Les den offisielle beskrivelsen

Handle om

På LAB i Melbourne er din erfaring mer enn bare å lære engelsk i et klasserom. Du vil absorbere kulturen, møte nye venner fra Australia og over hele verden, og få muligheten til å jobbe og reise. Våre medarbeidere er entusiastiske og vennlige og er alltid villige til å hjelpe deg med å tilpasse seg et nytt og svært annerledes miljø. Vi er stolte over å tilby en rekke kurs for deg å velge mellom, inkludert muligheter til å ta opp praktik i gjestfrihet og turisme i vakre regioner i dette landet. Jeg oppfordrer deg til å få mest mulig ut av tiden du tilbringer å lære engelsk med oss. Dette er en mulighet for en gang i livet, og minnene du lager vil bli med deg for alltid. Velkommen til LAB i Melbourne familie!

Vår legitimasjon

LAB i Melbourne ble grunnlagt i januar 2011 som Fusion English. I 2016 ble vi stolte medlemmer av det anerkjente LCI Education Network , som styrer over 22 utdanningsinstitusjoner over hele verden. LAB i Melbourne er en moderne, CRICOS-registrert og NEAS-kvalitet godkjent engelsk institutt.

Verdens mest Liveable City

Melbourne er den kulturelle hovedstaden i Australia, noe som gjør den til det perfekte stedet for et av landets ledende engelskspråklige skoler. Byen er stolt multikulturell, og omfatter kulturelt mangfold, og mange av viktorianske naturskjønne destinasjoner er slående unike.

I Melbournes sentrale forretningsdistrikt (CBD) blir de små laneways lerretet for et utvalg av gatekunst i verdensklasse, verdsatt av både lokalbefolkningen og turister. Melbourne er også kjent for sin kaffekultur, på grunn av sin rike flerkulturelle historie. Byen har mange forskjellige etniske lommer, og gir et kulturelt autentisk utvalg av fantastisk mat, hvorav mye er tilgjengelig i og rundt campusstedet, og tilfredsstiller enhver smak.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Languages Across Borders | Melbourne

Dette kurset skal utvikle studentens evne til å kommunisere på engelsk gjennom aktiviteter som er realistisk som mulig. Dette betyr at studentene skal bli undervist i pra ... [+]

Vær forretningsmessig med dette engelske kurset

Business English utvikler en students evne til å kommunisere på engelsk i et bedriftsmiljø. Studentene lærer praktiske oppgaver som å delta i møter, levere presentasjoner, raffinere telefonkompetanse, lese og skrive e-post og bygge forretnings- og finansordforråd.

Lærere strategisk innlemme multimedia og en rekke virkelige materialer for å forbedre læringsopplevelsen. Studentene testes hver uke, og hver femte uke får studentene detaljert tilbakemelding om deres klasseytelse for å sikre at de nå sine språkmål relatert til virksomheten.

Varighet | 5 til 22 uker... [-]

Australia Melbourne
Åpen påmelding
Engelsk
5 - 22 uker
Campus
Les mer på norsk
Languages Across Borders | Melbourne

Dette kurset kan også være et godt utgangspunkt for studenter som ønsker tid til å bosette seg i det australske livet før de starter engelsk for akademiske formål eller I ... [+]

Perfekt klasse for å bygge tillit

Det ideelle kurset for studenter som ønsker å forbedre sin generelle engelskspråklige ferdighet til generelle formål og få tillit til å kommunisere effektivt i virkelige situasjoner. Dette kurset er også et godt utgangspunkt for studenter som ønsker tid til å bosette seg i det australske livet før de starter engelsk for akademiske formål eller IELTS forberedelse. Etter en integrert kompetanse tilnærming gjør studentene en rekke talende, lyttende, skrive- og leseoppgaver hver dag for å utvikle sine muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner.

Leksjoner hjelper elevene til å utvikle sin bevissthet og bruk av grammatikk, vokabular og uttale, slik at de trygt kan uttrykke seg på et stadig større emneområde med økende grad av subtilitet.... [-]

Australia Melbourne
Åpen påmelding
Engelsk
5 - 60 uker
Campus
Les mer på norsk

LAB Melbourne - New Name, New School / LAB 멜버른 - 새 이름, 새 캠퍼스

LAB Melbourne - New Name, New Campus / LAB Melbourne - novo nome, novo campus

LAB Melbourne - New Name, New Campus / LAB メルボルン - 新しい名前、新しいキャンパス

Languages Across Borders | Melbourne
Nettsted
Telefon
+61 3 9654 7786