Les den offisielle beskrivelsen

Principal Budskap Velkommen til Perth, Western Australia - Porten til Australia, en by med en misunnelsesverdig klima og en vennlig, trygt miljø.

Phoenix Academy er et fullt australsk eid og drevet familiebedriften.

Vi er stolte av å dele med dere:

En vakker og unik hage campus, 10 minutter fra CBD. En beste praksis institusjon som tilbyr kvalitet i verdensklasse undervisning. En plassering i en av de beste livsstils byene i verden. Undervisning og administrasjon ansatte forpliktet til å oppnå dine mål.

Siden etableringen i 1989 vårt motto har alltid vært "Vi bryr oss". Vi gjør faktisk bryr seg veldig mye at dine behov og forventninger er ikke bare møtte men overskredet! Jeg er alltid tilgjengelig for å snakke med elevene personlig.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed Principal og direktør

The Phoenix Advantage

Vakker hage campus. Internasjonal befolkning. Liten klasse størrelser. Klasserom utstyrt med de nyeste undervisningsteknologi. Erfarne og høyt kvalifiserte lærere. Utmerkede databehandling og Internett-tjenester pluss på campus WiFi. Online læringsmuligheter. Fullt utvalg av eksamenskurs. Fliexible kurs som passer alle behov og nivåer. Innovasjon og fleksibel læreplan. Sterk fokus på muntlige ferdigheter. Full Orientering Program og innplasseringsprøve ved ankomst. Arbeidserfaring / internship-programmer. Adventure Travel Centre og tjenester. Rekreasjon fasiliteter innen gangavstand. På campus Residence (Beatty Lodge) De vennligste og beste homestay familier i Perth. Internett-baserte Phoenix engelsk språktest (iPEPT)

I 25 år 36 000 studenter fra mer enn 50 land har blitt ønsket velkommen på flyplassen, avgjort i en kjærlig homestay familie eller inn i studentboligen og tatt vare på i en kvalitet språkprogram.

Disse 36.000 studenter har alltid vært i severdighetene i Robynne og Brian som med sitt team av lojale og dedikerte medarbeidere har gjort det til sin misjon å gi hver elev en følelse av at de er like viktig som Megumi og Kaz var i 1989.

Marie Gorman, leder for studentservice er et verdsatt medlem av selskapet etter 23 år, Kate Tarrant som Senior Director er også merking hennes 23. år. Ann Lyall Demi Pair / Au Pair Manager har 21 år under beltet hennes som gjør vår registrator, Jessica Gorman og direktør for unge elever Program Margaret Stuart. Mark Belton vår General Manager har oppnådd 15 år med selskapet som har vår faglige leder, Lisa Barbagiovanni og Ledere av vår Teacher Training Division, Antony Atkinson og Daniela Multari.

Stabiliteten og sikkerheten til de ansatte betyr at kontinuerlig forbedring skjer og systemer fungerer bra. Alle har en følelse av stolthet og prestasjon i å være en del av Phoenix team.

Feiringer hele året inkludert nestleder cocktailfester, studentfester, 25th anniversary stipend og bekreftelser for ansatte og studenter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

Phoenix Academy

The Phoenix Diploma of Business gir studentene en vei til andre året universitetet. Ved vellykket gjennomføring av Diploma of Business og universitets minimum opptakskrav ... [+]

The Phoenix Diploma of Business gir studentene en vei til andre året universitetet. Ved vellykket gjennomføring av Diploma of Business og universitets minimum opptakskrav møte, avgangsstudentene fra Diploma of Business er i stand til å overføre til den aktuelle lavere grad program med et år med avansert stående ved Curtin, Murdoch og Edith Cowan universiteter.

Diploma of Business (Direct Entry) inkorporerer BSB40212 Certificate IV i Business.

HVEM ER DETTE FOR?

År 11 og 12 kandidater som ønsker å fullføre en Bachelor of Business eller Commerce i en vestlig australsk universitet, men som:

kanskje ikke har møtt universitets akademiske oppføring forhold kanskje ikke har møtt universitetsengelsk oppføring forhold ønsker muligheten til å raskt spore sine studier foretrekker å studere det første året av universitetet i en mindre mer støttende miljø HVA ER DET OM? ... [-]
Australia Perth
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
6 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Phoenix Academy

The Phoenix Academy Academic engelsk - Universitetet Forberedende kurs er godkjent som å møte de engelske språkkrav for direkte inngang (ingen IELTS nødvendig), til Weste ... [+]

Akademisk engelsk - UNIVERSITY FORBEREDELSE (EAP)

The Phoenix Academy Academic engelsk - Universitetet Forberedende kurs er godkjent som å møte de engelske språkkrav for direkte inngang (ingen IELTS nødvendig), til Western Australia Curtin, Murdoch og Edith Cowan universiteter i både lavere og høyere nivå.

HVEM ER DENNE KURS FOR?

Dette kurset er beregnet på studenter som ikke oppfyller kravene til Norsk opptakskrav for universitet på enten lavere eller høyere nivå.

HVA ER DET OM?

Dette kurset utvikler Akademisk engelsk og studie ferdigheter nødvendig for å lykkes i studiet på en tertiær nivå i Australia. Kurs komponenter inkluderer:

Akademisk lesing og sk... [-]
Australia Perth
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
36 uker
Campus
Les mer på norsk
Phoenix Academy

The Academic engelsk for High School Forberedelse Program kjøres fra akademiets byen Perth campus i en fredelig hage innstilling, som ligger bare 10 minutter fra sentrum ... [+]

"Målet med Phoenix Akademisk engelsk for Videregående Forberedelse Program er å forberede studentene til å gå inn i videregående opplæring i Australia."

Phoenix ACADEMY

The Academic engelsk for High School Forberedelse Program kjøres fra akademiets byen Perth campus i en fredelig hage innstilling, som ligger bare 10 minutter fra sentrum av byen. Byen campus inkluderer også Beatty Lodge (selvbetjent på campus overnatting) bør foreldre og familier velger å besøke fra utlandet. Studentene kommer fra hele verden for å studere i akademiets Akademisk engelsk for Videregående Forberedelse Program, og dette nasjonalitet mix sikrer en kulturelt sensitiv og trygt miljø for unge mennesker. ... [-]

Australia Perth
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 - 48 uker
Campus
Les mer på norsk
Phoenix Academy

En studie og arbeidsprogram for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av Working Holiday Visa og oppleve det "ekte" Australia. ... [+]

En studie og arbeidsprogram for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av Working Holiday Visa og oppleve det "ekte" Australia.

Maksimer dine jobbmuligheter ved å styrke din hverdag og arbeidsplass kommunikasjonsevner Få en jobb i en av de sterkeste økonomiene i verden i dag NY GENERASJON NORSK (kveldskurs)

En alvorlig engelsk program der læring er fleksibel og er designet for å få deg der du ønsker å være og fremdeles lar deg tid til å nyte livet!

GENERAL NORSK (dag klasser):

Studere et Allmennkurs og utvikle dine globale kommunikasjonsevner

Global business SKILLS

Global Business Skills fokusere på de myke ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i dagens globale forretningsmiljø.... [-]

Australia Perth
Januar 2020
Engelsk
Deltid
6 - 17 uker
Campus
Les mer på norsk
Phoenix Academy

Utvikle din Global Human Capital med en tilpasset australske Gap Year Program på Phoenix Academy. ... [+]

Utvikle din Global Human Capital med en tilpasset australske Gap Year Program på Phoenix Academy.

Global business SKILLS

Global Business Skills fokusere på de myke ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i dagens globale forretningsmiljø.

SERTIFIKAT IV IN BUSINESS (BSB40212) DIPLOM OF BUSINESS - WORK READY (BSB50207) Cambridge First Certificate in English

PÅMELDING FEE: $ 225

[-]
Australia Perth
Januar 2020
Engelsk
Deltid
6 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Phoenix Academy

En alvorlig engelsk program der læring er fleksibel og er designet for å få deg der du ønsker å være og fremdeles lar deg tid til å nyte livet! ... [+]

New Generation engelsk En alvorlig engelsk program der læring er fleksibel og er designet for å få deg der du ønsker å være og fremdeles lar deg tid til å nyte livet! Klasser fra Elementary nivå oppover - veier til videre studier i butikken Valgfritt Spesiell fokus Classes Tilgang til Online engelske læringsressurser Nivåer: Grunnskole (A1 +) for å Intermediate (B1) Generelt engelsk / IELTS Preparation Utformet for å forberede studentene på IELTS allmenne og faglige undersøkelser, samt forbedre Generelt engelskkunnskaper. Fokuserer på eksamensoppgaver og strategier i de fire eksamener og leveres som en rullende læreplan med hver uke å være dedikert til e... [-]
Australia Perth
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 - 48 uker
Campus
Les mer på norsk

Sertifikat

Phoenix Academy

Dette programmet er laget for australske og internasjonale studenter ved forhånds lavere nivå som trenger en bro mellom tidligere akademiske studier og de faglige kravene ... [+]

Dette programmet er laget for australske og internasjonale studenter ved forhånds lavere nivå som trenger en bro mellom tidligere akademiske studier og de faglige kravene til australske universiteter. Programmet er et sertifikat IV kurs under Australian kvalifikasjonsrammeverk. Ved vellykket gjennomføring av programmet, studentene er kvalifisert for direkte adgang til Murdoch University, Edith Cowan University, Curtin University og Monash-universitetet eller andre universiteter i valg på første årstrinn.

HVEM ER DETTE FOR?

År 11 og 12 kandidater som ønsker å starte sine studier ved universitetet i det første året av en Bachelor of Business eller Commerce i en vestlig australsk universitet, men som:... [-]

Australia Perth
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
6 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk

Learn English with Creative Teaching