Les den offisielle beskrivelsen

ICAE er en multi-prisvinnende treningsorganisasjon Registrert basert i Darwin, hovedstaden i Australias Northern Territory. ICAE ble grunnlagt i 1997, og leverer yrkesfaglige programmer til australske og internasjonale studenter. Darwin er kjent for sitt tropisk klima, fantastisk natur og uberørte miljøet. Som Australia yngste hovedstad, har Darwin en uformell, lettgående atmosfære - selve symbolet på Australia! Hospitality ansatte er alltid i meget høy etterspørsel, så å få en jobb er enklere i Darwin enn andre steder i Australia.

42259_Introduction

ICAE gir utdannings- og opplæringsmuligheter som forbedrer elevenes karriere. I arbeidsmarkeder rundt om i verden er det ingen erstatning for virkelige verden erfaring støttet av en grundig forståelse av sentrale begreper. Våre studenter utvikle teoretiske og praktiske ferdigheter i undervisning semester, og deretter bruke dem i arbeidslivet mens Industry Placement. Vår utdanning er styrt av de mest aktuelle bransjepraksis, levert av vårt fakultet av bransjeeksperter, og ser nyutdannede oppnå fremragende sysselsetting utfall både i Australia og i utlandet.

42256_Introduction

ICAE internasjonale programmer hele innlemme en lik blanding av klasseromsstudie og betalt (eller ubetalt hvis ønskelig) Industry Placement. Hvis elevene ønsker å bli betalt mens Industry Emisjonen vil ICAE bistå i å finne en passende arbeidsgiver som kan gi den nødvendige miljø for å utvikle og demonstrere de nødvendige ferdigheter som kreves av kurset. Studenter foretak betalt Industry Place får samme lønn og betingelser som australske innbyggere og kan tjene opp til $ 1000 per uke jobber opptil 45 timer per uke.

ICAE internasjonale programmer inneholder de samme læring og vurdering ressurser som våre prisbelønte norske programmer, slik at alle våre elever får den samme høye kvalitet på opplæringen. Vår state of the art elektroniske læringsplattform tillater elevene å få tilgang til sine vurderinger og interaktiv læring materiale hvor og når internettilgang er tilgjengelig. Studenter kan få tilgang til trådløst bredbånd i hele campus.

42257_Introduction

Internasjonale programmer har to 20-ukers semestre i året, med inntak i januar og juli. Studentenes første semester er brukt delta på kurs ved vår campus i minst 20 timer per uke. I denne undervisningen semester, studentene gjennomføre teori og praktisk undervisning, og komplett kunnskapsbaserte vurderinger. Studentenes andre semester er brukt i Industry Placement, når arbeidet i et godkjent gjestfrihet virksomhet, og ikke delta i klassene. ICAE lærere besøke student på arbeidsplassen regelmessig, gir støtte og veiledning, og til å gjennomføre arbeidsplassvurderinger. Industry Placement er studentens mulighet til å vise at de kan bruke sine ferdigheter og kunnskap i en reell arbeidsplass - et uvurderlig tillegg til eventuelle CV, og en svært viktig del av å bygge et profesjonelt nettverk av arbeidsgivere. Mange ICAE internasjonale akademikere har blitt sponset til å forbli og arbeide i Australia av sine Industry Placement arbeidsgivere, en fantastisk mulighet for nyutdannede og arbeidsgivere.

Alle internasjonale programmene er akkreditert og godkjent av den australske regjeringen, og kandidater får et nasjonalt anerkjent kvalifikasjon som er anerkjent over hele Australia og utenlands.

42258_Intrroduction

ICAE campus ligger i Rapid Creek, ca 15 minutter fra sentrum av Darwin. Universitetsområdet omfatter klasserom, fullt utstyrte praktiske gjestfrihet tjenesteområder med barer, espressomaskiner, innendørs og utendørs student fasiliteter inkludert en fotballbane, og trådløst bredbånd tilgjengelig i hele anlegget. Med rikelig med parkeringsplasser, bussholdeplasser i nærheten, turgåing og sykkelstier som går fra byen langs fjæra rett til oss, komme til og fra campus er enkelt. Sett blant tre hektar kule grønne omgivelser og mindre enn en kilometer fra Night fjæra, er vår campus en herlig, fredelig sted å studere.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

ICAE: International College of Advanced Education

The Diploma of Hospitality Management er et ettårig kurs bestående ett semester av on-campus studie, etterfulgt av ett semester av betalt Industry Placement (studentene k ... [+]

Diploma of Hospitality Management

The Diploma of Hospitality Management er et ettårig kurs bestående ett semester av on-campus studie, etterfulgt av ett semester av betalt Industry Placement (studentene kan velge å gjøre ubetalt IP hvis ønskelig). Denne kvalifiseringen gir studentene en vei å arbeide i noen gjestfrihet sektor som en avdelings eller liten bedrift manager. Nyutdannede få arbeid inkluderer restauranter, hoteller, moteller, cateringvirksomhet, klubber, puber, kafeer og kaffebarer.

I Darwins blomstrende turistnæringen, studenter foreta sin Industry Placement i mat og drikke eller overnatting service. De fleste studenter har en gjestfrihet jobb i løpet av få uker starter sine kurs, og mange velger å bo med at arbeidsgiver for deres IP. ... [-]

Australia Darwin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

ICAE: International College of Advanced Education

Certificate IV i Hospitality er et ettårig kurs bestående ett semester av on-campus studie, etterfulgt av ett semester av betalt Industry Placement (studentene kan velge ... [+]

Certificate IV i Hospitality

Certificate IV i Hospitality er et ettårig kurs bestående ett semester av on-campus studie, etterfulgt av ett semester av betalt Industry Placement (studentene kan velge å gjøre ubetalt IP hvis ønskelig). Denne kvalifiseringen gir studentene en vei til å fungere som en veileder i gjestfrihet organisasjoner som restauranter, hoteller, moteller, klubber, puber, kafeer og kaffebarer.

I Darwins blomstrende turistnæringen, studenter foreta sin Industry Placement i mat og drikke eller overnatting service. De fleste studenter har en gjestfrihet jobb i løpet av få uker starter sine kurs, og mange velger å bo med at arbeidsgiver for deres IP.

... [-]
Australia Darwin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
ICAE: International College of Advanced Education

Certificate III i Commercial Cookery er et ettårig kurs bestående ett semester av on-campus studie og praktisk undervisning, etterfulgt av ett semester av betalt Industry ... [+]

Certificate III i Commercial Cookery

Certificate III i Commercial Cookery er et ettårig kurs bestående ett semester av on-campus studie og praktisk undervisning, etterfulgt av ett semester av betalt Industry Placement (studentene kan velge å gjøre ubetalt IP hvis ønskelig). På campus, studentene lære i vår spesialbygde storkjøkken, trening under veiledning av våre internasjonalt erfarne kokker. Mens på IP, kan studentene gjennomføre opptil 45 timer betalt arbeid i et storkjøkken. Dette er en veldig praktisk kurs, forberede studentene på en karriere som kokk eller kokk.

Denne kvalifikasjonen reflekterer den rollen kommersielle kokker som bruker et bredt spekter av velutviklede matlaging ferdigheter og god kunnskap om kjøkken operasjoner for å forberede mat og menyelementer. Ved hjelp av skjønn og dømmekraft, de arbeider med noen uavhengighet og under begrenset tilsyn ved hjelp av planer, retningslinjer og prosedyrer for å lede arbeidsaktiviteter.... [-]

Australia Darwin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
ICAE: International College of Advanced Education

Certificate IV i Commercial Cookery er et ettårig kurs bestående ett semester av on-campus studie og praktisk undervisning, etterfulgt av ett semester av betalt Industry ... [+]

Certificate IV i Commercial Cookery

Certificate IV i Commercial Cookery er et ettårig kurs bestående ett semester av on-campus studie og praktisk undervisning, etterfulgt av ett semester av betalt Industry Placement (studentene kan velge å gjøre ubetalt IP hvis ønskelig). På campus, studentene lære i vår spesialbygde storkjøkken, trening under veiledning av våre internasjonalt erfarne kokker. Mens på IP, kan studentene gjennomføre opptil 45 timer betalt arbeid i et storkjøkken. Dette er en veldig praktisk kurs, forberede studentene på en karriere som kokk eller kokk.

Denne kvalifiseringen gjenspeiler rollen kommersielle kokker som har et overordnet eller team ledende rolle på kjøkkenet. De opererer uavhengig eller med begrenset veiledning fra andre og bruke skjønn for å løse ikke-rutinemessige problemer.... [-]

Australia Darwin
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Darwin Tourism Movie