Les den offisielle beskrivelsen

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Studer engelsk, TESOL, Business, Management, Regnskap, Markedsføring, Human Resources og Workplace Health

Gold Coast Learning Centre (GCLC) har innovative læringsprogrammer, eksepsjonelle fasiliteter og kvalitetsressurser, bare noen få minutters gange fra stranden i Surfers Paradise.

Internasjonale og hjemlige studenter kan kombinere kvalitetsopplæring med avslappet livsstil, strandkultur og morsom, vennlig atmosfære i Queenslands Gold Coast, en av Australias ledende turistmål.

Gold Coast Learning Centre vedtar teknologier og programmer som gjør læring spennende, morsom og givende samtidig som du oppnår reelle utdanningsresultater.

Innebygde studenter og studenter visum innehavere kan studere alle kursene vi tilbyr, fra General English og IELTS eksamen forberedelse til kvalifikasjoner i Business, Management, markedsføring, regnskap, HR, WHS og TESOL.


Studer engelsk i Australia på Queenslands berømte Gold Coast: Innovative kurs, utmerkede fasiliteter og enestående livsstil

Studer engelsk i Australia på Gold Coast Learning Centre i Surfers Paradise og nyt en førsteklasses levestandard og en kvalitetsutdannelse.

Med et utbredt rykte for internasjonalt kulturelt mangfold, rimelige leveomkostninger og svært rimelige utdanningskostnader, er Surfers Paradise på Gold Coast et flott reisemål for studenter.


Om Gold Coast Learning Centre

Studer engelsk, TESOL, Business, Regnskap, Ledelse, Markedsføring, Arbeidsplass Helse og Sikkerhet, og Menneskelige Ressurser i Surfers Paradise

Etablert i 2010, Gold Coast Learning Centre (GCLC) i Surfers Paradise har utmerkede fasiliteter, kvalitetsundervisningsprogrammer og dedikert, vennlig og entusiastisk stab.


Sol, Surf, Sand Studie: Det perfekte stedet å studere

Gold Coast Learning Centre ligger bare en kort spasertur fra stranden, og er omgitt av butikker og spisesteder, kinoer, travle natteliv og avslappet livsstil og morsom, vennlig atmosfære på Gold Coast.


Utmerkede fasiliteter, bare en kort spasertur fra stranden

Gold Coast Learning Centre har fullt klimatiserte fasiliteter, med velutstyrte klasserom, datalab, høyhastighetsinternett, romslige studentområder og mye mer.

Gjør studien effektiv og morsom med GCLC.

 • Fullt klimatisert campus, bare en kort spasertur fra stranden
 • Computer Lab med 18 flatskjerm datamaskiner
 • Gratis wifi internettilgang for studenter
 • Trådløs internett oppsett er tilgjengelig
 • Skyggefull og populær utendørs studentgård og grillområde
 • Romslig og komfortabel innendørs studentområde og kjøkken, med en rekke magasiner og aviser for å oppmuntre til praksis.


Kvalitetsundervisningsprogram og dedikert stab

Gold Coast Learning Centre er dedikert til å hjelpe våre studenter til å lykkes i sine studier og nyte fritiden med de aller beste aktivitetene Surfers Paradise og Gold Coast har å tilby.

Forsiktig tilsyn fra erfarne, dedikerte ansatte sikrer at du kan utvikle seg så fort du vil.

Høyt kvalifiserte og vennlige, erfarne lærere og ansatte ved Gold Coast Learning Centre er alltid villige til å ta seg tid til å hjelpe elevene til å oppnå suksess i sine studier.

Mange av våre ansatte har erfaring med å undervise i engelsk i andre land og forstå interessene til internasjonale studenter.

Ekstra lekser, regneark og råd kan enkelt ordnes for den hardt arbeidende studenten.

Student Support Services på GCLC

Gold Coast Learning Centre tilbyr et bredt spekter av Student Support Services for å gi studentene de ressursene de trenger for å få mest mulig ut av deres erfaring med oss.

Vårt aktive, vennlige og engasjerte Student Support Services-team er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg som det offisielle kontaktpunktet for både innenlandske og internasjonale studenter.

Vi tilbyr høyt nivå støtte for å hjelpe deg med å lykkes og er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle problemer som kan oppstå under oppholdet hos oss.

Tjenester tilgjengelig for å hjelpe deg med å lykkes og nyte studiene inkluderer:

 • Kursforespørsler, påmeldinger og studieplaner
 • Betalingsplan assistanse
 • Organisering av Homestay plasseringer
 • Organisering av flyplasstransport
 • Leiligheter og overnatting
 • Rådgivningstjenester
 • Turer på universitetet og byen for nye internasjonale studenter
 • Fortsett assistanse og Jobbsøk støtte
 • Studentaktiviteter og utflukter
 • Gradueringsseremonier

Studentkontaktpersonalet har tilgang til oppdaterte detaljer på hele spekteret av tjenester tilgjengelig for studenter på Gold Coast Learning Centre .

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Gold Coast Learning Centre

Diplom for Human Resources Management på GCLC hjelper deg med å utvikle dine ferdigheter og spore en senior rolle i Human Resources. Dette kurset gir kunnskaper og ledels ... [+]

Diplom for Human Resources Management på GCLC hjelper deg med å utvikle dine ferdigheter og spore en senior rolle i Human Resources.

Dette kurset gir kunnskaper og ledelsesmessige ferdigheter du trenger for å maksimere ansattes ytelse til tjeneste for en arbeidsgivers strategiske mål og sikre at menneskelige ressurser fungerer effektivt.

Det er en omfattende introduksjon til Human Resource Management, og tar en strategisk tilnærming til medarbeiderstyring for å hjelpe organisasjonen med å få en konkurransefortrinn. Den utvikler viktige ferdigheter og kunnskaper, inkludert:

Kompensasjon og fordelerBemanning, rekruttering og utvelgelseArbeidsforholdTrening og utviklingHelse og sikkerhet på arbeidsplassenPlanlegging, mekling og voldgiftIndustrielle relasjoner og rekrutteringInnflytelse av offentlig lovgivning på industrienMenneskerettighetslovgivning og sysselsetting egenkapital... [-]
Australia Surfers Paradise
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
40 uker
Campus
Les mer på norsk
Gold Coast Learning Centre

Diplom for ledelse og ledelse på Gold Coast Learning Centre er et fleksibelt, praktisk og effektivt kurs, designet for å utvikle og forbedre dine ledelses- og ledelsesevn ... [+]

Diplom for ledelse og ledelse på Gold Coast Learning Centre er et fleksibelt, praktisk og effektivt kurs, designet for å utvikle og forbedre dine ledelses- og ledelsesevner.

Denne regjeringen akkreditert kvalifisering kombinerer en solid kunnskapsbase med de ferdighetene du trenger for å gi ledelse og retning til andre og å planlegge, gjennomføre og evaluere ditt eget arbeid og arbeidet til et lag.

Diplom of Leadership and Management utvikler de ferdighetene du trenger for å bruke kunnskap, praktisk ledelse og ledelsesevner og erfaring på tvers av en rekke forretnings- og næringslivskontekster, blant annet:

Bruke et bredt spekter av ledelsesmessige ferdigheter med skjønn og dømmekraftPlanlegger og overvåker arbeidsmengden og arbeidsbelastningen til andreViser lederskap og fremmer innovasjonUtvikle kommunikasjonsferdigheter for å støtte enkeltpersoner og lagAdministrere strategier for forbedret kundeserviceAdministrere møter, arbeidsprioriteter og faglig utviklingAdministrere operasjonsplaner og sikre en trygg arbeidsplass... [-]
Australia Surfers Paradise
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
52 uker
Campus
Les mer på norsk
Gold Coast Learning Centre

Diplom på markedsføring og kommunikasjon på Gold Coast Learning Centre tilbyr avansert, praktisk og engasjerende opplæring innen alle områder av markedsbransjen, inkluder ... [+]

Diplom på markedsføring og kommunikasjon på Gold Coast Learning Centre tilbyr avansert, praktisk og engasjerende opplæring innen alle områder av markedsbransjen, inkludert internasjonal markedsføring og e-markedsføring.

Etablere deg selv i en dynamisk, kreativ og stadig voksende bransje med denne høye nivået markedsføring og kommunikasjon kvalifikasjon og utvikle ferdigheter og kunnskaper du trenger for å lykkes, inkludert:

Tolke markedstrender for å identifisere og evaluere markedsmuligheterUtforme og utvikle en integrert markedsførings- og kommunikasjonsplanLedende lag til å gjennomføre effektive markedsføringskampanjerPlanlegger markedsundersøkelser og gjennomførings- og overvåkningskampanjerAdministrere budsjetter og økonomiske planerUtvikling av en medieplan og justering av markedsmixen... [-]
Australia Surfers Paradise
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
52 uker
Campus
Les mer på norsk
Gold Coast Learning Centre

Ta forståelsen for regnskap og økonomi til neste nivå med Diploma of Accounting ved Gold Coast Learning Centre . Dette kurset er ideelt for folk som søker jobb i regnskap ... [+]

Ta forståelsen for regnskap og økonomi til neste nivå med Diploma of Accounting ved Gold Coast Learning Centre .

Dette kurset er ideelt for folk som søker jobb i regnskap, næringsliv og finans. Du vil få grunnleggende kunnskaper og avanserte ferdigheter til å arbeide innenfor det stadig skiftende felt for næringsliv og regnskap.

Med fleksible studiemuligheter, inkludert heltid, deltids- og avstandstrening, kan Gold Coast Learning Centre forbedre dine karrieremuligheter med en avansert forståelse av finansnæringen.

Kvalifiserte og erfarne trenere vil hjelpe deg med å utvikle en avansert forståelse av budsjettstyring og prognose, finansiell rapportering, inntektsskatt og å gi ledelseskonsulentrådgivning.... [-]

Australia Surfers Paradise
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
26 uker
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Gold Coast Learning Centre

Lær engelsk i Australia på Gold Coast Learning Centre , kun få minutter fra stranden i Surfers Paradise på Australias berømte Gold Coast. Gold Coast Learning Centre tilby ... [+]

Lær engelsk i Australia på Gold Coast Learning Centre , kun få minutter fra stranden i Surfers Paradise på Australias berømte Gold Coast.

Gold Coast Learning Centre tilbyr fire nivåer av generell engelsk studie , som gir høy kvalitet undervisning i en vennlig setting. Erfarne medarbeidere og praktiske, fleksible kurs utvikler kunnskap, ferdigheter og flyt du trenger.

Alle fire engelskspråklige nivåer understreker kjerne engelskspråklige ferdigheter for å snakke, lytte, lese og skrive og er egnet for alle fra nybegynnere til avanserte elever.

Kursene er morsomme og fleksible, designet av erfarne lærere for å forbedre vokabular, uttale og grammatikk.

Klassestørrelser varierer, med i gjennomsnitt 10 studenter per klasse for å sikre et personlig, nyttig og hyggelig læringsmiljø.... [-]

Australia Surfers Paradise
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Gold Coast Learning Centre

Forbedre engelsken din og forberede deg på ditt internasjonale engelskspråklige testsystem (IELTS) på Gold Coast Learning Centre , i hjertet av Surfers Paradise på Queens ... [+]

Forbedre engelsken din og forberede deg på ditt internasjonale engelskspråklige testsystem (IELTS) på Gold Coast Learning Centre , i hjertet av Surfers Paradise på Queenslands Gold Coast.

IELTS er en internasjonalt akkreditert engelsk ferdighetseksamen som gir bevis på evnen til å bruke og forstå engelsk.

Det er allment anerkjent og akseptert av mer enn 6000 institusjoner i over 120 land rundt om i verden.

IELTS Eksamen Forberedelse: Mellomnivå og oppStarter: Hver mandagGjennomsnittlig studenter per klasse: 10Maksimalt antall studenter per klasse: 18Kurslengde: 1-70 ukerTimer per uke: 20-35 timerStart datoer og priser

IELTS eksamen forberedelsesklasser starter hver mandag.... [-]

Australia Surfers Paradise
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 70 uker
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Gold Coast Learning Centre

Start en givende karriere i finansbransjen med dobbelkvalifikasjonen Certificate IV i regnskap og bokføring på Gold Coast Learning Centre . Dette kurset gir deg et bredt ... [+]

Start en givende karriere i finansbransjen med dobbelkvalifikasjonen Certificate IV i regnskap og bokføring på Gold Coast Learning Centre .

Dette kurset gir deg et bredt spekter av ferdigheter og kunnskaper, slik at du får den beste sjansen for suksess i finansnæringen.

Med fleksible studiemuligheter, inkludert heltids-, deltids- og avstandstrening, kan Gold Coast Learning Centre hjelpe deg med å forbedre dine karrieremuligheter med viktig regnskapskunnskap og sannferdige regnskapsmessige ferdigheter.

Kvalifiserte og erfarne trenere vil utvikle din forståelse av kjernevirksomhet i finansbransjen, inkludert økonomiske poster, budsjetter, skattekrav, generelle forretningsferdigheter og effektiv kommunikasjon.... [-]

Australia Surfers Paradise
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
Deltid
52 uker
Campus
Les mer på norsk

Welcome to Gold Coast Learning Centre