Della International College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Della International College Pty Ltd. er en registrert opplæringsorganisasjon og oppfyller standarder for administrasjon, levering, bemanning, anlegg, markedsføring, økonomi, kvalitetssikring og vurdering som er godkjent av føderale, statlige og territoriale myndigheter i Australia. Statens regjeringsregistreringsmyndighet overvåker og utsetter oss for regelmessig ekstern revisjon for å verifisere overholdelse av disse standardene.

Della International College lærere er høyt kvalifiserte og har anerkjent undervisningskompetanse og kompetanse innen både undervisning og industri. Vi har bare fullt kvalifiserte og erfarne lærere. Alle lærerne våre har en lidenskap for å undervise. Våre medarbeidere har mangfold og et vell av erfaring, noe som er et tydelig trekk i seg selv. Studentene kan forvente et omsorgsfullt, støttende miljø stimulert av erfaringene til personalet vårt.

Våre karrierefokuserte kurs er nært knyttet til den virkelige virksomheten og er lydhøre for de sterke vekstnæringene, og er basert på å fremme og støtte økonomien og forbedre sysselsettingsmulighetene.

Steder

Melbourne

Address
Beckett Street,150-154 A
3000 Melbourne, Victoria, Australia

Solskinn

Address
Anderson Road,149
3020 Solskinn, Victoria, Australia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: