BCA National Training Group

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

historie

BCA National Training Group ble grunnlagt i 1998 og er en multi-belønnet registrert treningsorganisasjon som setter studentmål først. Med industriopplærere, personlig støtte, arbeidserfaringsprogrammer og fleksibel levering, hjelper vi høyskolens forlatere å gjøre sitt første karriere-trinn og voksne studenter får jobb, få en kampanje eller bytte karriere.

Vi leverer nasjonalt anerkjente kvalifikasjoner innen næringsliv, fellesskapstjenester, utdanningsstøtte, økonomi, ledelse og opplæring og vurdering, og har ekspertise i å levere Aboriginal & Torres Strait Islander-programmer.

BCA National er forpliktet til en visjon om at "kunnskap skaper en fremtid for enkeltpersoner, lokalsamfunn og organisasjoner."

Vi har campus i Sydney og Darwin, trener i alle storbyer og store regionale sentre, og har betydelig erfaring med å gi opplæring i fjerntliggende og landlige samfunn over hele Australia.

Selskapet er stolt av å jobbe med studenter for å levere ekte karriere resultater mens du oppnår Australias høyeste nivåer av ferdigstillelse.

Registrert med ASQA - National RTO ID: 91758

BCA National mottok prisvinnende opplæring til et mangfoldig studentlegemøte i klasserom over hele Australia, og mottok CRICOS-godkjenning i 2016 for å være vertskap for internasjonale studenter på nyrenoverte campus i Sydney og Darwin.

Registrert med ASQA - CRICOS Leverandørkode: 03419D

Mission

BCA National arbeider med næringsliv, industri, regjeringen og ikke-for-profit-sektoren for å identifisere og levere treningsprogrammer som forbereder og styrker medarbeiderne for de nye utfordringene med å jobbe i et globalt miljø. BCA National søker å forberede elevene til å være verdens konkurransedyktige i deres valgte fagområde.

Visjon

BCA National vil være den private opplæringsleverandøren av valg nasjonalt i ethvert læringsprogram selskapet tilbyr. Merkets anerkjennelse vil være nummer én for kvalitet og tilgjengelighet i relevante markedssegmenter.

Steder

Darwin

Address
Darwin Office
37 Gregory Street
(Parap LPO, PO Box 91,Parap NT 0820)

NT 0820 Darwin, Nordlig territorie, Australia

Sydney

Address
York St Campus
Level 1, 65 York Street

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia