Les den offisielle beskrivelsen

KVBI_signs

…OM OSS

Karl von Busse Institute of Design er en eksklusiv Boutique Design College basert i Sydney CBD som er industri-drevet og internasjonalt tenkende; et mer fleksibelt og virkelig unik design utdanning leverandør.

Med fokus på de viktigste design disipliner: Mote, Grafisk og interiørdesign, Lokale og internasjonale fagfolk dele sin innsikt og erfaring med elever i et studio miljø på en daglig basis.

Student inntak er selektiv og klasse størrelser er med hensikt lite å maksimere foreleser kontakt, slik at studenter, lokale og internasjonale, kan oppfylle sitt kreative potensial og få mentorer de trenger å være bransjens klar.

KVBI_sewing_machine1

"Det vi gjør her er basert på min tretti års erfaring, og som sier til meg å ha en liten gruppe mennesker og forberede dem for arbeid ... Det må være en sentral mentorer. Det må være noen til å kjenne sine elever og se sine svakheter og støtte, og flere studenter har du jo vanskeligere blir det. Det er derfor jeg ønsker vår høyskole for å holde seg relativt liten ... Tallene i vårt universitet har en hensikt. Vi ønsker å bli kjent med våre studenter og støtte dem i 1-2 år. "


Karl von Busse

KVBI_classes

... OM VÅR BELIGGENHET

Karl Von Busse Institute of Design har en sentral beliggenhet kun en kort spasertur til Town Hall togstasjon og bussholdeplasser som forbinder byen Senter med alle de store forsteder. Vår bygning er omgitt av de snakket om Sydney ikoner inkludert det berømte operahuset, Harbour Bridge og Hyde park. Som en privat høyskole med jordet erfaring med internasjonale studenter, tilbyr vi også hjelp og støtte i å finne tilstrekkelig plass for som er ny til Australia.

KVBI_distant_learning

... OM VÅRE CAMPUS OG KURS

Vår campus er moderne og har blitt designet til den nyeste "grønne" miljø rektorer gi elevene de beste fasilitetene mulig. De inkluderer Mac basert datamaskin laboratorier og industrielle symaskiner. Avgangsstudentene er berettiget til å motta avansert stående på opptil 50% med høyere utdanning Providers. Våre forelesere fortsette å være utøvere i deres fagområde. Lokale og internasjonale gjesteforelesere utfyller den vanlige forelesnings team. Instituttet er en treningsorganisasjon registrert (RTO) og har CRICOS godkjenning for å melde internasjonale studenter. Alle våre Diplom og Advanced Diploma programmer er nasjonalt akkreditert.

Alle programmene er stadig evalueres og oppgradert for å møte endrede bransjekrav. Pensum tillater elevene, avhengig av individuelle ferdigheter, for å spesialisere seg i en rekke felt i sine valgte karrierer. Individuelle avtaler er gjort for søkere før innmelding for å diskutere egnethet for yrkesvalg, kursinformasjon og overnatting alternativer Karl von Busse Institute of Design ultimate mål er å forberede sine studenter for arbeid i deres valgte kreativ karriere med industribaserte programmer og internasjonal design takknemlighet .

KVBI_makeup2

... OM VÅRE praksisplasser og JOBBMULIGHETER

Mens han studerte med oss, våre studenter har mulighet til å velge fra en av praksisplasser eller betalte jobber annonseres fra College på månedlig basis, og klarer å fullføre et arbeidserfaring før eksamen. Vi er stolte av å være partner med anerkjente designselskaper og Merker som Carla Zampatti, Marie Claire og Vogue.

KVBI_adv_dipl

... OM VÅRE International Learning

Dagens globaliserte Design bransjen kaller for internasjonal innsikt. På Karl von Busse Institute of Design, gir vi deg muligheten til å realisere det.

Ettersom det er forventninger til nye designere å ha en forståelse av internasjonal praksis, kan vi tilby våre Diplom og Advanced Diploma studenter muligheten til å ta en rekke internasjonale læringsmuligheter, inkludert Europa, Asia og Australia for internasjonale studenter.Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:


Karl Von Busse Institute of Design

Freelance Fashion Designer Mote Illustrator & Print Designer Produksjonssjef Opprett mønster Fashion Stylist Det er tre innmelding datoer hvert år Fø ... [+]

Freelance Fashion Designer Mote Illustrator & Print Designer Produksjonssjef Opprett mønster Fashion Stylist

Det er tre innmelding datoer hvert år

Først innmelding dato: 13 februar Second innmelding dato: 5 juni Tredje innmelding dato: 4 september

[-]
Australia Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Karl Von Busse Institute of Design

Har du fullført Diploma i Fashion Design og ønsker å sette ut i praksis alle de ferdigheter og kunnskaper du har lært med frihet til å utvikle din egen serie for produksj ... [+]

1 ÅR Advanced Diploma of Applied FASHION DESIGN og varehandel

CRICOS 093197A

Har du fullført Diploma i Fashion Design og ønsker å sette ut i praksis alle de ferdigheter og kunnskaper du har lært med frihet til å utvikle din egen serie for produksjon og salg under tilsyn og veiledning fra fagfolk?

Våre Avanserte Diplomer i Fashion Design og Fashion Business kan være drømmen kurs for deg. Lære å styre prosessen med sesong samling i sanntid vil gi deg ferdigheter og selvtillit til å katapult deg fremover i denne konkurransepreget bransje.

Enten du ønsker å starte din egen virksomhet eller arbeid for et etablert selskap, vil kunnskap og internasjonale reiser og eksponering fått fra i år gi deg jording å begynne!... [-]

Australia Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Karl Von Busse Institute of Design

En interiørarkitekt er en ekspert på estetikk plass. Gjennom fantasi og kreativitet de konseptualisere og utvikle oppslukende miljøer som er både attraktive og funksjonel ... [+]

1 ÅR INTERIØR DESIGN PROGRAM

CRICOS 084400M Interiørarkitekt er en ekspert på estetikk plass. Gjennom fantasi og kreativitet de konseptualisere og utvikle oppslukende miljøer som er både attraktive og funksjonelle: områder som bruker stilen og stemningen for å møte behovene til klienten og den tiltenkte brukeren.

Våre interiørdesign kurs er utviklet med behovene til dagens håpefulle interiørdesignere i tankene. Gjennom tankevekkende foredrag og kreative workshops gitt av internasjonale fagfolk, vil våre hands-on kurs hjelpe deg å utvikle de nødvendige ferdigheter som trengs for å lykkes starte din karriere innen interiørdesign.

Utnyttelse din naturlige kreative talenter og nyvunne ferdigheter i å dekorere, belysning og design produksjon, vil du arbeide med oppgaver som speiler virkelige prosjekter og gjenspeiler crossover som finnes i dagens design bransjer. I løpet av dette kurset vil du også lære avanserte DAK (dataassistert konstruksjon) ferdigheter og hvordan håndtere store bolig- og næringsprosjekter.... [-]

Australia Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Karl Von Busse Institute of Design

Vår Avansert Diploma i Interior Design kan være den ideelle kurset for deg. Lære å bistå kundene med sin utforming forespørsler på prosjekt-til-prosjekt basis, vil gi deg ... [+]

1 ÅR Advanced Diploma av interiørdesign

Har du fullført Diploma i Interior Design, og ønsker å sette ut i praksis all den kunnskapen du har lært med live industri prosjekter og kunder under tilsyn og veiledning fra etablerte fagfolk?

Vår Avansert Diploma i Interior Design kan være den ideelle kurset for deg.

Lære å bistå kundene med sin utforming forespørsler på prosjekt-til-prosjekt basis, vil gi deg ferdigheter og selvtillit til å katapult deg fremover i denne konkurransepreget bransje.

Enten du ønsker å jobbe i en Freelance kapasitet eller arbeid for et etablert selskap, kunnskap, vil internasjonale reiser og eksponering fått fra i år gi deg jording å begynne!... [-]

Australia Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Karl Von Busse Institute of Design

En grafisk designer er en visuell kommunikator. Gjennom inspirerende, informativ og fengende designkonsepter presenterer de en organisasjons ideer og meldinger på en minn ... [+]

1 års diplom for Grafisk Design

CRICOS CUA50715

En grafisk designer er en visuell kommunikator. Gjennom inspirerende, informativ og fengende designkonsepter presenterer de en organisasjons ideer og meldinger på en minneverdig måte. Ved hjelp av en rekke visuelle medier, både tradisjonelle og digitale, tolke de behovene til sine kunder på en måte som har høy visuell effekt.

Våre grafisk design kurs vil gi deg ferdigheter og erfaring som trengs for å lykkes starte din karriere i dagens utvikling grafisk design bransjen. Undervist av en internasjonal fakultet består av aktuelle fagfolk, våre hands-on kurs fokus på både tradisjonelle og moderne grafisk design prinsipper og praksis, noe som resulterer i en komplett design utdanning for deg.... [-]

Australia Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Karl Von Busse Institute of Design

Vår Avansert Diplom i grafisk design kan være den ideelle kurset for deg. Lære å bistå kundene med deres visuell kommunikasjon på prosjekt-til-prosjekt basis, vil gi deg ... [+]

1 ÅR Advanced Diploma grafisk design

Har du fullført Diploma i grafisk design og ønsker å sette ut i praksis all den kunnskapen du har lært med live industri prosjekter og kunder under tilsyn og veiledning fra etablerte fagfolk?

Vår Avansert Diplom i grafisk design kan være den ideelle kurset for deg.

Lære å bistå kundene med deres visuell kommunikasjon på prosjekt-til-prosjekt basis, vil gi deg ferdigheter og selvtillit til å katapult deg fremover i denne konkurransepreget bransje. Enten du ønsker å jobbe i en Freelance kapasitet eller arbeid for et etablert selskap, kunnskap, vil internasjonale reiser og eksponering fått fra i år gi deg jording å begynne!... [-]

Australia Sydney
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk

KARL VON BUSSE INSTITUTE OF DESIGN

Karl Von Busse Institute of Design Europe Study Tour

Tourism Australia and Chris Hemsworth