Cairns Business College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cairns Business College

Et prestisjefylt institutt for høyere utdanning, tilbyr Cairns Business College de høyeste standardene for stipend og læring i et miljø forpliktet til faglig fortreffelighet og teknologisk utvikling, samt personlig og faglig utvikling. Cairns Business College er et medskolekursus, som drives til fordel for studenter og ikke for noen enkeltperson. Queenslands eldste forretningshøyskole, Cairns Business College har produsert tusenvis av vellykkede kandidater siden grunnleggelsen.

CBC Campus

Cairns Business College campus, spesielt utviklet for utdanning, er et estetisk tiltalende, moderne kompleks som blander seg med sitt naturlige miljø. Fasilitetene inkluderer opplæringsrom, datalaboratorier, internettilgang, reisesenter, hotell / gjestfrihet trening rom (bar, front office), gjestfrihet datalaboratorium, student rekreasjonsområder, bibliotek og selvtillit ressurs sentrum - hands on erfaring og teknologi er best.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater » Se Diplomer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Diploma of Business

Campus Heltidsstudier Deltid 16 - 32 uker January 2019 Australia Cairns + 1 fler

Personer i rollene for denne kvalifikasjonen kan ha betydelig erfaring i en rekke innstillinger, men søker å videreutvikle sine ferdigheter på tvers av et bredt spekter av forretningsfunksjoner. [+]

Personer i rollene for denne kvalifikasjonen kan ha betydelig erfaring i en rekke innstillinger, men søker å videreutvikle sine ferdigheter på tvers av et bredt spekter av forretningsfunksjoner.

Omvendt kan det også gjelde for de med liten eller ingen yrkeserfaring, men som har gode teoretiske forretningsferdigheter og kunnskaper som de ønsker å utvikle for å skape videre utdannings- og sysselsettingsmuligheter.

Jobb og muligheter

Denne kvalifikasjonen vil gjelde for personer med ulike jobbtitler, inkludert ledende offiserer, programkonsulenter og programkoordinatorer.

Inntakskrav

Nil. Imidlertid anbefales det enten yrkeserfaring eller lavere kvalifikasjon.

... [-]

Diploma of Leadership and Management

Campus Heltidsstudier January 2019 Australia Cairns

[+]

Jobbroller og titler varierer på tvers av ulike bransjer. En mulig jobbtittel som er relevant for denne kvalifikasjonen er:

Frontline Manager Avdelingsleder Middle Manager Supervisor Bedriftsoperatør Inntakskrav

Foretrukne veier i Diplom of Management inkluderer:

vellykket gjennomføring av sertifikatet IV i Business eller annen relevant kvalifikasjon

ELLER

yrkeserfaring, men uten formell veiledning eller ledelseskvalifikasjon Kursdatabase

Enten ved begynnelsen eller midtpunktet av et høyskolebegrep.

RPL gjenkjenner din eksisterende erfaring oppnådd gjennom livet eller arbeidet som du kanskje ikke har oppnådd en formell kvalifikasjon. Vi vil jobbe med deg for å identifisere dine eksisterende ferdigheter, og vurdere om du så kan oppnå full eller delkvalifisering. Dette bidrar også til å unngå unødvendig duplisering av opplæring, og sparer tid og penger.... [-]


Sertifikat

Certificate III in Travel

Campus Heltidsstudier 14 uker January 2019 Australia Cairns

[+]

Mobile Travel Consultant Operasjonskonsulent Reservasjoner Salgsagent Engroshandelskonsulent Innenriks Travel Consultant Salgsagent for Call Center BSBITU302 ** Lag elektroniske presentasjoner [-]

Certificate IV in Business

Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 36 uker January 2019 Australia Cairns + 1 fler

[+]

Anerkjennelse av tidligere læring (RPL) BSBITU402 Utvikle og bruk komplekse spredningsark [-]