Acknowledge Creativity

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Australske bedrifter begynner å oppdage at kreative ferdigheter kan bringe frisk tenkning inn i enhver organisasjon.

For mange institusjoner tilbyr kreative kurs som ignorerer ferdigheter som pitching, forhandling og markedsbasert prisfølsomhet, noe som er nøkkelen til å kunne drive egen virksomhet.

Siden 2014, Godkjenne kreativitet Har utviklet seg til å betjene økningen i forespørsler om design-tenkning og innovasjonsverktøy fra bedriftsstudenter. Det var på dette tidspunktet vi også merket mange reklamer (kunstnere, designere og forfattere) på jakt etter kommersielle ferdigheter som ledelse, pitching og prissetting.

Mer enn bare å finne en nisje, fant vi slægtige ånder som hadde slitt med hvor og hvordan å lære disse "andre side" ferdighetene. Våre første verksteder involvert både et kreativt og forretningsmessig publikum, og vi undret oss over hvor mye de måtte lære hverandre.

Vårt mål ble om å bygge det perfekte stedet for å utvikle kreative, entreprenørskap og tekniske tankegang; Et sted hvor deltakerne kunne lære ferdigheter de kunne ta på arbeidsplassen og gjøre positive endringer.

Vi tror...

Hvis du ikke lager minner, slipper du tid. Hvis du ikke står opp for det du tror på, leter du på. Hvis du ikke stiller spørsmål, lærer du ikke.

Verdier

Våre verdier er enkle, men kraftige. Hvis du ikke lager minner, slipper du tid. Hvis du ikke står opp for det du tror på, leter du på. Hvis du ikke spør hvordan du kan hjelpe, bryr du deg ikke.

Dagens drøm kan bli til morgendagens oppstart, med et øye på børsen dersom det er målet ditt. Diplom for kreativ virksomhet trener deltakere til å tilpasse seg, oppfylle, innovere og trives i dagens læringsøkonomi. Våre studenter er kunstneriske, ressursrike og inspirert til å takle nye situasjoner, problemer og utfordringer med ferdigheter til å spesialisere seg i en bestemt kreativ disiplin eller bruke deres læring til et bredere forretningsmiljø.

Lås opp den perfekte fusjonen av fantasi, skapelse og forretningsharmon, og oppdag verden av kreative muligheter som venter på å anerkjenne kreativitet.

Steder

Melbourne

Address
Melbourne Campus: 168 Exhibition Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia

Sydney

Address
Sydney Campus: 60 Hickson Road
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia