Kangan Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Med mer enn 40.000 påmeldingene hvert år, er Kangan Institute en viktig trening leverandør for bil, helse og sykepleie sektorer og urfolk utdanning. Vi har også en sterk tilstedeværelse i en rekke bransjer som mote, forretninger samt rettferdighet og lovlig.

Som en av landets største leverandører av læretid og lærlingeopplæring, har vi sterke relasjoner med mange bedrifter og ta i mot studenter som søker industri-relevant opplæring i et bredt spekter av disipliner og on-site opplæring alternativer som passer de unike behovene til den enkelte elev eller organisasjon.

Våre kurs spenner fra grunnleggende sertifikat til diplom og avansert diplom nivåer, med trasé til over 25 universitetsgrader. Vår Skills Recognition program vurderer forkunnskaper og erfaring, tildeling våre studenter med kreditter eller kvalifisering for å matche sine eksisterende ferdigheter.

Med mer enn 80 års erfaring i fag- og yrkesopplæringen, er vi en fleksibel, innovativ og dynamisk sted å lære med en rik flerkulturell atmosfære. Våre programmer er levert over fem studiesteder i Broadmeadows, Docklands, Essendon, Moonee Ponds og Richmond.

Steder

Broadmeadows

Address
Pearcedale Parade Broadmeadows VIC 3047
3047 Broadmeadows, Victoria, Australia
Telefon
undefined

Melbourne

Address
1 Batmans Hill Drive Docklands VIC 3008
3008 Melbourne, Victoria, Australia
Telefon
undefined

Essendon

Address
38 Buckley Street Essendon VIC 3040
3040 Essendon, Victoria, Australia
Telefon
undefined

Moonee dammer

Address
Level 1 21-31 Hall Street Moonee Ponds VIC 3039
3039 Moonee dammer, Victoria, Australia
Telefon
undefined

Richmond

Address
85 Cremorne St Richmond VIC 3121
3121 Richmond, Victoria, Australia
Telefon
undefined