Karl Von Busse Institute of Design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

KVBI_signs

…OM OSS

Karl von Busse Institute of Design er en eksklusiv Boutique Design College basert i Sydney CBD som er industri-drevet og internasjonalt tenkende; et mer fleksibelt og virkelig unik design utdanning leverandør.

Med fokus på de viktigste design disipliner: Mote, Grafisk og interiørdesign, Lokale og internasjonale fagfolk dele sin innsikt og erfaring med elever i et studio miljø på en daglig basis.

Student inntak er selektiv og klasse størrelser er med hensikt lite å maksimere foreleser kontakt, slik at studenter, lokale og internasjonale, kan oppfylle sitt kreative potensial og få mentorer de trenger å være bransjens klar.

KVBI_sewing_machine1

"Det vi gjør her er basert på min tretti års erfaring, og som sier til meg å ha en liten gruppe mennesker og forberede dem for arbeid ... Det må være en sentral mentorer. Det må være noen til å kjenne sine elever og se sine svakheter og støtte, og flere studenter har du jo vanskeligere blir det. Det er derfor jeg ønsker vår høyskole for å holde seg relativt liten ... Tallene i vårt universitet har en hensikt. Vi ønsker å bli kjent med våre studenter og støtte dem i 1-2 år. "


Karl von Busse

KVBI_classes

... OM VÅR BELIGGENHET

Karl Von Busse Institute of Design har en sentral beliggenhet kun en kort spasertur til Town Hall togstasjon og bussholdeplasser som forbinder byen Senter med alle de store forsteder. Vår bygning er omgitt av de snakket om Sydney ikoner inkludert det berømte operahuset, Harbour Bridge og Hyde park. Som en privat høyskole med jordet erfaring med internasjonale studenter, tilbyr vi også hjelp og støtte i å finne tilstrekkelig plass for som er ny til Australia.

KVBI_distant_learning

... OM VÅRE CAMPUS OG KURS

Vår campus er moderne og har blitt designet til den nyeste "grønne" miljø rektorer gi elevene de beste fasilitetene mulig. De inkluderer Mac basert datamaskin laboratorier og industrielle symaskiner. Avgangsstudentene er berettiget til å motta avansert stående på opptil 50% med høyere utdanning Providers. Våre forelesere fortsette å være utøvere i deres fagområde. Lokale og internasjonale gjesteforelesere utfyller den vanlige forelesnings team. Instituttet er en treningsorganisasjon registrert (RTO) og har CRICOS godkjenning for å melde internasjonale studenter. Alle våre Diplom og Advanced Diploma programmer er nasjonalt akkreditert.

Alle programmene er stadig evalueres og oppgradert for å møte endrede bransjekrav. Pensum tillater elevene, avhengig av individuelle ferdigheter, for å spesialisere seg i en rekke felt i sine valgte karrierer. Individuelle avtaler er gjort for søkere før innmelding for å diskutere egnethet for yrkesvalg, kursinformasjon og overnatting alternativer Karl von Busse Institute of Design ultimate mål er å forberede sine studenter for arbeid i deres valgte kreativ karriere med industribaserte programmer og internasjonal design takknemlighet .

KVBI_makeup2

... OM VÅRE praksisplasser og JOBBMULIGHETER

Mens han studerte med oss, våre studenter har mulighet til å velge fra en av praksisplasser eller betalte jobber annonseres fra College på månedlig basis, og klarer å fullføre et arbeidserfaring før eksamen. Vi er stolte av å være partner med anerkjente designselskaper og Merker som Carla Zampatti, Marie Claire og Vogue.

KVBI_adv_dipl

... OM VÅRE International Learning

Dagens globaliserte Design bransjen kaller for internasjonal innsikt. På Karl von Busse Institute of Design, gir vi deg muligheten til å realisere det.

Ettersom det er forventninger til nye designere å ha en forståelse av internasjonal praksis, kan vi tilby våre Diplom og Advanced Diploma studenter muligheten til å ta en rekke internasjonale læringsmuligheter, inkludert Europa, Asia og Australia for internasjonale studenter.Steder

Sydney

Karl von Busse Institute of Design

Address
Level 2, 400 Kent Street
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia
Telefon
+61 2 9261 1191