Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Australian College of Information Technology (ACIT) og Institutt for film og fjernsyn (IFTV) er en australsk regjering registrert opplæringsorganisasjon med bevist rekord for å levere kvalitetsutdanning.

Vår læreplan er benchmarked mot internasjonale standarder og suppleres av en arbeidserfaring og oppgradere plasseringsprogram.

ACIT

Våre praktikprogrammer er utformet for å gi studentene tillit og real-world opplevelse. Som et resultat får våre nyutdannede verdensomspennende anerkjennelse som fagfolk i bransjen.

Alle ACIT

Høgskolen har en ypperlig beliggenhet med velutstyrte IT-klasserom og tilbyr et innovativt informasjons- og multimedieprogram, samt andre nasjonalt anerkjente VET-pakker.

Hundrevis av studenter har studert på ACIT

Med over 20 års utdannelse, ledende akademiske partnerskap og praktikprogrammer, ACIT

Hvorfor velge oss?

ACIT

Over 20 års ekspertise ... i teknisk og medieutdanning

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television utmerker seg ved å inkorporere dagens bransjetrender i akademiske programmer.

Vi tar deg over to tiår med suksess innen teknologi og medieutdanning. Denne arven er din åpne dør til en fremragende karriere i Digital Media, og Informasjons- og kommunikasjonsteknologi.

Industri godkjent opplæring

Bli med oss ​​og våre ledende teknologipartnere når du tar din egen reise. Opplev den mest autentiske, oppdaterte treningsøkten som er tilgjengelig. Dra nytte av flere tiår selvfølgelig utviklingserfaring og engasjement av våre engasjerte og omsorgsfulle instruktører. Få kompetanse fra teknologi gigantene som forme vår verden - Microsoft, Cisco Systems, Juniper Networks, og VMware.

Som en ACIT

Skalerbare Utdanning Pathways

ACIT-programmer gir deg mulighet til å fortsette studiene gjennom til bachelor- og mastergrader gjennom overføringsarrangementer med noen av Australias beste universiteter.

En kvalifisering fra ACIT

Møte de manglende behovene til alle studenter

Det australske samfunnet er mer variert enn noensinne. Undervisningsstyrken ved Australian College of Information Technology (ACIT) og Institute of Film and Television (IFTV) har rettet seg midt i en voksende internasjonal studentbefolkning for å imøtekomme deres mangfoldige behov.

Mot alle høgskolens studenter, ACIT

Fakultet

Vårt campus ligger i Australias vakreste store by, Gold Coast, og tilbyr et levende og trygt miljø for å lære og vokse. Studentene drar nytte av våre mindre klassestørrelser, tilgang til høyt kvalifiserte og omsorgsfulle lærere og et bredt spekter av støttetjenester.

Bli stimulert av mangfoldet av tanke og kultur som du studerer med studenter fra mange land. Kombiner dette med vår naturlige skjønnhet og nyt et levende og dynamisk læringsmiljø.

Graduate Plassering

Dra nytte av vårt internasjonale utdannede sysselsettingsprogram for å få internasjonal erfaring i full tid lønnet arbeid.

Høgskolen tilbyr spesialiserte tjenester, praktik- og plasseringsprogrammer, samt offisielle opplæringsressurser for sertifisering gjennom store industripartnere.

Når vi ser på vår digitale fremtid, ser vi et spennende utvalg av muligheter for teknikere, innovatører og designere. Bli med de hundrevisene som har gått før deg til vellykkede og givende karrierer.

Steder

Brisbane

Address
Level 2, 246 Varsity Parade,
Varsity Lakes, Queensland 4227

Brisbane, Queensland, Australia

Australia Online

Address
Australia Online, Australia