Ad Astra Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ad Astra Institute ; et moderne og levende utdanningsinstitutt i den australske gjestfrihetsbransjen. Med direkte lenker til industrien tilbyr Ad Astra Institute våre studenter den unike muligheten til å lære av fagfolk fra industrien, med sterk vekt på studentutfall.

Ad Astra Institute har et rykte i gjestfrihetsbransjen for excellence og innovasjon i design og levering av kvalitetsutdanningsprogrammer. Som student på Ad Astra Institute vil du oppleve fremragende lærerpersonale som er svært motiverte for å sikre at alle studenter er arbeidsklare og opprettholder omdømmet til våre kandidater som høyt kvalifiserte og ettertraktede i bransjen.

Ad Astra Institute studentene har enestående fasiliteter og har mulighet til å lære og utvikle ferdigheter i et stimulerende, moderne og trygt miljø.

Vårt engasjement for å sikre en fremragende studieopplevelse hos Ad Astra Institute for våre internasjonale studenter omfatter også tilgjengeligheten av et bredt spekter av studentstøttetjenester. Disse tjenestene inkluderer hjelp med språk- og læringsevner, overnatting, fritidsaktiviteter, helsetjenester og personlig veiledning for å sikre at studentopplevelsen er en hyggelig.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til vårt varierte og livlige samfunn på Ad Astra Institute .

Ekspertundervisningspersonell

Våre studenter vil lære av vår fremragende lærerfag som er eksperter på deres felt. Med mange års erfaring med store hotellkjeder og prestisjefylte verdensomspennende restauranter, er våre trenere svært motiverte for å sikre at alle studenter er arbeidsplassberegne, dyktige og ettertraktede i bransjen.

World Class Fasiliteter

Våre studenter nyter fremragende fasiliteter i hjertet av Melbourne, med mulighet til å lære og utvikle ferdigheter i et stimulerende, moderne og trygt miljø. Disse toppmoderne fasilitetene og de små klassestørrelsene gjør det mulig for elevene å maksimere sin tid med faglærere og få mest mulig ut av programmet.

Ferdighetsbasert, hands-on læring

Vi gir våre studenter praktisk kunnskap ved å lære dem real-world ferdigheter. En kombinasjon av både teori og praktisk læring sikrer at våre studenter er utstyrt for en ekte karriere når de forlater Ad Astra.

Bistand med Graduate Sysselsetting

Ad Astra er fokusert på å forbedre markedsverdien til våre studenter for å hjelpe dem med å finne arbeid i gjestfrihetsbransjen. Gjennom vårt forhold til Merlin Shift er Ad Astra-studentene utstyrt med eksklusiv tilgang til en jobbsamsvarende applikasjon, som kan gi tilgang til den australske gjestfrihetsbransjen.

Pathways til høyere læring

Våre kurs gir etablerte Pathways til høyere læringsmuligheter. Ved å gi våre studenter internasjonalt anerkjente ferdigheter og kvalifikasjoner, kan våre studenter overgå til andre kurs og ha kompetanse til å jobbe i sin bransje mens de foretar videre studier.

Student Support Capabilities

Ad Astra er forpliktet til å sikre en enestående samlet opplevelse for alle internasjonale studenter. Ved å tilby et bredt spekter av studentstøttetjenester, inkludert assistanse med språk- og læringsferdigheter, innkvartering, fritidsaktiviteter, helsetjenester og personlig veiledning, sikrer vi at våre studenter har en hyggelig opplevelse.

Melbourne - verdens mest levende by

Melbourne er ikke bare mat hovedstad i Australia, men har også blitt kåret til verdens mest levende sted i seks rette år. Med hendelser i verdensklasse, mange aktiviteter og ulike arbeidsplasser, er Melbourne det perfekte stedet for å utvikle din karriere.

Homestay Innkvartering

Ad Astra Institute gir studentene tilgang til homestay overnatting via Australian Homestay Network (AHN).

AHN-vertene tilbyr mer enn rom til leie; De tilbyr et støttesystem og autentisk interesse for å ønske en student velkommen til Australia.

Farm Experience

Ad Astra Institute tilbyr våre studenter eksklusiv tilgang til vårt utdanningsprogram i Mt Gambier. Dette er en ikonisk australsk beliggenhet hvor kysten møter landet, og er verdenskjent for sitt unike produkt. Studentene vil møte en unik opplevelse, læring hvor høy kvalitet produserer kommer fra og hvordan det blir oppdrettet

Steder

Melbourne

Address
Level 2, 600 Collins Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia