Nungalinya College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Nungalinya er den fremste treningshøgskolen for kombinerte kirker for urfolk i Australia. College støttes formelt av de anglikanske, forenende og katolske kirkene i Northern Territory og ligger i Casuarina, en nordlig forstad til Darwin.

Siden 1974 har Nungalinya College utstyrt menn og kvinner for lederroller i kirker og samfunn. Våre opplæringsprogrammer utforsker kristen tro sammenhengende gjennom kurs i grunnstudier, bibeloversikt, media, musikk og disippelskap, kristentjeneste og teologi og bibeloversettelse.

Hvert år kommer menn og kvinner fra over 100 forskjellige samfunn over hele Australia for å studere på Nungalinya College. Studentene våre kommer fra både avsidesliggende og urbane samfunn, og deres forskjellige kulturelle og språklige bakgrunn blir respektert og inkludert i campuslivet. Mange studenter har viktige autoritetsstillinger i sine egne samfunn. Nungalinya College respekterer disse eldste og den tradisjonelle visdom de har. Vi erkjenner at eldste er de rette lederne for å formidle det de lærer til sine unge mennesker.

Steder

Casuarina

Address
Dripstone Road,72
0811 Casuarina, Nordlig territorie, Australia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: