Les den offisielle beskrivelsen

Med over 100 års erfaring og mer enn 700.000 studenter utdannet, Open høyskoler Australias ledende innen nettbasert læring.

Om Open høyskoler

Vi er opptatt av å gi en eksepsjonell lærerik opplevelse for studenter fra alle samfunnslag og arbeide for å fjerne barrierene til utdanning som mange mennesker står overfor ved å gi tilgjengelig, rimelige og fleksible studietilbud.

Putting våre studenter i hjertet av alt vi gjør, vi kontinuerlig tilpasse og utvikle vår unike online læringsmodell for å sikre at vi tilbyr hver elev som melder med oss ​​kompetanse og støtten de trenger for å lykkes.

Kurs

Vi tilbyr over 150 kurs som kan hjelpe deg følge en lidenskap, forbedre din karriere eller endre karrierer helt

Starter

Finn ut alt du trenger å vite om å komme i gang på reisen til å skape en helt ny fremtid.

Hvordan kommer jeg i gang?

For de fleste kurs, er alt du trenger en datamaskin, en internettforbindelse og noen grunnleggende programmer som du er sannsynligvis allerede kjent med, for eksempel Microsoft Word, og du kan begynne å studere. Noen kurs kan involvere andre programmer eller utstyr så sørg for å sjekke kurs guide for eventuelle ekstra krav.

Hvordan det fungerer

Ikke helt sikker på hvordan læring på nettet faktisk fungerer? Ikke bekymre deg, fra å bruke din online campus for å få tilgang til all den støtten du trenger - vi vil snakke deg gjennom det - å studere på nettet.

student suksess

Studerer online virkelig kan være det første skrittet til å endre livet ditt. Se historiene til noen av våre studenter som arbeider mot sine drømmer med litt hjelp fra Open høyskoler.

Programmer gitt i:
Engelsk
Location address
12/300 Elizabeth St,
Sydney

Australia Online, NSW 2000 AU