Les den offisielle beskrivelsen

Passion, forberedelse, gjennomføring og Formål - Våre fire søyler til suksess Perth College of Business & Technology (PCBT) er en av Nasjonalt Anerkjent og Registrert Hospitality, Forvaltning & Business Training leverandører, som ligger i hjertet av byen Perth, kapital og raskt voksende byen i Western Australia.

Internasjonale og australske studenter har mulighet til å bli trent og opplevd i en ekte Hospitality Industry Placement.

Hyggelige og levende store IT-utstyrte klasserom på East Perth Campus samt Platinum Restaurant & Function Centre State-of-the-art fasiliteter, som ligger 13 kilometer opp-nord den viktigste campus i en av de travle strøket av Westminster forsikre studentene få uvurderlig kunnskap og erfaring.

historie

Raskt voksende turisme og Hospitality industrien kan ikke tilfredsstille sin etterspørsel i 2008, da PCBT ble grunnlagt for å gi ferdigheter til arbeidstakere; trening og upskilling arbeidsstyrke.

Registreringer og akkrediteringer

PCBT er en flerkulturell høgskole som tilbyr akkreditert kurs under Australian kvalifikasjonsrammeverk (AQF), en CRICOS registrert leverandør (Kode 03051J), en treningsorganisasjon registrert (RTO 52014) under den australske Skills Quality Authority (ASQA) tilsynsorgan, samt en aktivt medlem av Australian Council for privatskole & Training (ACPET).

Når du melder deg på Perth College of Business and Technology du ikke bare bli en australsk regjering anerkjent og registrert trening leverandør du bli en del av et dynamisk fellesskap som vil utfordre og støtte deg i din søken for å bli en sterkere leder. Skolen er forpliktet til å fremme et mangfoldig ennå inkluderende fellesskap som oppfordrer alle medlemmer til å nå sitt fulle potensial gjennom læring, engasjement og dedikasjon.

Vi ser en skole fellesskap der alle personer omfavne og fremme dette rammeverket og tro. Vi tror dette idealet er i sentrum for alt vi gjør.

På PCBT er du aldri bare et navn på en liste. Takk til liten klasse størrelser sikre at hver student får personlig oppmerksomhet og deltar i en livlig, tankevekkende gruppediskusjoner med jevnaldrende og lærere.

Studenter nytte av PCBT sterke forhold til det lokale næringslivet som tillater dem å lage en interaktiv læring mulighet med et sterkt fokus på hands - on erfaring i en reell arbeidsmiljø.

Vår visjon

Å være den mest foretrukne registrert opplæringsorganisasjon i Perth som gir kvalitet yrkesrettet utdanning og opplæring for internasjonale og lokale studenter

Vår misjon

Tilby kvalitetstrening høyt i business, ledelse og gjestfrihet for internasjonale og lokale studenter ved å utvikle arbeidsevne ferdigheter og kunnskap gjennom gjennomføre effektive klasserom økter, implementere eksponering og bevissthet aktiviteter industri og gi industrien plassering muligheter for våre lærlinger skal kunne møte industriens behov og standarder.

Velkommen til PCBT Hvorfor studere ved PCBT Vårt team Fasiliteter Galleri Event

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Perth College of Business and Technology

Denne kvalifikasjonen reflekterer den rollen enkeltpersoner som arbeider som markedssjefer, markedsføring strateger og nasjonale, regionale eller globale markedssjefer. ... [+]

Denne kvalifikasjonen reflekterer den rollen enkeltpersoner som arbeider som markedssjefer, markedsføring strateger og nasjonale, regionale eller globale markedssjefer. Personer i disse stillingene gi ledelse og strategisk retning i markedsføring av en organisasjon. De analysere, designe og dom ved hjelp av vidtrekkende tekniske, kreative, konseptuelle og ledelsesmessige kompetanse. Sin kunnskapsbase kan være svært spesialisert eller bred innenfor markedsføring feltet. Disse personene er ofte ansvarlig for konsernets resultater og for den generelle ytelsen til markedsføringsfunksjonen i en organisasjon.

kursinformasjon

NASJONAL KODE: BSB60515 CRICOS KODE: 087573K

Kurs Varighet... [-]

Australia Perth
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk

Diplom

Perth College of Business and Technology

Denne kvalifiseringen gjenspeiler rollen som enkeltpersoner som har senior eller leiaransvar. De kan overvåke andres arbeid eller har spesialiserte roller der de ikke vei ... [+]

Denne kvalifikasjonen reflekterer den rollen individer som søker spesialisert kunnskap og ferdigheter, sammen med erfaring i ledelse og styring, på tvers av en rekke bedrifter og bransje sammenhenger. Individer på dette nivået bruk initiativ og skjønn for å planlegge og gjennomføre en rekke ledelse og administrative funksjoner, med ansvar for personlige og kollektive utfall innenfor brede parametere. De bruker kognitive og kommunikasjonsevner å identifisere, analysere og syntetisere informasjon fra en rekke kilder og overføre sin kunnskap til andre, og kreative eller konseptuelle ferdigheter til å uttrykke ideer og perspektiver eller svare på komplekse problemer.

kursinformasjon... [-]

Australia Perth
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Perth College of Business and Technology

Denne kvalifiseringen vil gjelde for personer med ulike stillingstitler inkludert saksbehandlere, program konsulenter og programkoordinatorer. ... [+]

Denne kvalifiseringen vil gjelde for personer med ulike stillingstitler inkludert saksbehandlere, program konsulenter og programkoordinatorer.

Personer i disse rollene kan ha betydelig erfaring i en rekke innstillinger, men arbeide for å videreutvikle sine ferdigheter på tvers av et bredt spekter av forretningsfunksjoner.

Motsatt kan det også gjelde for de med liten eller ingen yrkeserfaring, men som har god teoretisk virksomhet ferdigheter og kunnskap som de ønsker å utvikle for å skape ytterligere utdannings- og jobbmuligheter.

kursinformasjon

NASJONAL KODE: BSB50215 CRICOS KODE: 087236E

Kurs Varighet

Dette kurset er levert over 26 uker i 2 terminer inkludert 5 ukers ferie. Klassene er planlagt for 20 timer per uke.... [-]

Australia Perth
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Perth College of Business and Technology

PCBT stolte av sin høye levering og vurdering kvalitet for elevene å oppnå kompetanse som kokk med Certificate III i Commercial Cookery SIT30830. ... [+]

PCBT stolte av sin høye levering og vurdering kvalitet for elevene å oppnå kompetanse som kokk med Certificate III i Commercial Cookery SIT 30830. Vi tilbyr den nyeste opplæringspakken slik at studenter kan være trygg på at de er en av de første inn i bransjen med det nye settet med kompetanse standarder.

Denne kvalifikasjonen reflekterer den rollen kommersielle kokker som bruker et bredt spekter av matlaging ferdigheter. De bruker skjønn og dømmekraft, og har god kunnskap om kjøkken operasjoner. De arbeider med noen uavhengighet og under begrenset tilsyn og kan gi driftsstøtte råd og støtte til gruppemedlemmer.

kursinformasjon

NASJONAL KODE: SIT30830 CRICOS KODE: 082538J... [-]

Australia Perth
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Perth College of Business and Technology

Denne kvalifikasjonen er egnet til de som arbeider som administratorer og prosjektmedarbeidere. ... [+]

Denne kvalifikasjonen er egnet til de som arbeider som administratorer og prosjektmedarbeidere. I denne rollen personer bruker velutviklede ferdigheter og en bred kunnskapsbase for å søke løsninger på et definert område av uforutsigbare problemer og analysere informasjon fra en rekke kilder. De kan gi råd og veiledning til andre med noe begrenset ansvar for produksjon av andre.

Kurs Varighet

Dette kurset er levert over 26 uker i 2 terminer inkludert 5 ukers ferie. Klassene er planlagt for 20 timer per uke.

KARRIEREMULIGHETER

Dette kurset gir deg muligheten til å være ansatt i følgende jobb roller:

Administrator projektor Officer

kursinformasjon... [-]

Australia Perth
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
6 måneder
Campus
Les mer på norsk