Les den offisielle beskrivelsen

historie

BCA National Training Group ble grunnlagt i 1998 og er en multi-belønnet registrert treningsorganisasjon som setter studentmål først. Med industriopplærere, personlig støtte, arbeidserfaringsprogrammer og fleksibel levering, hjelper vi høyskolens forlatere å gjøre sitt første karriere-trinn og voksne studenter får jobb, få en kampanje eller bytte karriere.

Vi leverer nasjonalt anerkjente kvalifikasjoner innen næringsliv, fellesskapstjenester, utdanningsstøtte, økonomi, ledelse og opplæring og vurdering, og har ekspertise i å levere Aboriginal & Torres Strait Islander-programmer.

BCA National er forpliktet til en visjon om at "kunnskap skaper en fremtid for enkeltpersoner, lokalsamfunn og organisasjoner."

Vi har campus i Sydney og Darwin, trener i alle storbyer og store regionale sentre, og har betydelig erfaring med å gi opplæring i fjerntliggende og landlige samfunn over hele Australia.

Selskapet er stolt av å jobbe med studenter for å levere ekte karriere resultater mens du oppnår Australias høyeste nivåer av ferdigstillelse.

Registrert med ASQA - National RTO ID: 91758

BCA National mottok prisvinnende opplæring til et mangfoldig studentlegemøte i klasserom over hele Australia, og mottok CRICOS-godkjenning i 2016 for å være vertskap for internasjonale studenter på nyrenoverte campus i Sydney og Darwin.

Registrert med ASQA - CRICOS Leverandørkode: 03419D

Mission

BCA National arbeider med næringsliv, industri, regjeringen og ikke-for-profit-sektoren for å identifisere og levere treningsprogrammer som forbereder og styrker medarbeiderne for de nye utfordringene med å jobbe i et globalt miljø. BCA National søker å forberede elevene til å være verdens konkurransedyktige i deres valgte fagområde.

Visjon

BCA National vil være den private opplæringsleverandøren av valg nasjonalt i ethvert læringsprogram selskapet tilbyr. Merkets anerkjennelse vil være nummer én for kvalitet og tilgjengelighet i relevante markedssegmenter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

BCA National Training Group

... [+]

For andre kan det være en vei å styre en filial eller en enhet i en stor organisasjon.

Dette er et uunnværlig program for noen å sette opp en liten bedrift eller jobbe med forretningsadministrasjon.

.

Karriereutfall

avdelingsleder

[-]
Australia Darwin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Diplom

BCA National Training Group

Vårt nasjonalt anerkjente Diplom of Community Services (Case Management) vil forberede deg på roller i tilfelle arbeid, familie støtte, narkotika- og alkoholarbeid, men ... [+]

Vårt nasjonalt anerkjente Diplom of Community Services (Case Management) vil forberede deg på roller i tilfelle arbeid, familie støtte, narkotika- og alkoholarbeid, mental helse, hjemløshet og vold i hjemmet.

Lær hvordan du implementerer samfunnsutviklingsstrategier, forbedrer saksadministrasjonsferdighetene dine, analyser virkningen av sosiologiske faktorer på klienter i samfunnsarbeid, og reflektere over og forbedre faglig praksis.

Vi søker å tilby bransjeplassering for å støtte studiene, slik at du kan søke på en "virkelighets" arbeidsplass og få den nødvendige 200 timers (minimum) arbeidsplass i bransjen.

... [-]

Australia Darwin
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
BCA National Training Group

For mer informasjon, last ned hele kursguiden eller kontakt oss. Internasjonale inntak BCA National har fire inntak per år: Innta ... [+]

For mer informasjon, last ned hele kursguiden eller kontakt oss.

Internasjonale inntak

BCA National har fire inntak per år:

Inntaksdatoene for 2018 er 29. januar, 23. april, 16. juli, 8. oktober.

Hvert inntak markerer starten på et nytt begrep. Ett semester er 10 uker studie etterfulgt av en 2 ukers pause i mellom vilkår med en ekstra 4 ukers pause over jul og nyttår ferie.

I løpet av hvert semester møtes hvert kurs i minst 20 timer i treningsuke. [-]
Australia Darwin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 semestre
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
BCA National Training Group

... [+]

Et øyeblikk:

Studiemodus: Tradisjonelle læringsstrategier kombinert med praktisk praktiske klasser, off-site studiebesøksprogrammer til elite idrettsforeninger, organisasjoner og veiledning fra profesjonelle fagfolk

[-]
Australia Darwin Sydney
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
BCA National Training Group

Doktorgradsutdannelsen og omsorgsdepartementet er en ideell kvalifisering for arbeidstakerne i barnehagene som har ansvaret for å planlegge og forvalte programmer rundt b ... [+]

Gruppe koordinator Gruppeleder Barneutviklingsarbeider og teamkoordinator (barnas tjenester). [-]
Australia Darwin Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 semestre
Campus
Les mer på norsk