ICAE: International College of Advanced Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ICAE er en multi-prisvinnende treningsorganisasjon Registrert basert i Darwin, hovedstaden i Australias Northern Territory. ICAE ble grunnlagt i 1997, og leverer yrkesfaglige programmer til australske og internasjonale studenter. Darwin er kjent for sitt tropisk klima, fantastisk natur og uberørte miljøet. Som Australia yngste hovedstad, har Darwin en uformell, lettgående atmosfære - selve symbolet på Australia! Hospitality ansatte er alltid i meget høy etterspørsel, så å få en jobb er enklere i Darwin enn andre steder i Australia.

42259_Introduction

ICAE gir utdannings- og opplæringsmuligheter som forbedrer elevenes karriere. I arbeidsmarkeder rundt om i verden er det ingen erstatning for virkelige verden erfaring støttet av en grundig forståelse av sentrale begreper. Våre studenter utvikle teoretiske og praktiske ferdigheter i undervisning semester, og deretter bruke dem i arbeidslivet mens Industry Placement. Vår utdanning er styrt av de mest aktuelle bransjepraksis, levert av vårt fakultet av bransjeeksperter, og ser nyutdannede oppnå fremragende sysselsetting utfall både i Australia og i utlandet.

42256_Introduction

ICAE internasjonale programmer hele innlemme en lik blanding av klasseromsstudie og betalt (eller ubetalt hvis ønskelig) Industry Placement. Hvis elevene ønsker å bli betalt mens Industry Emisjonen vil ICAE bistå i å finne en passende arbeidsgiver som kan gi den nødvendige miljø for å utvikle og demonstrere de nødvendige ferdigheter som kreves av kurset. Studenter foretak betalt Industry Place får samme lønn og betingelser som australske innbyggere og kan tjene opp til $ 1000 per uke jobber opptil 45 timer per uke.

ICAE internasjonale programmer inneholder de samme læring og vurdering ressurser som våre prisbelønte norske programmer, slik at alle våre elever får den samme høye kvalitet på opplæringen. Vår state of the art elektroniske læringsplattform tillater elevene å få tilgang til sine vurderinger og interaktiv læring materiale hvor og når internettilgang er tilgjengelig. Studenter kan få tilgang til trådløst bredbånd i hele campus.

42257_Introduction

Internasjonale programmer har to 20-ukers semestre i året, med inntak i januar og juli. Studentenes første semester er brukt delta på kurs ved vår campus i minst 20 timer per uke. I denne undervisningen semester, studentene gjennomføre teori og praktisk undervisning, og komplett kunnskapsbaserte vurderinger. Studentenes andre semester er brukt i Industry Placement, når arbeidet i et godkjent gjestfrihet virksomhet, og ikke delta i klassene. ICAE lærere besøke student på arbeidsplassen regelmessig, gir støtte og veiledning, og til å gjennomføre arbeidsplassvurderinger. Industry Placement er studentens mulighet til å vise at de kan bruke sine ferdigheter og kunnskap i en reell arbeidsplass - et uvurderlig tillegg til eventuelle CV, og en svært viktig del av å bygge et profesjonelt nettverk av arbeidsgivere. Mange ICAE internasjonale akademikere har blitt sponset til å forbli og arbeide i Australia av sine Industry Placement arbeidsgivere, en fantastisk mulighet for nyutdannede og arbeidsgivere.

Alle internasjonale programmene er akkreditert og godkjent av den australske regjeringen, og kandidater får et nasjonalt anerkjent kvalifikasjon som er anerkjent over hele Australia og utenlands.

42258_Intrroduction

ICAE campus ligger i Rapid Creek, ca 15 minutter fra sentrum av Darwin. Universitetsområdet omfatter klasserom, fullt utstyrte praktiske gjestfrihet tjenesteområder med barer, espressomaskiner, innendørs og utendørs student fasiliteter inkludert en fotballbane, og trådløst bredbånd tilgjengelig i hele anlegget. Med rikelig med parkeringsplasser, bussholdeplasser i nærheten, turgåing og sykkelstier som går fra byen langs fjæra rett til oss, komme til og fra campus er enkelt. Sett blant tre hektar kule grønne omgivelser og mindre enn en kilometer fra Night fjæra, er vår campus en herlig, fredelig sted å studere.

Steder

Darwin

International College of Advanced Education

Address
ICAE: International College of Advanced Education
17 Chapman Road
Rapid Creek

NT 0810 Darwin, Nordlig territorie, Australia
Telefon
+61 8 8941 5959