Les den offisielle beskrivelsen

Du er en av tusenvis av studenter fra mange land som kommer til MLC Som ditt første skritt på din pedagogiske reise. Om det er Generell engelsk, UNIVERSITY FORBEREDELSER eller Videregående forberedelse, MLC Er her for deg, og tilbyr profesjonell studietjenester og rådgivning, både faglig og personlig.

MLCStudenttjenesten er uten sidestykke for å hjelpe din ankomst til ditt nye land. Som turist eller arbeidsferdsstudent vil du oppleve den rike kulturen Melbourne Har å tilby deg. Vår Generell engelsk program vil gi deg den tilliten du trenger for å kunne fungere på ditt nye språk, og gir deg muligheten til å jobbe og spille med kompetanse. Som en MLC Student, vil du nyte å studere i Melbourne Av mange grunner, inkludert det faktum at på MLC Vi er spesialister på internasjonal utdanning og tverrkulturell forståelse. Ditt valg av studie er viktigst, og det er vårt oppdrag å hjelpe deg på alle måter vi kan for å oppnå de resultatene du vil ha.

Hvis du er interessert i fremtidige akademiske studier, tilbyr vi deg begge engelsk for akademiske formål og IELTS forberedelsesprogrammer, som vil forberede deg til Universitetsstudiet. Hvis du er en internasjonalt kvalifisert helsepersonell, vår Engelsk for helsepersonellprogram (OET-forberedelse) er til deg! Hvis du er en fremtidig high school student, vil vi klare deg i vår High School Preparatory Program Å starte ditt neste skritt med selvtillit, å vite at du har de ferdighetene som er nødvendige for å oppnå suksess. MLC Har 30 års erfaring i nært samarbeid med private, uavhengige og offentlige skoles nettverk. Vi er enormt stolte av de 400.000 high school forberedelsene studenter som startet sin akademiske reise med oss.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Melbourne Language Centre

Engelsk for akademiske formål er spesielt utviklet for å forberede internasjonale studenter for deres fortsatte høyere utdanning, på sertifikat, diplom, grunnstudier, lav ... [+]

Engelsk for akademiske formål er spesielt utviklet for å forberede internasjonale studenter for deres fortsatte høyere utdanning, på sertifikat, diplom, grunnstudier, lavere og høyere nivå.

Studentene lærer engelskspråklige ferdigheter som vil gjøre dem i stand til å lykkes i et akademisk miljø. Presentasjonsferdigheter, essay writing og omfattende lytteoppgaver gir alle MLC-studenter den beste fordelen når de fortsetter å studere ved et australsk universitet.

Studentene er også utsatt for avanserte grammatikk- og språkkunnskaper, samt fagområder, inkludert akademiske konvensjoner i fotnote og referanse, kunst av overtalelse og lang essay skriving.

Rutetabell 09: 00-11: 00 - sesjon 1 11: 00-11: 30 - Første pause 11: 30-13: 30 - sesjon 2 13: 30-13: 45 - Andre pause 13: 45-14: 45 - sesjon 3 Krav ... [-]
Australia Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk
Melbourne Language Centre

Kurset fokuserer på å forbedre studenters språkkunnskaper (Lytt, Les, Skriv og Tal) samt underfaglige ferdigheter (Pronunciation, Vocabulary, Grammar, Writing Conventions ... [+]

Dette kurset er utviklet for å hjelpe utenlandske helsepersonell til å forberede seg på språket og kommunikasjonsevnen som trengs i en rekke kliniske sammenhenger.

Kurset fokuserer på å forbedre studenters språkkunnskaper (Lytt, Les, Skriv og Tal) samt underfaglige ferdigheter (Pronunciation, Vocabulary, Grammar, Writing Conventions og Punctuation) i deres spesielle profesjonelle situasjoner og øke sjansene for å passere Yrkeslig engelsk test (OET). Mens praksisprøver er til nytte, er de ikke tilstrekkelige alene for å forberede studentene til eksamen; Derfor kurset også:

Tilbakestiller et eksamenslokalmiljø for å hjelpe elevene til å tilpasse seg en testinnstilling Hjelper elevene til å forberede seg på en medisinsk arbeidsplass i Australia Underviser eksamensferdigheter og tips for hver av de fire OET-eksamenene Gir tilbakemelding og individuell opplæringsplan fra en utdannet OET-lærer Tilbyr masse treningsmaterialer ... [-]
Australia Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 52 år
Campus
Les mer på norsk
Melbourne Language Centre

På MLC lærer du General English i et morsomt, avslappet og flerkulturelt miljø. Du vil raskt plukke opp grunnleggende språkkunnskaper for å hjelpe deg med å bosette seg i ... [+]

På MLC lærer du General English i et morsomt, avslappet og flerkulturelt miljø. Du vil raskt plukke opp grunnleggende språkkunnskaper for å hjelpe deg med å bosette seg i livet i Australia og håndtere hverdagslige situasjoner med letthet.

Våre studenter læres viktige kommunikasjonsevner, inkludert grammatikk, lytting, lesing, stavemåte, ordforråd og skriving. MLC lærere bruker et bredt spekter av læringsmateriell som film, Internett, magasiner, aviser, radio og TV for å gjøre klassene interaktive.

Det er tre gratis ettermiddagskurs, som gir ekstra støtte til studenter med uttale, grammatikk og ordforråd.

Generell engelsk tilbys på Pre-intermediate, Intermediate og Upper-intermediate nivåer og kan tjene som den perfekte stepping stone til studiet av engelsk for akademiske formål.... [-]

Australia Melbourne
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 52 uker
Campus
Les mer på norsk