Languages Across Borders | Melbourne

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Handle om

På LAB i Melbourne er din erfaring mer enn bare å lære engelsk i et klasserom. Du vil absorbere kulturen, møte nye venner fra Australia og over hele verden, og få muligheten til å jobbe og reise. Våre medarbeidere er entusiastiske og vennlige og er alltid villige til å hjelpe deg med å tilpasse seg et nytt og svært annerledes miljø. Vi er stolte over å tilby en rekke kurs for deg å velge mellom, inkludert muligheter til å ta opp praktik i gjestfrihet og turisme i vakre regioner i dette landet. Jeg oppfordrer deg til å få mest mulig ut av tiden du tilbringer å lære engelsk med oss. Dette er en mulighet for en gang i livet, og minnene du lager vil bli med deg for alltid. Velkommen til LAB i Melbourne familie!

Vår legitimasjon

LAB i Melbourne ble grunnlagt i januar 2011 som Fusion English. I 2016 ble vi stolte medlemmer av det anerkjente LCI Education Network , som styrer over 22 utdanningsinstitusjoner over hele verden. LAB i Melbourne er en moderne, CRICOS-registrert og NEAS-kvalitet godkjent engelsk institutt.

Verdens mest Liveable City

Melbourne er den kulturelle hovedstaden i Australia, noe som gjør den til det perfekte stedet for et av landets ledende engelskspråklige skoler. Byen er stolt multikulturell, og omfatter kulturelt mangfold, og mange av viktorianske naturskjønne destinasjoner er slående unike.

I Melbournes sentrale forretningsdistrikt (CBD) blir de små laneways lerretet for et utvalg av gatekunst i verdensklasse, verdsatt av både lokalbefolkningen og turister. Melbourne er også kjent for sin kaffekultur, på grunn av sin rike flerkulturelle historie. Byen har mange forskjellige etniske lommer, og gir et kulturelt autentisk utvalg av fantastisk mat, hvorav mye er tilgjengelig i og rundt campusstedet, og tilfredsstiller enhver smak.

Steder

Melbourne

Languages Across Borders | Melbourne

Telefon
+61 3 9654 7786

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss