Phoenix Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Principal Budskap Velkommen til Perth, Western Australia - Porten til Australia, en by med en misunnelsesverdig klima og en vennlig, trygt miljø.

Phoenix Academy er et fullt australsk eid og drevet familiebedriften.

Vi er stolte av å dele med dere:

En vakker og unik hage campus, 10 minutter fra CBD. En beste praksis institusjon som tilbyr kvalitet i verdensklasse undervisning. En plassering i en av de beste livsstils byene i verden. Undervisning og administrasjon ansatte forpliktet til å oppnå dine mål.

Siden etableringen i 1989 vårt motto har alltid vært "Vi bryr oss". Vi gjør faktisk bryr seg veldig mye at dine behov og forventninger er ikke bare møtte men overskredet! Jeg er alltid tilgjengelig for å snakke med elevene personlig.

Robynne Walsh B.Ed M.Ed Principal og direktør

The Phoenix Advantage

Vakker hage campus. Internasjonal befolkning. Liten klasse størrelser. Klasserom utstyrt med de nyeste undervisningsteknologi. Erfarne og høyt kvalifiserte lærere. Utmerkede databehandling og Internett-tjenester pluss på campus WiFi. Online læringsmuligheter. Fullt utvalg av eksamenskurs. Fliexible kurs som passer alle behov og nivåer. Innovasjon og fleksibel læreplan. Sterk fokus på muntlige ferdigheter. Full Orientering Program og innplasseringsprøve ved ankomst. Arbeidserfaring / internship-programmer. Adventure Travel Centre og tjenester. Rekreasjon fasiliteter innen gangavstand. På campus Residence (Beatty Lodge) De vennligste og beste homestay familier i Perth. Internett-baserte Phoenix engelsk språktest (iPEPT)

I 25 år 36 000 studenter fra mer enn 50 land har blitt ønsket velkommen på flyplassen, avgjort i en kjærlig homestay familie eller inn i studentboligen og tatt vare på i en kvalitet språkprogram.

Disse 36.000 studenter har alltid vært i severdighetene i Robynne og Brian som med sitt team av lojale og dedikerte medarbeidere har gjort det til sin misjon å gi hver elev en følelse av at de er like viktig som Megumi og Kaz var i 1989.

Marie Gorman, leder for studentservice er et verdsatt medlem av selskapet etter 23 år, Kate Tarrant som Senior Director er også merking hennes 23. år. Ann Lyall Demi Pair / Au Pair Manager har 21 år under beltet hennes som gjør vår registrator, Jessica Gorman og direktør for unge elever Program Margaret Stuart. Mark Belton vår General Manager har oppnådd 15 år med selskapet som har vår faglige leder, Lisa Barbagiovanni og Ledere av vår Teacher Training Division, Antony Atkinson og Daniela Multari.

Stabiliteten og sikkerheten til de ansatte betyr at kontinuerlig forbedring skjer og systemer fungerer bra. Alle har en følelse av stolthet og prestasjon i å være en del av Phoenix team.

Feiringer hele året inkludert nestleder cocktailfester, studentfester, 25th anniversary stipend og bekreftelser for ansatte og studenter.

Steder

Perth

Phoenix Academy

Address
223 Vincent St
West Perth
Western Australia, 6005

Perth, Vest-Australia, Australia
Telefon
+61 8 9235 6000