Les den offisielle beskrivelsen

Australian College of Information Technology (ACIT) og Institutt for film og fjernsyn (IFTV) er en australsk regjering registrert opplæringsorganisasjon med bevist rekord for å levere kvalitetsutdanning.

Vår læreplan er benchmarked mot internasjonale standarder og suppleres av en arbeidserfaring og oppgradere plasseringsprogram.

ACIT

Våre praktikprogrammer er utformet for å gi studentene tillit og real-world opplevelse. Som et resultat får våre nyutdannede verdensomspennende anerkjennelse som fagfolk i bransjen.

Alle ACIT

Høgskolen har en ypperlig beliggenhet med velutstyrte IT-klasserom og tilbyr et innovativt informasjons- og multimedieprogram, samt andre nasjonalt anerkjente VET-pakker.

Hundrevis av studenter har studert på ACIT

Med over 20 års utdannelse, ledende akademiske partnerskap og praktikprogrammer, ACIT

Hvorfor velge oss?

ACIT

Over 20 års ekspertise ... i teknisk og medieutdanning

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television utmerker seg ved å inkorporere dagens bransjetrender i akademiske programmer.

Vi tar deg over to tiår med suksess innen teknologi og medieutdanning. Denne arven er din åpne dør til en fremragende karriere i Digital Media, og Informasjons- og kommunikasjonsteknologi.

Industri godkjent opplæring

Bli med oss ​​og våre ledende teknologipartnere når du tar din egen reise. Opplev den mest autentiske, oppdaterte treningsøkten som er tilgjengelig. Dra nytte av flere tiår selvfølgelig utviklingserfaring og engasjement av våre engasjerte og omsorgsfulle instruktører. Få kompetanse fra teknologi gigantene som forme vår verden - Microsoft, Cisco Systems, Juniper Networks, og VMware.

Som en ACIT

Skalerbare Utdanning Pathways

ACIT-programmer gir deg mulighet til å fortsette studiene gjennom til bachelor- og mastergrader gjennom overføringsarrangementer med noen av Australias beste universiteter.

En kvalifisering fra ACIT

Møte de manglende behovene til alle studenter

Det australske samfunnet er mer variert enn noensinne. Undervisningsstyrken ved Australian College of Information Technology (ACIT) og Institute of Film and Television (IFTV) har rettet seg midt i en voksende internasjonal studentbefolkning for å imøtekomme deres mangfoldige behov.

Mot alle høgskolens studenter, ACIT

Fakultet

Vårt campus ligger i Australias vakreste store by, Gold Coast, og tilbyr et levende og trygt miljø for å lære og vokse. Studentene drar nytte av våre mindre klassestørrelser, tilgang til høyt kvalifiserte og omsorgsfulle lærere og et bredt spekter av støttetjenester.

Bli stimulert av mangfoldet av tanke og kultur som du studerer med studenter fra mange land. Kombiner dette med vår naturlige skjønnhet og nyt et levende og dynamisk læringsmiljø.

Graduate Plassering

Dra nytte av vårt internasjonale utdannede sysselsettingsprogram for å få internasjonal erfaring i full tid lønnet arbeid.

Høgskolen tilbyr spesialiserte tjenester, praktik- og plasseringsprogrammer, samt offisielle opplæringsressurser for sertifisering gjennom store industripartnere.

Når vi ser på vår digitale fremtid, ser vi et spennende utvalg av muligheter for teknikere, innovatører og designere. Bli med de hundrevisene som har gått før deg til vellykkede og givende karrierer.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Dette programmet lærer de nødvendige faglige nivåkunnskapene som kreves for design og implementering av IP-nettverk i et bedrifts-, tjenesteleverandør- og transportmiljø. ... [+]

Kursoversikt

Dette programmet lærer de nødvendige faglige nivåkunnskapene som kreves for design og implementering av IP-nettverk i et bedrifts-, tjenesteleverandør- og transportmiljø.

I tillegg bør studentene lære å planlegge og implementere sikre, robuste IP-nettverk, virtualiserte miljøer, Unified Communications-systemer, og kunne gjennomføre høyt design for moderne datasentre. Programmet lærer de tilhørende tekniske og planlegge ferdigheter som støtter disse aktivitetene. Programmet inneholder 3 store prosjekter. Hvert fag er strukturert som et selvstendig faglig kurs som dekker et bestemt emne i detalj.

Dette kurset tilbys online og på campus og er tilgjengelig for innenlandske og internasjonale studenter.... [-]

Australia Brisbane Australia Online
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Diplom

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Dette programmet lærer de nødvendige faglige nivåkunnskapene som kreves for utforming og implementering av IP-nettverk i en bedrifts-, tjenesteleverandør- og transportmil ... [+]

Kursoversikt

Dette programmet lærer de nødvendige faglige nivåkunnskapene som kreves for utforming og implementering av IP-nettverk i en bedrifts-, tjenesteleverandør- og transportmiljø. Dette kurset er undervist online til innenlandske studenter og ansikt til ansikt for studenter i Brisbane og Gold Coast-regionene.

Studentene bør lære å planlegge og implementere komplekse IP-nettverk og -teknologier i et bedrifts-, tjenesteleverandør- og telekommunikasjonsbærermiljø. Programmet lærer relaterte tekniske, ledelsesmessige og planlegge ferdigheter som støtter disse aktivitetene. Programmet inneholder 2 store prosjekter. Hvert fag er strukturert som et selvstendig faglig kurs som dekker et bestemt emne i detalj.... [-]

Australia Brisbane Australia Online
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
38 uker
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

Sertifikat

Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Dette kurset gir kompetanse og kunnskap for at et individ skal være kompetent til å designe, utvikle og bruke digital medieteknologi som assistentinformasjons- og kommuni ... [+]

Kursoversikt

Dette kurset gir kompetanse og kunnskap for at et individ skal være kompetent til å designe, utvikle og bruke digital medieteknologi som assistentinformasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) spesialist som arbeider selvstendig eller som en del av et større utviklingslag. Kurset dekker spesielt hvordan man integrerer søkemotoroptimalisering, sosiale medier og sosialmedieres markedsførere i et webdesign.

Curriculum

Seksjon 1: Design Konsepter

Creative Photoshop Concepts6 ukerSEO / Google Analytics 6 ukerDreamweaver 6 ukerSocial Media Marketing med Facebook og Twitter 6 uker

Seksjon 2: Online Marketing Concepts

E-markedsføring 6 ukerIntroduksjon til Wordpress 6 ukerInntakskrav... [-]
Australia Brisbane
Januar 2020
Heltid studier
36 uker
Campus
Les mer på norsk
Australian College of Information Technology and Institute of Film and Television

Sertifikatet IV i Information Technology Networking programmet er for alle som ønsker å starte eller fremme en karriere i IT-systemadministrasjon og nettverk. Programmet ... [+]

Kursoversikt

Sertifikatet IV i Information Technology Networking programmet er for alle som ønsker å starte eller fremme en karriere i IT-systemadministrasjon og nettverk. Programmet lærer viktige nettverk og server støtte ferdigheter, og prosjektledelsen ferdigheter som kreves for å implementere disse teknologiene. Studentene skal lære å bygge og vedlikeholde dataservere og nettverk. Dette kurset er tilgjengelig for studenter i Brisbane, Gold Coast og online.

Programmet tillater kandidater å oppnå internasjonalt anerkjent legitimasjon ved å gi opplæring for disse innenfor læreplanen. Bransjens sertifiseringer er lært Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) Windows 8 Client and Server 2012, og Cisco Certified Networking Associate (CCNA). Opplæringen forbereder studentene til å ta de respektive sertifiseringseksamenene.... [-]

Australia Brisbane Australia Online
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
36 uker
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk