Cairns Language Centre

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cairns Language Center (CLC)

Cairns Language Center (CLC) er en av Australias lengste etablerte språkskoler (Est. 1966). Vi trives på vårt rykte for excellence i utdanning. Våre studenter vet at når de registrerer seg hos oss, studerer de på en kvalitetsskole.

Cairns Language Center har et internasjonalt nettverk av språkskoler, yrkesinstitusjoner og universiteter. Våre rådgivere vil gjerne hjelpe deg med å planlegge din utdanningsvei.

Din erfaring med oss ​​er et totalt livsstileventyr i et av de mest magiske områdene som er tenkelig. Cairns er et utrolig sted å studere og utforske!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Forberedende år » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Forberedende år

High School Preparation Course

Campus Heltidsstudier 10 - 30 uker Åpen påmelding Australia Cairns

Vi hjelper barn å få en vellykket overgang til High School livet. Vårt HSP-kurs er et spesialisert program som fokuserer på språkutvikling og viktige studiekompetanse som trengs for å komme inn i en australsk regjering eller privat videregående skole. [+]

Vi hjelper barn å få en vellykket overgang til High School livet. Vårt HSP-kurs er et spesialisert program som fokuserer på språkutvikling og viktige studiekompetanse som trengs for å komme inn i en australsk regjering eller privat videregående skole. Studentene får fagspesifikt innhold som gjør at de ikke bare kan forstå, men lykkes i viktige læringsområder.

Vår forberedelse til videregående skole er utformet for å:

legge til rette for engelsk samtaleferdighet til riktig nivå for en videregående student i Australia utvikle engelsk ordforråd som er spesielt relevant for videregående fag utstyre studentene med studiekompetanse for å oppnå akademisk suksess når de fortsetter på videregående skole. ... [-]

Kurs

Cambridge Examination Preparation Course

Campus Heltidsstudier 10 - 12 uker Åpen påmelding Australia Cairns

[+]

De er alle fagfolk som har mange års erfaring med å forberede studentene på Cambridge-undersøkelsene og hjelpe dem med å nå sine mål.

Klasser er begrenset til maksimalt 14 studenter Studentene er forhåndstestet ved ankomst Du vil ha praktiske eksamener under eksamen Studentene vurderes hver uke og tilbys daglig lekser Vi gir ytterligere lytteøvelser for å hjelpe deg med å lykkes i eksamenen Vi tilbyr individuell veiledning og opplæring for studenter Varighet

10-12 uker

timer nivåer

Mellomnivå eller høyere

Inntakskrav

Turist Visa, Working Holiday Visa, Student Visa. Registrerte kurs ® på mer enn 12 uker krever vanligvis et studentvisum.

[-]

General English Course

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 52 uker Åpen påmelding Australia Cairns + 1 fler

[+]

timer Grunnleggende: 16 timer (20 leksjoner) per uke

Registrerte kurs ® på mer enn 12 uker krever vanligvis et studentvisum. Vær oppmerksom på at det er minst 5 uker for Student Visas (GEI) for spesialisert intensiv kurs. Kursansøkere skal kunne produsere bevis på tilstrekkelig utdanning for å kunne takle et kurs på engelsk for høyttalere av andre språk (ESOL). Dette skal være minst 9 års skolegang eller tilsvarende, som er akseptert som bevis på leseferdighet på morsmål.

[-]

IELTS forkurs

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 52 uker Åpen påmelding Australia Cairns + 1 fler

Våre klasser er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å oppnå høyest mulig IELTS-poengsum. Du vil lære under velutdannede lærere som vil lære deg spesifikke teststrategier som også vil forbedre din generelle engelskspråklige ferdighet. [+]

IELTS er det internasjonale engelskspråklige testsystemet. Det er designet for å vurdere språkkunnskap kandidater som trenger å studere eller arbeide der engelsk er språket for kommunikasjon. IELTS er i samsvar med de høyeste internasjonale standarder for språkvurdering.

IELTS er anerkjent av universiteter og arbeidsgivere i mange land, inkludert Australia, Canada, New Zealand, Storbritannia og USA. Det er også anerkjent av profesjonelle organer, innvandringsmyndigheter og andre myndigheter.

Hva kan man forvente

Å bygge kommunikasjonsevner på engelsk er nøkkelen til suksess i IELTS-testen din. Våre klasser er spesielt utviklet for å hjelpe deg med å oppnå høyest mulig IELTS-poengsum. Du vil lære under velutdannede lærere som vil lære deg spesifikke teststrategier som også vil forbedre din generelle engelskspråklige ferdighet.... [-]