Mercury Colleges

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi tar stor glede i å ønske deg velkommen til Mercury høyskoler i Sydney, Australia.

Mercury høyskoler har tatt imot elever i over 50 år. Høgskolen har en lang historie i Australia, og gjennom årene har tjent en misunnelsesverdig rykte for sin kvalitet undervisning.

På Mercury høyskoler, søker vi å dra interessene til våre studenter gjennom pedagogisk og kulturell utveksling i et læringsmiljø av skillet.

Mission

"Mercury høyskoler gi og overgå alle krav til levering av kvalitetsutdanning. Vi gir våre studenter med de nødvendige ferdigheter som kreves i arbeidsmarkeder; vi ligge i forkant av kvalitet utdanning og gi en høy grad av utdanning, opplæring og fasiliteter "

Våre kvalifiserte lærere

Mercury høyskoler studenter kan dra nytte av våre kvalifiserte, entusiastiske og vennlige lærere. Lærerne tar sikte på å hjelpe studenter med sine individuelle språkbehov, og nå sine mål i å lære engelsk.

våre klasser

Med studenter som kommer fra en rekke nasjonaliteter, våre klasser har en behagelig læringsmiljø for studentene til å engasjere og kommunisere komfortabelt og produktivt, slik at de kan forbedre sine engelskkunnskaper raskere.

Våre fasiliteter

På Mercury Høyskoler kurs er utviklet for å gi intensiv trening for karriere suksess i et profesjonelt læringsmiljø som er både utfordrende og motiverende. Generelle fasiliteter for studentene har datamaskiner og gratis internett, gratis trådløs Internett-tilgang, omsorg og rådgivning, hjelp med overnatting, og lunsj områder.

Vår beliggenhet

Mercury høyskoler ligger i hjertet av Sydney City nær store attraksjoner i Sydney, som operahuset, Harbour Bridge, Sydney Royal Botanic Gardens, Queen Victoria Building, og mange andre. Universitetsområdet er lett tilgjengelig med offentlig transport. Det er et perfekt sted for studenter som ønsker å oppleve bylivet i Sydney!

Steder

Sydney

Address
Level 1 & 2 Anzac House, 245 Castlereagh St.
NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australia