Gold Coast Learning Centre

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Gold Coast Learning Centre , Surfers Paradise

Studer engelsk, TESOL, Business, Management, Regnskap, Markedsføring, Human Resources og Workplace Health

Gold Coast Learning Centre (GCLC) har innovative læringsprogrammer, eksepsjonelle fasiliteter og kvalitetsressurser, bare noen få minutters gange fra stranden i Surfers Paradise.

Internasjonale og hjemlige studenter kan kombinere kvalitetsopplæring med avslappet livsstil, strandkultur og morsom, vennlig atmosfære i Queenslands Gold Coast, en av Australias ledende turistmål.

Gold Coast Learning Centre vedtar teknologier og programmer som gjør læring spennende, morsom og givende samtidig som du oppnår reelle utdanningsresultater.

Innebygde studenter og studenter visum innehavere kan studere alle kursene vi tilbyr, fra General English og IELTS eksamen forberedelse til kvalifikasjoner i Business, Management, markedsføring, regnskap, HR, WHS og TESOL.


Studer engelsk i Australia på Queenslands berømte Gold Coast: Innovative kurs, utmerkede fasiliteter og enestående livsstil

Studer engelsk i Australia på Gold Coast Learning Centre i Surfers Paradise og nyt en førsteklasses levestandard og en kvalitetsutdannelse.

Med et utbredt rykte for internasjonalt kulturelt mangfold, rimelige leveomkostninger og svært rimelige utdanningskostnader, er Surfers Paradise på Gold Coast et flott reisemål for studenter.


Om Gold Coast Learning Centre

Studer engelsk, TESOL, Business, Regnskap, Ledelse, Markedsføring, Arbeidsplass Helse og Sikkerhet, og Menneskelige Ressurser i Surfers Paradise

Etablert i 2010, Gold Coast Learning Centre (GCLC) i Surfers Paradise har utmerkede fasiliteter, kvalitetsundervisningsprogrammer og dedikert, vennlig og entusiastisk stab.


Sol, Surf, Sand Studie: Det perfekte stedet å studere

Gold Coast Learning Centre ligger bare en kort spasertur fra stranden, og er omgitt av butikker og spisesteder, kinoer, travle natteliv og avslappet livsstil og morsom, vennlig atmosfære på Gold Coast.


Utmerkede fasiliteter, bare en kort spasertur fra stranden

Gold Coast Learning Centre har fullt klimatiserte fasiliteter, med velutstyrte klasserom, datalab, høyhastighetsinternett, romslige studentområder og mye mer.

Gjør studien effektiv og morsom med GCLC.

 • Fullt klimatisert campus, bare en kort spasertur fra stranden
 • Computer Lab med 18 flatskjerm datamaskiner
 • Gratis wifi internettilgang for studenter
 • Trådløs internett oppsett er tilgjengelig
 • Skyggefull og populær utendørs studentgård og grillområde
 • Romslig og komfortabel innendørs studentområde og kjøkken, med en rekke magasiner og aviser for å oppmuntre til praksis.


Kvalitetsundervisningsprogram og dedikert stab

Gold Coast Learning Centre er dedikert til å hjelpe våre studenter til å lykkes i sine studier og nyte fritiden med de aller beste aktivitetene Surfers Paradise og Gold Coast har å tilby.

Forsiktig tilsyn fra erfarne, dedikerte ansatte sikrer at du kan utvikle seg så fort du vil.

Høyt kvalifiserte og vennlige, erfarne lærere og ansatte ved Gold Coast Learning Centre er alltid villige til å ta seg tid til å hjelpe elevene til å oppnå suksess i sine studier.

Mange av våre ansatte har erfaring med å undervise i engelsk i andre land og forstå interessene til internasjonale studenter.

Ekstra lekser, regneark og råd kan enkelt ordnes for den hardt arbeidende studenten.

Student Support Services på GCLC

Gold Coast Learning Centre tilbyr et bredt spekter av Student Support Services for å gi studentene de ressursene de trenger for å få mest mulig ut av deres erfaring med oss.

Vårt aktive, vennlige og engasjerte Student Support Services-team er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg som det offisielle kontaktpunktet for både innenlandske og internasjonale studenter.

Vi tilbyr høyt nivå støtte for å hjelpe deg med å lykkes og er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle problemer som kan oppstå under oppholdet hos oss.

Tjenester tilgjengelig for å hjelpe deg med å lykkes og nyte studiene inkluderer:

 • Kursforespørsler, påmeldinger og studieplaner
 • Betalingsplan assistanse
 • Organisering av Homestay plasseringer
 • Organisering av flyplasstransport
 • Leiligheter og overnatting
 • Rådgivningstjenester
 • Turer på universitetet og byen for nye internasjonale studenter
 • Fortsett assistanse og Jobbsøk støtte
 • Studentaktiviteter og utflukter
 • Gradueringsseremonier

Studentkontaktpersonalet har tilgang til oppdaterte detaljer på hele spekteret av tjenester tilgjengelig for studenter på Gold Coast Learning Centre .

Steder

Surfers Paradise

Address
Orchid Avenue,18-22
4217 Surfers Paradise, Queensland, Australia
Telefon
+61 (0) 7 5531 6788