Melbourne City Institute of Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Melbourne City Institute of Education (MCIE) er en levende og nyskapende registrert opplæringsorganisasjon som leverer nasjonalt anerkjent kurs i Melbourne. En av de mest industrianerkjente opplæringsleverandører i Victoria, MCIE leverer i verdensklasse, karriere fokusert trening, designet av fagfolk. Vi utstyrer elevene med en perfekt blanding av kunnskap og praktiske ferdigheter til å utmerke seg i sitt valgte karrierevei.

Industri anerkjente og prisbelønte Våre kurs er bransjen kjent for sin fortreffelighet. Vi vil ikke bare si at vi er kjempebra, vi er anerkjent for det.

Career Fokusert Vi er fokusert på å sikre deg å nå dine karrieremål og hjelpe deg hvert steg på veien. Vi samarbeider med partnere i industrien for å hjelpe våre studenter få arbeid.

erfarne trenere Vi benytter erfarne opplæring av ansatte som har vist sterk bransjeerfaring og som er forpliktet til å fremme en kultur for læring og prestasjon.

Cutting Edge utstyr På MCIE, tilbyr vi toppmoderne treningsfasiliteter, slik som Simulering Child Care / Aged Care trening og et moderne trenings kjøkken. Våre anlegg gir deg verktøyene til å være på toppen av spillet ditt.

Dedikert Support MCIE gir støtte for studenter hvert steg på veien med en dedikert Trivselskoordinator tilgjengelig 24/7. Vi har en rekke statlige finansierte kurs tilgjengelig, noe som betyr at du kan begynne å studere uten å lagre.

fleksibel Læring På MCIE samarbeider vi med deg å nå dine utdanning mål. Våre fleksible leveringsalternativer tillate læring som passer din livsstil.

Steder

Melbourne

Melbourne City Institute of Education

Address
MCIE Head Office & Campus,
Level 2, 52-58 Chetwynd St

VIC 300 Melbourne, Victoria, Australia