Crown College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Crown College International tilbyr yrkeskurs som spesialiserer seg i å levere kvalifikasjoner innen gjestfrihet, kulinarisk, konditori, og er anerkjent som en av de største og mest vellykkede registrerte opplæringsorganisasjonene i Victoria. Profesjonelle standarder for presentasjon, service og gjestfrihet er det viktigste fokuset i Crown College opplæring.

Crown College er et moderne, lyst og fullt utstyrt treningsanlegg i Crown Metropol, et av Crown Resorts 'prisbelønte hotell. Crown College er et spesialbygd og dedikert opplæringsanlegg som gir et avslappet og vennlig miljø for alle, fra utbruddsområder med gratis wi-fi til studentkjøkkenet.

Våre lidenskapelige og kvalifiserte trenere har mange års erfaring med å tilby kvalitetslæring og er spesialister innen kulinarisk, konditori, gjestfrihet og ledelse. Dette betyr at du lærer av entusiastiske lærere som har relevante ferdigheter innen utdanning så vel som deres spesialiseringsområde. Trenerne dine er en del av et team som fokuserer på beste praksis læringsmetoder og undervisningsstiler som er interessante og fleksible.

Steder

Southbank

Address
8 Haig St, Southbank VIC 3006, Australia
3006 Southbank, Victoria, Australia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: