Melbourne City College Australia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et par ord om oss

Melbourne City College Australia er nummer én valg for både innenlandske og internasjonale studenter som søker kvalitet yrkesopplæring. Vi er ikke bare en treningsleverandør, men lidenskapelig om effektiv og praktisk utdanning. Vi tar sikte på å gi høy kvalitet, personlig og praktisk yrkesopplæring.

Ligger i hjertet av Melbourne byen, er vår campus ganske stor med alle fasiliteter som kan gjøre å studere en behagelig og hyggelig reise. Vi bruker nyeste teknologiske utstyr og verktøy for å forbedre læringsopplæringen.

Våre studenter vil alltid føle seg støttet og bemyndiget gjennom vårt unike "studentstøtteprogram" og en rekke støttetjenester tilgjengelig på stedet.

Hvis du er begeistret for å forbedre dine nåværende ferdigheter eller utvikle nye ferdigheter, registrer deg for en av våre yrkesskoler i dag på Melbourne City College Australia .

Melding til studenter

Vi er glade for å gi hjertelig velkommen til alle våre studenter, både nye og fortsatte. Vi er alle oppriktig engasjert i og fokusert på vårt kjerneoppdrag: å styrke utdanningsutøvelsen gjennom å utvikle livslang kompetanse.

Vi sikrer din faglige suksess og gir deg best mulig pedagogisk opplevelse for din livslang suksess. Vi gleder oss til å oppmuntre deg på denne spennende lærings- og opplevelsesreisen med nye muligheter for akademisk og profesjonell vekst for din karriere.

MCCA-studenter kommer fra et bredt spekter av bakgrunner og nasjonaliteter, noe som gir deg mulighet til å lære av hverandre og ved siden av å utvikle faglige og yrkesmessige ferdigheter, forbedre bedre og effektive mellommenneskelige og interkulturelle ferdigheter.

Vi er enige om at utfordringer er vanskelige og innse at du kan bli påvirket også. Våre studiestøttetjenester er alltid tilgjengelige for å hjelpe deg med dine spørsmål, bekymringer eller vanskeligheter.

Igjen, vi ønsker deg hjertelig velkommen til MCCA og ser frem til å møte deg.

Vårt oppdrag

" Melbourne City College Australia tar sikte på å forbedre utdanningsutøvelsen gjennom å gi best læringserfaring og utvikle livslang kompetanse"

Vår Campus

Vårt campus ligger i hjertet av Melbourne CBD, og ​​er designet som en moderne og levende beliggenhet, utstyrt med alle moderne fasiliteter og teknologier for å lette lærings- og undervisningsprosessene.

Våre studenter har tilgang til gratis Wi-Fi, datalaboratorier, bibliotek, studentlokaleområde, åpne studieplasser og mange flere som våre høyskoler har å tilby. Våre studenter kan også dra nytte av en rekke studentstøttetjenester, inkludert Learning Skill Support / Language Literacy Support / Rådgivningstjenester / Karriere Råd / IT Hjelp.

Det er veldig enkelt å reise til Campus ved Public Transport Victoria som vi er lett tilgjengelig via tog, trikk

Vår campus er omgitt av mange flotte attraksjoner som Yarra River, Spencer Outletsenter, Etihad Stadium, Docklands Stadium, Rod laver arena, MCG, Sea Life Melbourne akvarium, Victoria Police Museum, Immigration Museum, Melbourne Helipad, Crown Casino, Melbourne Convention and Exhibition Senter og mange flere.

Steder

Melbourne