Job Training Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Handle om

Velkommen til Job Training Institute (JTI) hvor vårt motto er Alltid løfter deg til neste nivå. JTI er et australsk institutt som tilbyr yrkesopplæring. Vi tar sikte på å gi studentene den beste muligheten til å skaffe seg jobb ved å skaffe seg en anerkjent kvalifisering i Australia.

Hvorfor velge JTI

  • Fleksibilitet - Job Training Institute tilbyr læring fleksibilitet til studenter gjennom blandet læring inkludert ansikt til ansikt og online moduser. Alle våre studenter har valget mellom å kombinere de to læringsmodusene.
  • Arbeidsplassering - Job Training Institute forenkler arbeidsplassering for elevene og en arbeidsplasskoordinator er tilgjengelig for å hjelpe studenter med eventuelle arbeidsplasseringsproblemer.
  • Studentstøtte - Våre trenere er alltid tilgjengelige og villige til å bistå studentene med studier og oppgaver via flere metoder som spenner fra chat, e-post, telefonsamtaler og innkjøringer. Job Training Institute tilbyr studenter ukentlig live online klasser moderert av våre dyktige og erfarne trenere.

JTI medlemskap

Job Training Institute er medlem av ACPET - og samtykker i å overholde grunnloven, vedtekter og etiske retningslinjer for det australske rådet for privat utdanning og opplæring (JTI member ID: 183094).

Våre kurs

  • Face to Face Learning - Vår læring er gjort på stedet ved Dandenong (VIC) og Sunshine (VIC).
  • Online Learning - Vi har tatt i bruk teknologi for å bringe læring til den digitale tidsalderen, hvor det er enklere og raskere å lære. Bruk av regjeringsgodkjent programvare, brukt i de store TAFES og universiteter, gir oss læring til deg uansett hvor du er i verden. Kursinnhold og vurderinger leveres online, men noen evaluerings observasjoner må gjøres ansikt til ansikt av våre trente bedømmere.

Steder

Dandenong

Address
Level 5 Plaza Business Centre, 26 McCrae Street
VIC 3175 Dandenong, Victoria, Australia

Solskinn

Address
Sunshine Campus
Suite 4 Level 1
25-29 Devonshire Road Sunshine

VIC 3020 Solskinn, Victoria, Australia

Melbourne

Address
Melbourne City Campus
Level 4, 259 Collins Street

VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australia