Les den offisielle beskrivelsen

Akkurat nå, dette øyeblikket, er verden i endring. Store endringer, små endringer, klimaendringer, girskift ... Fremtiden tilhører de som gjør historien nå, de raske tenkere som virker på sine føtter nå, og innovatørene lynrask nye stier nå. Med så mye som skjer i verden, hvorfor ikke ville du lære av akkurat nå?

Måten vi lærer ved Bond University betyr at du aldri stå bak. Du vil oppleve ting på en Bond som vil presse deg fremover. På Bond University, vil du lære hvordan du kan lære i nå. Vi utfordrer, frivillighet, praktisere og samarbeide. Akkurat nå kan du lære fra alt og alle fra et universitet som verdsetter nå.

Som Australias første private non-profit universitet søker Bond University for å bli anerkjent internasjonalt som en ledende uavhengig universitet, gjennomsyret med en ånd å skape noe nytt, en forpliktelse til å påvirke og en dedikasjon til å inspirere morgendagens fagfolk som deler en personlig og transformativ student erfaring.Hvorfor Bond?Fordi vi gjør ting annerledes.Fra en student perspektiv, står Bond University alene. Grunnen til? Vel, egentlig er det tre av dem, alle som legger opp til en langt bedre universitet erfaring og utfall for deg - uavhengig av hvilken studieretning du velger. SLUTT graden SOONER På Bond, vil du ikke miste tid med lange pauser mellom semestre. Vi kjører tre fulle semestre i året, med inntak i januar, mai og september. Dette betyr for enkelte programmer du kan fullføre 12-faget master i løpet av et år. Det betyr også at du ikke trenger å vente til neste februar eller juli for å komme i gang med din grad. Hvis du er klar til å få din fremtid i gang, er vår neste inntak rett rundt hjørnet.Få veiledning av verdens ledende akademikere Bonds personlige pedagogisk filosofi betyr at du vil lære i mindre klasse størrelser med enestående one-on-one tilgang til professorer. Selv utenfor klassen tid, våre akademikere har en åpen dør-politikk som betyr at de ikke bare kjenner deg ved navn, vil de aktivt veilede din fremgang.Graduate bedre forberedt På Bond, tror vi utdanning går utenfor klasserommet. En del av vår unike tilnærming er å hjelpe deg med å utvikle et sterkt fundament av lederskap attributter som vil forberede deg for suksess og rask karriereutvikling. Dette er grunnen til at våre kandidater er førstevalget for mange arbeidsgivere. De er umiddelbart gjenkjennelig på arbeidsplassen for deres tillit, modenhet, global bevissthet, kommunikasjonsevner og lederegenskaper. Bond setter deg opp for å lykkes.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Høyere Diplom

Bond University

The Graduate Diploma i advokatvirksomhet, også kjent som profesjonell juridisk opplæring (PLT), er koblingen mellom juridisk embetseksamen og bli en praktiserende advokat ... [+]

INNTAKSKRAV

Bachelor of Laws eller Juris Doctor kvalifisering fra en australsk institusjon.

PROGRAM BESKRIVELSE

The Graduate Diploma i advokatvirksomhet, også kjent som profesjonell juridisk opplæring (PLT), er koblingen mellom juridisk embetseksamen og bli en praktiserende advokat. PLT-programmet er et alternativ til å gjennomføre en juridisk trainee for opptak i Queensland. Vår PLT programmet er et kurs grad som gir strukturert og veiledet juridisk opplæring, basert på kompetanse standarder for entry level advokater utviklet av bekjenne myndigheter og Australasian Professional Legal Education Council (Aplec).

PROGRAM STRUKTUR

PLT Programmet har tre komponenter:

Praktisk juridisk opplæring Den praktiske Juridisk Opplæringsdelen er ledet av våre PLT juridiske akademikere og tilbys hvert semester i hver av våre tre forskjellige moduser for levering: på campus (full tid), online (heltid) eller online (deltid). For på campus studenter, er denne komponenten leveres personlig og på campus. For nettstudenter er det levert gjennom intensive økter på campus og læring på nettet. Online elevene har fleksibilitet til å fullføre sin online læring fra hvor som helst i Australia eller i utlandet. Praktisk erfaring Denne komponenten krever at studentene fullføre 75 dager av arbeidserfaring under tilsyn av en advokat i en godkjent advokatkontor eller organisasjon i Australia. Vi har en dedikert og erfaren karriereutvikling profesjonell til å aktivt hjelpe deg i å sikre din praksisplass. Arbeidserfaring kan foretas på mer enn en lov kontor eller organisasjon og kan gjennomføres før eller etter Praktisk juridisk opplæring komponent. Kreditt for tidligere arbeidserfaring i godkjente overvåket arbeidsplasser kan være tilgjengelig for opp til 40... [-]
Australia Robina
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
36 uker
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Bond University

The Graduate Diploma of Psychological Science forbereder deg for innreise til en karriere i psykologi (som er foreløpig registrering som psykolog i tillegg til to års vei ... [+]

AKADEMISK OPPTAKSKRAV

Gjennomføring av en godkjent treårig sekvens av studier i psykologi i Australia eller bygge bro Graduate Diploma of Psychology eller tilsvarende. IELTS score på 7,0 med ingen band mindre enn 6,5. Søkere må også ha et minimum GPA på 2,0 på Bond University 4,0 skala for alle andre og tredje året psykologi fag og vurderes faglig grunnlag.

PROGRAM BESKRIVELSE

The Graduate Diploma of Psychological Science forbereder deg for innreise til en karriere i psykologi (som er foreløpig registrering som psykolog i tillegg til to års veiledet trening). Programmet forbereder deg også for den femte og sjette år av profesjonell opplæring.

PROGRAM STRUKTUR

Foundation Thesis Motiver (2)... [-]

Australia Robina
Januar 2020
Heltid studier
36 uker
Campus
Les mer på norsk

Høyere Sertifikat

Bond University

The Graduate Certificate i TESOL er en full-time program utviklet for å gi grunnopplæring for lærere i engelsk som andrespråk. Det gir grunnlag for språkopplæring metodik ... [+]

INNTAKSKRAV

Gjennomføring av en lavere grad fra en godkjent institusjon.

PROGRAM BESKRIVELSE

The Graduate Certificate i TESOL er en full-time program utviklet for å gi grunnopplæring for lærere i engelsk som andrespråk. Det gir grunnlag for språkopplæring metodikk og dens praktiske anvendelser.

Du er pålagt å gjennomføre minst 100 timer med en teoretisk komponent og et minimum av seks timer overvåket klasseromsundervisning. Dette programmet gir spesialistutdanning i engelsk språkopplæring teori og praksis for lærere eller de som planlegger å bli lærere. Det gir det teoretiske grunnlaget og praktisk språklærer opplæring som kreves.

PROGRAM STRUKTUR

Studentene må gjennomføre følgende fire (4) personer:... [-]

Australia Robina
Januar 2020
Heltid studier
18 uker
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

Learn in the now