Baxter Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Baxter

Baxter Institute er en registrert opplæringsorganisasjon RTO 7030, som ligger i hjertet av Melbourne. Vi er stolte av vårt rykte som ledende innen yrkesopplæring, med moderne fasiliteter, utstyr og profesjonelle medarbeidere som demonstrerer et kompetansenivå som passer for deres felt.

All trening er fokusert på å forberede studentene på jobb. Dette oppnås ved å kombinere den omfattende opplæringserfaringen som Baxter bringer til sine treningsavdelinger med et imponerende utvalg av bransjeopplæringsmiljøer, slik at studentene kan få verdifull bransjeerfaring.

Studenter fra Baxter Institute inkluderer innenlandske australske samt en mangfoldig blanding av internasjonale studenter fra mange regioner og kulturer, inkludert Asia, Latin-Amerika, Europa og subkontinentet. Baxter Institute treningsmetoder forbedres ved å fremme kulturelt mangfold, gjensidig forståelse og internasjonalt vennskap i studentbefolkningen.

Baxter Institute sertifikat- og vitnemålskurs er regjeringsakkreditert og er på CRICOS-registeret, slik at internasjonale og innenlandske studenter kan studere med ro i sjelen.

Fortreffeligheten og profesjonaliteten i Baxter Institute sin opplæring, sammen med fleksible betalingsplaner, fleksible startdatoer og fleksible rutetider, vil sikre at det er et kurs som passer for mange studenter med individuelle behov. Dette vil også gjøre det lettere å studere for studenter som velger å ha en deltidsjobb. Alle disse faktorene er ment å gi de beste utdanningsresultatene for studentene våre.

Baxter Institute læreplan er hovedsakelig fokusert på praktisk anvendelse. Målet med all trening er å støtte studentene til å bli med på arbeidsstokken så snart som mulig. Hos Baxter Institute gir vi deg de største mulighetene for en vellykket karriere.120580_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpg

Hvorfor studere på Baxter?

Hos Baxter streber vi etter fortreffelighet på en omsorgsfull og fokusert måte. Vi støtter studentene våre for å oppnå sine mål og oppgradere med tekniske, forretningsmessige, gründerlige og sosiale ferdigheter, etterspurt av næringslivet og samfunnet av:

  • Fokuserer læreplanen vår på å mestre nøkkelkonsepter og praktisk anvendelse
  • Gi omfattende studentstøtte gjennom våre utmerkede utdanningsfasiliteter og studenttjenester
  • Arrangerer spesiell hjelp til å håndtere spørsmål om språk og kulturelle forskjeller
  • Gi muligheten til å utvide studiet med andre lokale og internasjonale tilbydere
  • Drift av fleksible kursdatoer og rutetider
  • Har gode fasiliteter på våre Melbourne CBD campus

I tillegg er vi som registrert opplæringsorganisasjon medlemmer av OSTAS (Overseas Student Training Assurance Scheme) for å sikre en opplæringsgaranti for studentavgift.

Steder

Melbourne

Address
470 Bourke St - Baxter Institute
3000 Melbourne, Victoria, Australia