BCA National Training Group

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

historie

BCA National Training Group ble grunnlagt i 1998 og er en multi-belønnet registrert treningsorganisasjon som setter studentmål først. Med industriopplærere, personlig støtte, arbeidserfaringsprogrammer og fleksibel levering, hjelper vi høyskolens forlatere å gjøre sitt første karriere-trinn og voksne studenter får jobb, få en kampanje eller bytte karriere.

Vi leverer nasjonalt anerkjente kvalifikasjoner innen næringsliv, fellesskapstjenester, utdanningsstøtte, økonomi, ledelse og opplæring og vurdering, og har ekspertise i å levere Aboriginal & Torres Strait Islander-programmer.

BCA National er forpliktet til en visjon om at "kunnskap skaper en fremtid for enkeltpersoner, lokalsamfunn og organisasjoner."

Vi har campus i Sydney og Darwin, trener i alle storbyer og store regionale sentre, og har betydelig erfaring med å gi opplæring i fjerntliggende og landlige samfunn over hele Australia.

Selskapet er stolt av å jobbe med studenter for å levere ekte karriere resultater mens du oppnår Australias høyeste nivåer av ferdigstillelse.

Registrert med ASQA - National RTO ID: 91758

BCA National mottok prisvinnende opplæring til et mangfoldig studentlegemøte i klasserom over hele Australia, og mottok CRICOS-godkjenning i 2016 for å være vertskap for internasjonale studenter på nyrenoverte campus i Sydney og Darwin.

Registrert med ASQA - CRICOS Leverandørkode: 03419D

Mission

BCA National arbeider med næringsliv, industri, regjeringen og ikke-for-profit-sektoren for å identifisere og levere treningsprogrammer som forbereder og styrker medarbeiderne for de nye utfordringene med å jobbe i et globalt miljø. BCA National søker å forberede elevene til å være verdens konkurransedyktige i deres valgte fagområde.

Visjon

BCA National vil være den private opplæringsleverandøren av valg nasjonalt i ethvert læringsprogram selskapet tilbyr. Merkets anerkjennelse vil være nummer én for kvalitet og tilgjengelighet i relevante markedssegmenter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Avanserte Diplomer » Se Sertifikater » Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Advanced Diploma of Leadership and Management

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 4 semestre January 2018 Australia Darwin

[+]

For andre kan det være en vei å styre en filial eller en enhet i en stor organisasjon.

Dette er et uunnværlig program for noen å sette opp en liten bedrift eller jobbe med forretningsadministrasjon.

.

Karriereutfall

avdelingsleder

[-]

Diplom

Diploma of Community Services

Campus Heltidsstudier 4 semestre January 2018 Australia Darwin

[+]

Vårt nasjonalt anerkjente Diplom of Community Services (Case Management) vil forberede deg på roller i tilfelle arbeid, familie støtte, narkotika- og alkoholarbeid, mental helse, hjemløshet og vold i hjemmet.

Lær hvordan du implementerer samfunnsutviklingsstrategier, forbedrer saksadministrasjonsferdighetene dine, analyser virkningen av sosiologiske faktorer på klienter i samfunnsarbeid, og reflektere over og forbedre faglig praksis.

Vi søker å tilby bransjeplassering for å støtte studiene, slik at du kan søke på en "virkelighets" arbeidsplass og få den nødvendige 200 timers (minimum) arbeidsplass i bransjen.

... [-]


Diploma of Leadership and Management

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 4 semestre January 2018 Australia Darwin

[+]

For mer informasjon, last ned hele kursguiden eller kontakt oss.

Internasjonale inntak

BCA National har fire inntak per år:

Inntaksdatoene for 2018 er 29. januar, 23. april, 16. juli, 8. oktober.

Hvert inntak markerer starten på et nytt begrep. Ett semester er 10 uker studie etterfulgt av en 2 ukers pause i mellom vilkår med en ekstra 4 ukers pause over jul og nyttår ferie.

I løpet av hvert semester møtes hvert kurs i minst 20 timer i treningsuke. [-]

Diploma of Sport Development

Campus Heltidsstudier 12 måneder January 2018 Australia Darwin Sydney + 1 fler

[+]

Et øyeblikk:

Studiemodus: Tradisjonelle læringsstrategier kombinert med praktisk praktiske klasser, off-site studiebesøksprogrammer til elite idrettsforeninger, organisasjoner og veiledning fra profesjonelle fagfolk

[-]

Diplom For Førskolelærerutdanning Og Omsorg

Campus Heltidsstudier 6 semestre January 2018 Australia Darwin Sydney + 1 fler

Doktorgradsutdannelsen og omsorgsdepartementet er en ideell kvalifisering for arbeidstakerne i barnehagene som har ansvaret for å planlegge og forvalte programmer rundt barndomsvirksomheten, samtidig som de overholder kravene i Nasjonalt forskrift for utdanning og omsorg. [+]

Gruppe koordinator Gruppeleder Barneutviklingsarbeider og teamkoordinator (barnas tjenester). [-]

Sertifikat

Certificate IV in Ageing Support

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 4 semestre January 2018 Australia Darwin

[+]

.

Vilkår: 4

Mentor Program

For mer informasjon, last ned hele kursguiden eller kontakt oss.

Internasjonale inntak

Hvert inntak markerer starten på et nytt begrep. Ett semester er 10 uker studie etterfulgt av en 2 ukers pause i mellom vilkår med en ekstra 4 ukers pause over jul og nyttår ferie.

[-]

Kontakt

Adresse, linje 1 Darwin Office 37 Gregory Street (Parap LPO, PO Box 91,Parap NT 0820)
NT 0820 Darwin, Nordterritoriet, Australia

Adresse, linje 1 York St Campus Level 1, 65 York Street
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia