Les den offisielle beskrivelsen

Et par ord om oss

Melbourne City College Australia er nummer én valg for både innenlandske og internasjonale studenter som søker kvalitet yrkesopplæring. Vi er ikke bare en treningsleverandør, men lidenskapelig om effektiv og praktisk utdanning. Vi tar sikte på å gi høy kvalitet, personlig og praktisk yrkesopplæring.

Ligger i hjertet av Melbourne byen, er vår campus ganske stor med alle fasiliteter som kan gjøre å studere en behagelig og hyggelig reise. Vi bruker nyeste teknologiske utstyr og verktøy for å forbedre læringsopplæringen.

Våre studenter vil alltid føle seg støttet og bemyndiget gjennom vårt unike "studentstøtteprogram" og en rekke støttetjenester tilgjengelig på stedet.

Hvis du er begeistret for å forbedre dine nåværende ferdigheter eller utvikle nye ferdigheter, registrer deg for en av våre yrkesskoler i dag på Melbourne City College Australia .

Melding til studenter

Vi er glade for å gi hjertelig velkommen til alle våre studenter, både nye og fortsatte. Vi er alle oppriktig engasjert i og fokusert på vårt kjerneoppdrag: å styrke utdanningsutøvelsen gjennom å utvikle livslang kompetanse.

Vi sikrer din faglige suksess og gir deg best mulig pedagogisk opplevelse for din livslang suksess. Vi gleder oss til å oppmuntre deg på denne spennende lærings- og opplevelsesreisen med nye muligheter for akademisk og profesjonell vekst for din karriere.

MCCA-studenter kommer fra et bredt spekter av bakgrunner og nasjonaliteter, noe som gir deg mulighet til å lære av hverandre og ved siden av å utvikle faglige og yrkesmessige ferdigheter, forbedre bedre og effektive mellommenneskelige og interkulturelle ferdigheter.

Vi er enige om at utfordringer er vanskelige og innse at du kan bli påvirket også. Våre studiestøttetjenester er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg med dine spørsmål, bekymringer eller vanskeligheter.

Igjen, vi ønsker deg hjertelig velkommen til MCCA og ser frem til å møte deg.

Vårt oppdrag

" Melbourne City College Australia tar sikte på å forbedre utdanningsutøvelsen gjennom å gi best læringserfaring og utvikle livslang kompetanse"

Vår Campus

Vårt campus ligger i hjertet av Melbourne CBD, og ​​er designet som en moderne og levende beliggenhet, utstyrt med alle moderne fasiliteter og teknologier for å lette lærings- og undervisningsprosessene.

Våre studenter har tilgang til gratis Wi-Fi, datalaboratorier, bibliotek, studentlokaleområde, åpne studieplasser og mange flere som våre høyskoler har å tilby. Våre studenter kan også dra nytte av en rekke studentstøttetjenester, inkludert Learning Skill Support / Language Literacy Support / Rådgivningstjenester / Karriere Råd / IT Hjelp.

Det er veldig enkelt å reise til Campus ved Public Transport Victoria som vi er lett tilgjengelig via tog, trikk

Vår campus er omgitt av mange flotte attraksjoner som Yarra River, Spencer Outletsenter, Etihad Stadium, Docklands Stadium, Rod laver arena, MCG, Sea Life Melbourne akvarium, Victoria Police Museum, Immigration Museum, Melbourne Helipad, Crown Casino, Melbourne Convention and Exhibition Senter og mange flere.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Melbourne City College Australia

Denne kvalifikasjonen gjenspeiler rollen som individer som søker spesialisert kunnskap og ferdigheter, sammen med erfaring i ledelse og ledelse, på tvers av en rekke forr ... [+]

Denne kvalifikasjonen gjenspeiler rollen som individer som søker spesialisert kunnskap og ferdigheter, sammen med erfaring i ledelse og ledelse, på tvers av en rekke forretnings- og industrielle sammenhenger.

Personer på dette nivået bruker initiativ og vurdering for å planlegge og implementere en rekke ledelses- og ledelsesfunksjoner, med ansvar for personlige og teamutfall innenfor brede parametere.

De bruker kognitive og kommunikasjonsevner til å identifisere, analysere og syntetisere informasjon fra en rekke kilder og overføre kunnskap til andre, og kreative eller konseptuelle ferdigheter for å uttrykke ideer og perspektiver eller svare på komplekse problemer.... [-]

Australia Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
52 uker
Campus
Les mer på norsk

Diplom

Melbourne City College Australia

Dette kurset er utviklet for å hjelpe elevene til å bygge entreprenørskap ved å øke forståelsen av hvordan virksomheten fungerer, faktorer som påvirker mål, effektive met ... [+]

Denne kvalifikasjonen vil gjelde for personer med ulike jobbtitler, inkludert ledende offiserer, programkonsulenter og programkoordinatorer.

Personer i disse roller kan ha betydelig erfaring i en rekke innstillinger, men søker å videreutvikle sine ferdigheter på tvers av et bredt spekter av forretningsfunksjoner.

Omvendt kan det også gjelde for de med liten eller ingen yrkeserfaring, men som har gode teoretiske forretningsferdigheter og kunnskaper som de ønsker å utvikle for å skape videre utdannings- og sysselsettingsmuligheter.

Kursstruktur

For å bli tildelt BSB50215 Diploma of Business, kompetanse må oppnås med totalt åtte (8) Kompetanseenheter bestående av:... [-]

Australia Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
52 uker
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Melbourne City College Australia

Våre engelskspråklige kurs er designet for folk som ønsker å forbedre flyt, nøyaktighet og selvtillit som snakker på engelsk. Våre kurs vil også forbedre engelskspråklige ... [+]

Våre engelskspråklige kurs er designet for folk som ønsker å forbedre flyt, nøyaktighet og selvtillit som snakker på engelsk. Våre kurs vil også forbedre engelskspråklige ferdigheter som er essensielle for reise, arbeid formål eller bare for personlig interesse.

Kursoversikt

Våre generelle kurs utvikler alle aspekter av det engelske språket, inkludert tale, uttale, lytte, grammatikk, lesing og skriving. Fokuset er på å forbedre dine grunnleggende kommunikasjonsbehov i det daglige aspektet av engelskspråklige. Under engelskkurset ditt vil du bli forventet å delta så mye som mulig, og jobbe individuelt, i par og i grupper, samt delta i hele klassens aktiviteter.... [-]

Australia Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk