Eynesbury

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Eynesbury @ et blikk

Hva

Eynesbury er spesialist institusjon som tilbyr et utvalg av pre-universitet og engelsk programmer, og gir veier i til University of Adelaide og University of South Australia.

Hvorfor

Bredt utvalg av programmer og veier å få innpass i University of Adelaide, University of South Australia og andre australske universiteter. Har en imponerende lang sikt registrering av studenter å få komme inn på universitetet. Sentrum studiested i Australia rimeligste hovedstad. Utmerket studiested: state-of-the-art campus. Små klasser, personlig undervisning og individuell oppmerksomhet.

Hvor

Eynesbury har to campuser begge ligger i sentrum av byen Adelaide.

Når

Eynesbury programmer kjører hele året.

Hvem

Australske og internasjonale studenter fra hele verden.

Hvordan

Påfør gjennom en Eynesbury representant i ditt land. Søk elektronisk via denne nettsiden. Gjør en avtale for å komme inn og se oss. Fortsatt ikke sikker på - hvorfor ikke sende oss dine spørsmål: eynesbury@navitas.com

Velkommen til Eynesbury!

På Eynesbury ønsker vi muligheten til å hjelpe hver elev å oppnå sine personlige mål og realisere sitt fulle potensial i livet lange reisen av utdanning.

Sammen Eynesbury tilbyr en rekke programmer og pedagogiske veier til videregående opplæring og høyere studier ved Universitetet i Adelaide og University of South Australia.

Grunnlagt i 1989, har Eynesbury enestående rekord på akademiske prestasjoner, og har mye erfaring med utvikling og levering av skreddersydde programmer for internasjonale studenter.

Eynesbury tilbyr også et omfattende utvalg av støttetjenester, inkludert faglig og yrkesveiledning, homestay og overnatting på internasjonale studentboliger. Personalet yter personlig oppmuntring, individuell undervisning og hjelp som trengs av de fleste internasjonale studenter når første bor borte fra hjemmet.

Eynesbury er forpliktet til et variert og fleksibel tilnærming i levering av kvalitetsutdanning og spredningsveier alternativer. Jeg ser frem til utsiktene til å bidra til livslang reise for utdanning i Adelaide, South Australia.

Mr. Peter Millen, Eynesbury høgskoledirektør

Steder

Adelaide

Eynesbury College, Franklin Street Address

Address
Eynesbury College
15-19 Franklin Street

5000 Adelaide, Sør-Australia, Australia
Telefon
+61 8 8216 9000

Adelaide

Eynesbury College, Coglin Street Address

Address
Eynesbury College
16-20 Coglin Street

5000 Adelaide, Sør-Australia, Australia
Telefon
+61 8 8216 9000