Curtin College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Curtin College leverer diplom kurs som fører til 2. året på utvalgte bachelorgrader ved Curtin University. Disse vitnemålene tilsvarer det første året av graden og følger universitetsplanen og enhetsstrukturen, så når studiet er fullført, kan studentene få garantert adgang til det andre året av den valgte bachelorgraden.

Ligger på campus, har Curtin College studenter også tilgang til Curtin University-fasiliteter og kan oppleve universitetslivet fra første dag. Med et støttende læringsmiljø og små klassestørrelser, sikrer vi at elevene fikk ekstra hjelp og støtte når det trengs.

www.curtincollege.edu.au

Hva gjør Curtin College ditt beste valg?

 1. På campus - Å være på campus betyr at det er liten forskjell mellom å være en høgskole eller en universitetsstudent med tilgang til universitetsanlegg.
 2. Garantert andreårs inngang til Curtin University - Etter fullført diplom (trinn 2) får studentene direkte inngang til det andre året av utvalgte Curtin bachelorgrader.
 3. Gratis støtteprogrammer - Uten ekstra kostnad kan studentene få tilgang til et antall støtteklasser for å hjelpe dem i studiene.
 4. Ansettelsesevne - Innebygde ferdighetsevne innenfor kursene slik at studentene kan nå sitt potensial og "få den jobben".
 5. Alternativer for raske spor - Med et trimester-system har noen kurs inntak i februar, juni og oktober.

Start på Curtin College hvis du ...

 • ønsker å oppnå en Curtin University bachelorgrad
 • oppfyller ikke Curtin Universitetets minstekrav
 • har fullført år 12 eller år 11 med hell

Curtin University er rangert på topp 1% universiteter over hele verden av mange grunner. Her er det noe.

 • Curtin har blitt plassert i topp 1% av universitetene over hele verden i QS World University Ranking 2021.
 • Curtin er rangert som nr. 2 i verden for mineral- og gruvedrift i 2020 QS World University Rankings etter emne.
 • Curtin klatret 17 plasser til en rangering av 217 th i verden og er fortsatt 9 th i Australia i 2019-2020 Universitetet rangering av akademiske resultater (URAP).
 • Tildelt en 5-stjerners total ekspertvurdering (av fem) i den internasjonale QS Stars-vurderingen 2019.
 • Tildelt en 5-stjerners rangering (av fem) for nyutdannet lønn i Good Universities Guide 2020.
 • Curtin nyutdannede tjener 14,9% over landsgjennomsnittet av nyutdannede arkitektur og konstruksjon. (The Economic Global Liveability Ranking London, August 2016)
 • Curtin rangerer blant de 100 beste for arkitektur / bygd miljø, sivil- og konstruksjonsteknikk, sykepleie, utdanning og sportsrelaterte emner i 2020 QS World University Rankings etter emne.

akkreditering

Curtin College er registrert som en høyere utdanningsleverandør under Tertiary Education Quality and Standards Agency (TEQSA). TESQA regulerer og sikrer kvaliteten i Australias sektor for høyere utdanning (inkludert universiteter). Som leverandør av høyere utdanning må Curtin College overholde disse standardene.

The Australian Qualifications Framework (AQF) er den nasjonale politikken for regulerte kvalifikasjoner innen australsk utdanning. Den integrerer kvalifikasjonene fra hver utdanningssektor i et samlet omfattende nasjonale kvalifikasjonsrammer. AQF ble først introdusert i 1995 for å underbygge det nasjonale kvalifikasjonssystemet i Australia som omfatter høyere utdanning, yrkesutdanning og skoler.

Bransjeforeningen Medlemskap

Curtin College er medlem av Australian Council for Private Education and Training (ACPET). ACPET er en nasjonal bransjeforening for uavhengige tilbydere av utdanning og opplæring, for australske og internasjonale studenter.

College er også medlem av Western Australian Private Education and Training Industry Association (WAPETIA) er en forening av skoler og høyskoler som alle er dedikert til rettferdig og etisk oppførsel og tilbud om kvalitetsopplæring i Vest-Australia.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Ræv / Pexel

128309_pexels-photo-1438072.jpeg

Buro Millennial / Pexels

Steder

Perth

Address
Building 205, Curtin Bentley Campus, Kent Street, Bentley
6102 Perth, Vest-Australia, Australia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss