Perth College of Business and Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Passion, forberedelse, gjennomføring og Formål - Våre fire søyler til suksess Perth College of Business & Technology (PCBT) er en av Nasjonalt Anerkjent og Registrert Hospitality, Forvaltning & Business Training leverandører, som ligger i hjertet av byen Perth, kapital og raskt voksende byen i Western Australia.

Internasjonale og australske studenter har mulighet til å bli trent og opplevd i en ekte Hospitality Industry Placement.

Hyggelige og levende store IT-utstyrte klasserom på East Perth Campus samt Platinum Restaurant & Function Centre State-of-the-art fasiliteter, som ligger 13 kilometer opp-nord den viktigste campus i en av de travle strøket av Westminster forsikre studentene få uvurderlig kunnskap og erfaring.

historie

Raskt voksende turisme og Hospitality industrien kan ikke tilfredsstille sin etterspørsel i 2008, da PCBT ble grunnlagt for å gi ferdigheter til arbeidstakere; trening og upskilling arbeidsstyrke.

Registreringer og akkrediteringer

PCBT er en flerkulturell høgskole som tilbyr akkreditert kurs under Australian kvalifikasjonsrammeverk (AQF), en CRICOS registrert leverandør (Kode 03051J), en treningsorganisasjon registrert (RTO 52014) under den australske Skills Quality Authority (ASQA) tilsynsorgan, samt en aktivt medlem av Australian Council for privatskole & Training (ACPET).

Når du melder deg på Perth College of Business and Technology du ikke bare bli en australsk regjering anerkjent og registrert trening leverandør du bli en del av et dynamisk fellesskap som vil utfordre og støtte deg i din søken for å bli en sterkere leder. Skolen er forpliktet til å fremme et mangfoldig ennå inkluderende fellesskap som oppfordrer alle medlemmer til å nå sitt fulle potensial gjennom læring, engasjement og dedikasjon.

Vi ser en skole fellesskap der alle personer omfavne og fremme dette rammeverket og tro. Vi tror dette idealet er i sentrum for alt vi gjør.

På PCBT er du aldri bare et navn på en liste. Takk til liten klasse størrelser sikre at hver student får personlig oppmerksomhet og deltar i en livlig, tankevekkende gruppediskusjoner med jevnaldrende og lærere.

Studenter nytte av PCBT sterke forhold til det lokale næringslivet som tillater dem å lage en interaktiv læring mulighet med et sterkt fokus på hands - on erfaring i en reell arbeidsmiljø.

Vår visjon

Å være den mest foretrukne registrert opplæringsorganisasjon i Perth som gir kvalitet yrkesrettet utdanning og opplæring for internasjonale og lokale studenter

Vår misjon

Tilby kvalitetstrening høyt i business, ledelse og gjestfrihet for internasjonale og lokale studenter ved å utvikle arbeidsevne ferdigheter og kunnskap gjennom gjennomføre effektive klasserom økter, implementere eksponering og bevissthet aktiviteter industri og gi industrien plassering muligheter for våre lærlinger skal kunne møte industriens behov og standarder.

Velkommen til PCBT Hvorfor studere ved PCBT Vårt team Fasiliteter Galleri Event

Steder

Perth

Address
110 Brown Street, East Perth
6004 Perth, Vest-Australia, Australia