd lærere har ledet elevene gjennom våre kurs til arbeid på alle store spill og 3D-animasjon studio i Australia, samt en rekke internasjonalt kjente selskaper.

Canberra er hjem til noen av verdens mest anerkjente og innovative utviklere av spill, simulering og visualisering programvare sammen med banebrytende produksjonsstudioer. Vi har nære forbindelser med Uppercut Games Studios og er co-lokalisert med Dream Studios.

Vårt partnerskap med Canberra Institute of Technology (CIT) i Bachelor of Games og virtuelle verdener Degree kurset gjør elevene til å få tilgang til en rekke ressurser, inkludert omfattende biblioteker, studentboliger og andre støttetjenester.

ADELAIDE CAMPUS

AIE Adelaide er vårt nyeste campus og tilbyr det siste innen spillutvikling, spillprogrammering, 3D animasjon og visuelle effekter utdanning i helt nye, toppmoderne fasiliteter. Universitetsområdet ligger i hjertet av Adelaide CBD, på 32 Grenfell Street (ved siden av City Cross Food Court). Campus naboer store film- og spillstudioer som Rising Sun Pictures, Six Foot Kid og Mighty Kingdom. Det er en gate unna den pulserende Rundle Mall, som er hjem til noen av Adelaide beste butikker, kafeer, arkader og attraksjoner.

SEATTLE CAMPUS

Vår Seattle, WA campus ligger i hjertet av byen på Seattle Center - rett ved siden av den ikoniske Space Needle. En lang tid knutepunkt for spillbransjen, er Seattle hjem til studioer som Valve, Bungie, og Nintendo of America, sammen med utallige nye uavhengige studioer spill. Praktiske kollektivtransportalternativer, massevis av morsomme aktiviteter og flotte restauranter gjør Seattle Center en flott beliggenhet for våre studenter.

Seattle er en blomstrende by full av ting å gjøre! Mens på Seattle Center, sjekk ut Space Needle, Experience Music Project Museum, eller Pacific Science Center. Innen rekkevidde er Pike Place Market, Seattle Art Museum, og den vakre Seattle Public Library. Armen ut bare litt lenger, og utforske International District, Woodland Park Zoo, Museum of History and Industry, eller Flight Museum!

LAFAYETTE CAMPUS

Vår Lafayette, LA campus ligger i Acadiana regionen, i hjertet av Cajun og kreolsk fransk Louisiana. Vår campus ligger i Louisiana Immersive Technologies Enterprise (LITE) bygning ved siden av University of Louisiana at Lafayette. LITE er et 3D oppslukende visualisering og databehandling med høy ytelse ressurssenter, hosting kunder i kommersielle industrien, myndigheter og universitetssektoren. AIE partnerskap med Opportunity Machine (OM) og Lafayette Economic Development Authority (LEDA) gir oss muligheten til å gi mer liv til den voksende digitale mediebransjen i Lafayette.

Med sin varierte kultur, verdenskjente mat og levende historie, er Lafayette virkelig en unik by som byr på uendelige muligheter for studenter å fordype seg i. Med lokale attraksjoner i området som Vermilionville, Acadian Village, Lafayette Natural History Museum, Acadiana Center for the Arts, University Art Museum og fabrikken Avery Island Tabasco, Lafayette og Acadiana tilby noe for enhver smak! Lafayette heter "Tastiest Town i Sør" ved Southern Living Magazine, og har one-of-a-kind mat med restauranter som Blue Dog Café, Jolie, Den franske Trykk og Prejean sin tilbyr Cajun og kreolsk-stil retter som vil sende din smak knopper på en spennende tur!

Lafayette er hjem til noen av de beste musikkfestivaler i verden som Festival Internationale de Louisiane, Festivaler Acadiens, Latin Music Festival og andre arrangementer som Downtown Alive, rytmer på elven og Bach Lunch. Festivalene spiller en nøkkelrolle i områdets kultur og mangfold med ulike festivaler som skjer i området nesten hver helg!

ONLINE CAMPUS

AIE sin Online Campus spontant brast i eksistens i slutten av 2012 som en dedikert innsats for å utvikle og bringe AIE nettbaserte kurs, som har vært aktiv siden 2005, til et globalt publikum. The Online Campus er bemannet av vennlige og utgående mennesker som gjør alt for å injisere AIE opplevelse i all kommunikasjon og selvfølgelig levering. Alle våre lærere er drevet, lidenskapelig og erfarne lærere.

Vår Administration teamet har erfaring med online korrespondanse og kommunikasjon, og vi forsøker å få elevene sortert i løpet av sine valg så smidig som mulig. Vi sørger for at de er utstyrt med alle nødvendige dokumenter via e-post og programvare som er postet i hver registrerte student.

The Online Campus tilbyr en rekke kurs som spesialiserer seg på spillutvikling, spilldesign, 3D animasjon og programmering. Kursene blir undervist i virtuelle klasserom via Adobe Connect og det finnes fleksible muligheter for de som er for opptatt til å holde en studie tidsplan. Bare la oss få vite hva dine studiemål er, og vi vil arbeide for å passe dine behov som best vi kan.

Hvis du er en lærer på videregående skole og er interessert i oss å arrangere catered kurs for din skole, kan vi operere kurset for deg, eller vi kan trene deg til å levere kurs til klassen.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Academy of Interactive Entertainment

Den avanserte Diploma av Screen og Media er en toårig, fulltids kurs som er designet for å få deg inn i verden av film, TV eller visuelle effekter. Det er et praktisk kur ... [+]

Den avanserte Diploma av Screen og Media er en toårig, fulltids kurs som er designet for å få deg inn i verden av film, TV eller visuelle effekter. Det er et praktisk kurs utformet for å gi den beste tekniske treningen bruker den nyeste, state-of-the-art teknologi.

Dette kurset har blitt skrevet i samråd med ledende film- og visuelle effekter studioer, slik at du kan fullføre imponerende filmprosjekter som utstillingsvindu dine ferdigheter og skape et profesjonelt show-reel å imponere potensielle arbeidsgivere.

Kursinnhold År en

Studentene utvikle sine ferdigheter i 3D-modellering, teksturering, UVW pakker, rigging, animasjon, belysning, ved hjelp av kameraer, rendering og sammensetting. Studentene vil konsept, modell og animere karakter, design spillnivåer, lage detalj skapninger, bygge realistiske miljøer og lage en kort animasjonsfilm.... [-]

Australia Melbourne Sydney USA USA Online Perth Adelaide Canberra Seattle Lafayette Australia Online Campbells  + 8 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Academy of Interactive Entertainment

Spilldesignere er de visjonære og evangelister for et spill utviklingsprosjekt. De trives på nye ideer og tenker hele tiden på hvordan brukere vil samhandle og nyte opple ... [+]

Spilldesignere er de visjonære og evangelister for et spill utviklingsprosjekt. De trives på nye ideer og tenker hele tiden på hvordan brukere vil samhandle og nyte opplevelsen som de har laget. Et flott spill designer besitter en kombinasjon av teknisk kunnskap, kunstnerisk dyktighet og viktigst, evnen til å kommunisere og forstå mennesker.

Spilldesignere bruke betydelige mengder tid å skrive detaljerte dokumenter som spesifiserer spillmekanikken, miljøer, spillbare figurer og spillets nemesis. Denne detaljen strekker seg helt ned til hvordan et bestemt element kan oppføre seg, animeres og lyd.

The Game Design strømmen av Advanced Diploma of Professional Game Development er en toårig, fulltids kurs skrevet av erfarne spilldesignere, i samråd med lokale og internasjonale studioer, for å produsere innovative akademikere som vil lede neste generasjons spillutvikling.... [-]

USA USA Online Seattle Australia Melbourne Sydney Canberra Adelaide Perth Australia Online Lafayette Campbells  + 8 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Academy of Interactive Entertainment

Spill Programmerere kjøre spillet utviklingsprosessen; skape rammen, funksjonalitet og samhandling i spillet. Ansett som viktig ingrediens i utviklingsprosessen, er spill ... [+]

Spill Programmerere kjøre spillet utviklingsprosessen; skape rammen, funksjonalitet og samhandling i spillet. Ansett som viktig ingrediens i utviklingsprosessen, er spillprogrammerere høyt verdsatt og kontinuerlig i etterspørselen.

Den avanserte Diploma of Professional Game Development spesialiserer seg på spillprogrammering, har blitt utviklet som svar på industri behov og løper i to år, heltid.

Kursinnhold År en

Det første året av Advanced Diploma er en stiftelse år, ment å gi studenter med avanserte spillprogrammeringskunnskaper. Kurset tar studentene gjennom språk og teknologier som brukes tungt av spillindustrien, inkludert C, C ++, C #, OpenGL, spillbibliotekene og versjonskontroll samt utvikle matematikk, problemløsning og praktisk programmeringskunnskaper. Selv om kurset tar et spill tilnærming, er det også egnet for alle som ønsker å lære sanntids applikasjonsutvikling ferdigheter som er svært ettertraktet på tvers av alle områder av programmering og simulering.... [-]

Australia Sydney Melbourne Canberra USA Seattle Lafayette USA Online Adelaide Australia Online Campbells Perth  + 8 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Academy of Interactive Entertainment

Spill Programmerere kjøre spillet utviklingsprosessen; skape rammen, funksjonalitet og samhandling i spillet. Ansett som viktig ingrediens i utviklingsprosessen, er spill ... [+]

Spill Programmerere kjøre spillet utviklingsprosessen; skape rammen, funksjonalitet og samhandling i spillet. Ansett som viktig ingrediens i utviklingsprosessen, er spillprogrammerere høyt verdsatt og kontinuerlig i etterspørselen.

Den avanserte Diploma of Professional Game Development spesialiserer seg på spillprogrammering, har blitt utviklet som svar på industri behov og løper i to år, heltid.

Kursinnhold År en

Det første året av Advanced Diploma er en stiftelse år, ment å gi studenter med avanserte spillprogrammeringskunnskaper. Kurset tar studentene gjennom språk og teknologier som brukes tungt av spillindustrien, inkludert C, C ++, C #, OpenGL, spillbibliotekene og versjonskontroll samt utvikle matematikk, problemløsning og praktisk programmeringskunnskaper. Selv om kurset tar et spill tilnærming, er det også egnet for alle som ønsker å lære sanntids applikasjonsutvikling ferdigheter som er svært ettertraktet på tvers av alle områder av programmering og simulering.... [-]

USA USA Online Australia Sydney Canberra Melbourne Adelaide Perth Seattle Lafayette Australia Online Campbells  + 8 Mer
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 finn din doctor juris
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

Høyere Diplom

Academy of Interactive Entertainment

The Graduate Diploma in Management (Learning) er et ettårig kurs som er en stor kick-start for nyutdannede som ønsker å lære å lage sin egen oppstarts digitale medievirks ... [+]

The Graduate Diploma in Management (Learning) er et ettårig kurs som er en stor kick-start for nyutdannede som ønsker å lære å lage sin egen oppstarts digitale medievirksomhet. Kurset er utviklet for å introdusere studentene til de tilhørende entreprenørielle ferdigheter som kreves og mulighetene i det raskt voksende uavhengige spill, animasjon og digital innholdsindustrien.

Eiere

Dette kurset er ment å gi studentene kompetanse til å administrere og drive sine egne kreative mediehusene. Jobb roller og titler varierer på tvers av ulike bransjer. Mulige jobbtitler og roller som er relevante for denne kvalifiseringen er:

Spill / VFX Developer Lead Artist / Programmer / Designer Prosjektleder produsent Småbedrifter entreprenør Opptakskrav ... [-]
Australia Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online USA Lafayette Seattle USA Online Campbells Perth  + 8 Mer
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Academy of Interactive Entertainment

3D Animasjon Foundations er utviklet for å introdusere studentene til de mange karrieremuligheter tilgjengelig for 3D-artister, animatører og designere. Dette kurset gir ... [+]

3D Animasjon Foundations er laget for å introdusere studentene til de mange karrieremuligheter tilgjengelig for 3D-artister, animatører og designere. Dette kurset gir studentene en forståelse av det kreative potensialet i 3D-animasjon programvare som brukes i spill, film og visuelle effekter industrien.

Kurset dekker de grunnleggende 3D-animasjon inkludert:

3D-modellering Teksture animasjon belysning Rende Character design miljø utforming Kort film produksjon

Kurset avsluttes i en produksjonsenhet der studentene skal arbeide sammen for å lage en kort animasjonsfilm. Studentene starter med å planlegge sin animasjon med konsepttegninger og storyboards, modellering og animere sine design gjennom hele produksjonsprosessen og avslutt ved å redigere lyd, musikk og spesielle FX i det endelige produktet.... [-]

Australia Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online USA Lafayette Seattle USA Online Campbells Perth  + 8 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
10 - 20 uker
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Academy of Interactive Entertainment

The Game Development Foundations kurset vil tillate deg å lage 3D-spill ved hjelp av kraftige Unity 3D spillmotoren. Studentene vil bli introdusert til industristandard v ... [+]

Den Game Development Foundations Kurset vil tillate deg å lage 3D-spill ved hjelp av kraftige Unity 3D spillmotoren. Studentene vil bli introdusert til industristandard verktøy og teknikker for spillutvikling. Kurset omfatter:

Bruk C # til å utvikle spill i Unity 3D Lær om spillmekanikk og hvordan å implementere dem Lage spill raskere som du lærer rapid prototyping Utforsk Unity3D komponenter og scripting for å generere nivåer, spesialeffekter, brukergrensesnitt og spillet logikk Import kunstverk eiendeler for spill Styre prosjekter ved hjelp av versjonskontroll og samarbeidsverktøy Vellykket gjennomføring belønnet med Certificate III i Information, digitale medier og teknologi ... [-]
Australia Sydney Melbourne Canberra Adelaide Australia Online USA Lafayette Seattle USA Online Campbells Perth  + 8 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
10 - 20 uker
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

AIE Screen Showreel

Study Online