SACE English Colleges

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Studer engelsk i Australia på en SACE engelsk college. Velg mellom fire unike studie destinasjoner i Adelaide, Melbourne, Hobart og Whitsundays. Bli med våre internasjonale studenter fra Europa, Asia og Sør-Amerika for Australian opplevelse for livet!

Våre skoler i Adelaide, Melbourne, Hobart og Airlie Beach ser frem til å introdusere deg til fire unike og spesielle områder i Australia mens du deltar i en av våre mange utfordrende og praktisk, kvalitet engelskspråklige programmer.

Vi inviterer deg til å velge emne (r) for å møte dine spesielle behov. Vårt brede spekter av kurs kan kombineres for å passe dine språkkrav og tidsramme. Vi ønsker også å stake ut kursen til enhver SACE Campus eller kombinasjon av studiesteder.

Oppdag Outback, Melbourne by kultur, Great Barrier Reef eller Tasmanias verdensarvvillmarksområder som du avanserer dine engelskstudier ved en eller flere SACE høyskoler.

SACE engelske høyskoler prides seg på å levere kvalitet engelsk kurs. Vårt mål er å hjelpe våre studenter utvikle sine engelskkunnskaper i å snakke, lese, skrive og lytte så effektivt som mulig mens han studerte i et spennende læringsmiljø.

Hvorfor studere ved SACE

fantastisk steder
SACE har fire studiesteder som ligger i Adelaide, Melbourne, Hobart og Whitsundays.

Support student
Vi ønsker at våre studenter skal ha en best mulig opplevelse og så SACE tilbyr et bredt spekter av støttetjenester, inkludert læring assistanse, overnatting, jobbmuligheter og utdanningsveier.

Nasjonalitet Mix
SACE har en variert nasjonalitet blanding med studenter som kommer fra Europa, Asia, Sør-Amerika og Midtøsten.

Overnatting
SACE tilbyr en rekke overnattingsmuligheter, inkludert homestay, herberge, leilighet og felles overnatting.

Campus Facilities
Med moderne fasiliteter som romslige klasserom, wifi, student kjøkken og fellesrom, kan elevene slappe av i løpet av sin studie pauser.

Videre studier
Tenker å studere ved et australsk universitet eller yrkesfaglig institusjon? SACE har mange veier til videre studier etter gjennomføringen av et engelsk språkkurs og kan hjelpe deg til din neste studie destinasjon.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Allmenn Engelskkurs

Campus Heltidsstudier Deltid 14 - 25 timer Åpen påmelding Australia Adelaide Hobart Cannonvale Melbourne + 4 fler

SACE Generelt engelsk programmer er laget for å forbedre studentenes engelskspråklige kommunikasjonsferdigheter for å forberede fremtidige studier, arbeid, reise eller karriere endring. [+]

Kurs i generell engelsk

SACE Generelt engelsk programmer er laget for å forbedre studentenes engelskspråklige kommunikasjonsferdigheter for å forberede fremtidige studier, arbeid, reise eller karriere endring.

Kjerne klasser konsentrere seg om å utvikle grammatikk, ordforråd, snakke, lytte, lese, skrive og uttale ferdigheter i virkelige situasjoner.

Ettermiddag klasser, "Special Studies", la elevene å spesialisere seg og velge en eller to spesialstudier fra et bredt spekter av spesielle studier alternativer. Disse omfatter:

Eksamen Forberedelse (IELTS, TOEIC) Academic Study Skills Business English Engelsk for Hospitality Samtale og uttale Vocabulary Development Australian Studies Norsk Miljø Studier Avansert Writing / Grammatikk Kurs Alternativer INTENSIV pLUSS 30 timer (25 Generelle Intensiv + 5 timer 1-1) GENERAL Intensiv engelsk 25 timer per uke GENERAL Intensiv engelsk (STANDARD) 20 timer per uke Allmenndeltids 17 timer per uke NORSK i lærer HOUSE på forespørsel privatundervisning på forespørsel Slik Meld At SACE Fullfør Påmelding skjema og sende det til din lokale SACE representant eller direkte til SACE College av ditt valg. Når vi mottar Påmelding Form SACE vil sende deg et brev av aksept eller brev med tilbud og en faktura for betaling av avgifter. Når SACE mottar avgifter vil vi sende deg en kvittering og brev av aksept eller Bekreftelse av Påmelding (eCoE), avhengig av hvilken type visum du søker etter. Bekreftelse av Påmelding (eCoE) er nødvendig hvis du har tenkt å søke om Student Visa. Send det til den australske ambassaden / konsulatet med visumsøknaden. Hvis du har bestilt overnatting og flyplasstransport, anbefaler SACE om hvilket fly ankomstdetaljer... [-]

Kurs I Cambridge Eksamen

Campus Heltidsstudier January 2018 Australia Adelaide Hobart Cannonvale Melbourne + 2 fler

Cambridge Eksamen har et svært høyt nivå av internasjonal anerkjennelse av arbeidsgivere og universiteter som bevis på engelskkunnskaper. SACE Cambridge Eksamen Forberedelse kurs vil hjelpe studentene forberede for disse undersøkelsene. [+]

Cambridge Eksamen

Cambridge Eksamen har et svært høyt nivå av internasjonal anerkjennelse av arbeidsgivere og universiteter som bevis på engelskkunnskaper. SACE Cambridge Eksamen Forberedelse kurs vil hjelpe studentene forberede for disse undersøkelsene.

I den første uken i hver Cambridge kurs skal studentene fullføre en rekke eksempler på Cambridge tester. Studentene er individuelt rådet på sine styrker og svakheter, passende undersøkelse og studieplan. Eksamen praksis og undersøkelsesteknikker er en integrert del av alle Cambridge kurs. Individuell rådgivning, ukentlige framdriften og selv Tilgang hjelpe elevene til å oppnå så mye fremgang som mulig.

Cambridge First Certificate in English (FCE) Dette er en utfordrende, givende og intensivt engelskkurs for studenter med middels høyt engelskkunnskaper. Studentene skal kunne:... [-]


Kurs I Engelsk For Høyere Studier (ETS)

Campus Heltidsstudier 12 - 48 uker Åpen påmelding Australia Adelaide Hobart Cannonvale Melbourne + 3 fler

SACE engelsk for tertiær studier Kursene er for studenter som planlegger å studere ved et australsk universitet, TAFE, VET eller Hospitality Institution. Kursene er utviklet for studenter som trenger å forbedre sin engelsk språk for å oppfylle opptakskravene til høyere utdanningsinstitusjoner. [+]

Den engelske for tertiær Studies (ETS)

SACE engelsk for tertiær studier Kursene er for studenter som planlegger å studere ved et australsk universitet, TAFE, VET eller Hospitality Institution. Kursene er utviklet for studenter som trenger å forbedre sin engelsk språk for å oppfylle opptakskravene til høyere utdanningsinstitusjoner.

SACE ETS kurs inkluderer akademisk engelsk opplæring i:

Akademisk lesing og kritisk analyse akademisk skriving Akademisk lytting og notater Muntlige presentasjoner og tutorials Forskning og studieteknikk grammatikk Opptakskrav: ETS I / IELTS Forberedelse: SACE Intermediate / IELTS 5.0 / tilsvarende ETS II: SACE ETS I / IELTS 5.5 / tilsvarende ETS III: SACE ETS III / IELTS 6.0 / tilsvarende Direkte inngang ... [-]

Kurs I IELTS Forberedende

Campus Heltidsstudier 12 - 24 uker Åpen påmelding Australia Adelaide Hobart Cannonvale Melbourne + 3 fler

Den SACE IELTS Forberedelse program er et intensivt 12 til 24 ukers kurs utformet for å forberede studentene på de 4 viktigste områdene av IELTS eksamen. [+]

IELTS forberedelse

Den SACE IELTS Forberedelse program er et intensivt 12 til 24 ukers kurs utformet for å forberede studentene på de 4 viktigste områdene av IELTS eksamen:

snakker lytting Reading (Academic + Generelt) Skrive (Academic + Generelt)

Pluss IELTS eksamen strategier og teknikker og IELTS eksamen praksis.

The International English Language Testing System (IELTS) vurderer nivået på engelsk av ikke-engelsktalende som trenger engelsk for vitenskapelig, faglig formål eller for visumsøknad for Australia.

Direkte Entry Pathways

Vellykket gjennomføring av SACE IELTS forkurs vil la elevene direkte inngang til følgende institusjoner (studenter er ikke nødvendig å ta en IETLS Test for oppføring):... [-]


Kurs I Internasjonal Videregående Skole Bygge Bro Program

Campus Heltidsstudier 12 - 48 uker Åpen påmelding Australia Adelaide Hobart Cannonvale Melbourne + 3 fler

Dette kurset tar sikte på å forberede studentene på Secondary School studie i Adelaide og Melbourne. Minste engelskkunnskaper nivå for oppføring i dette programmet er middels. [+]

Internasjonal skole Bridging Programme

Dette kurset tar sikte på å forberede studentene på Secondary School studie i South Australia, Adelaide. Minste engelskkunnskaper nivå for oppføring i dette programmet er middels.

Studentenes engelskkunnskaper er systematisk utviklet i makro ferdigheter områder i lesing, skriving, snakke og lytte. Utviklingen av disse ferdighetene er knyttet til og basert på de språklige oppgavene som kreves av dem i deres high school program.

Placement

Ved ankomst på South Australian College of English er Whitsundays College of English og Tasmanian College engelske elevene testet og plassert i en generell engelsk språkkurs for et passende nivå.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Adelaide Campus
Level 1, 47 Waymouth St

Adelaide, Sør-Australia, 5000 AU
Besøksadresse
Hobart Campus
322 Liverpool St

Hobart, Tasmania, 7000 AU
Besøksadresse
Whitsundays Campus
Suite 20, Level 1,
121 Shute Harbour Rd

Cannonvale, Queensland, 4802 AU
Besøksadresse
Melbourne Campus
Tower 4, Level 5, World Trade Centre,
18-38 Siddeley Street

Melbourne, Victoria, 3005 AU