College Australia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Etablert i juni 2005 ble College Australia opprettet for levering av høy kvalitet på opplæring og tjenester til yrkesutdanningssektoren, i tillegg til bedriftsopplæringsløsninger.


Hver av våre kurs representerer en stepping stone i karrieren din, og øker dine ferdigheter, kunnskap og selvtillit for å aktivere din fremtid. Alt fra sertifikater til diplom, tilbyr vi nå en rekke kvalifikasjoner i yrkene Business, Hospitality, Retail, Horticulture, Health and Support.


hvorfor velge oss

  • En rekke kurs som passer til alle
  • Enkel online påmelding, betaling
  • fleksibel
  • Ekspertlærere


Vi tilbyr en rekke kurs som er relevante for den virkelige verden, for ekte jobbutfall.

Våre kvalifikasjoner spenner fra oppføring til kurs på ledernivå, med studiealternativer skreddersydd for hver student. Dette sikrer at vi har muligheter til å utstyre alle med de ferdighetene de trenger for å komme videre i deres valgte karriere.


Hvor vi er


Brisbane Office

Administrasjon

Brisbane-kontoret er hjem for våre administrasjons- og studentstøtteteam. Fra vårt kontor i Brisbane koordinerer vi også all ekstern opplæring, samt opplæring gjennomført på skoler og arbeidsplasser. Hvis du trenger hjelp til noe under studiene, kan teamet på Brisbane-kontoret svare på eventuelle spørsmål du måtte ha, og peke deg i retning av ytterligere assistanse om nødvendig.


Gold Coast Campus

Internasjonale og ledende studenter

Gold Coast Campus er hjemsted for både våre internasjonale og ledende høyskoler. Det tilbyr en rekke fasiliteter og ressurser tilgjengelig for studenter. Hele campus er utstyrt med klimatiserte klasserom og gratis wifi i hele.

Studentene har tilgang til datalab, private studieområder og vår studentsalong i åpningstiden. Studentloungen er en plass for studenter å slappe av, møte andre og få tilgang til informasjon om sosiale aktiviteter. Det inkluderer et lunsjrom for studenter å bruke sammen med kjøkkenfasiliteter for å kjøle og oppvarme mat.

Steder

Southport

Address
Suite 4G, 126 Scarborough St
4215 Southport, Queensland, Australia