Sirromet Wines - Wine and Spirits Education Training

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM OSS

En av de store litterære temaer er personlig oppdagelsesreise og gleden som kan utledes fra støping av nominelle sjakler og omfavner nye opplevelser. Vi inviterer deg til å "åpne opp" for å Sirromet. Vi er stolte over å ha samlet inn over 800 prestisjetunge nasjonale og internasjonale vin utmerkelser siden åpningen i 2000.

For de fleste av oss, slik at en vin "åpne opp" midler slik at det å puste og slippe sine ofte komplekse smaker og aroma. Siden kvalitetsviner begynne på vintreet, attributter Sirromet smaken og kvaliteten på våre viner til eksepsjonell frukten dyrkes i våre Granite Belt vingårder. Med 100 hektar i henhold vintre, er Sirrromet vingårder ligger i stor høyde over Queensland berømmelse Granite Belt regionen.

Sirromet er toppmoderne fasiliteter ligger i pittoreske Mount Cotton, bare en kort kjøretur fra Brisbane og Gold Coast, tilbyr mat- og vinelskere den ultimate vingård erfaring - som kombinerer produksjon, kjeller dør og 5-stjerners restaurant, live med unik arkitektur og storslått natur. Et besøk til Sirromet er et løfte om nye opplevelser, nye vennskap og fantastiske nye oppdagelser.

Det finnes ikke noe mer kjedelig enn å bli sittende fast på dine veier. Hvis du er åpen for å prøve nye ting, vil Sirromet ikke skuffe. Faktisk vil det glede. Og så vil minnene du oppretter når du åpner opp "med Sirromet.

HISTORIE

Mens du er på besøk i Victoria, Queensland entreprenør og forretningsmann, Terry Morris deltok et middagsselskap med noen av hans venner. Terry nevnte at han hadde prøvd en god vin fra Queensland Granite Belt som hans viktorianske venner lo og sa "Det finnes ikke noe slikt som en god vin fra Queensland." Dette var den gnisten som Terry trengs for å skape sin visjon for Sirromet.

Terry valgte å lande i Granite Belt regionen kjent for sin unike kombinasjon av rik jord, stor høyde og kjølig klima, og gir et perfekt sted for dyrking av druer. Utnyttelse både tradisjonelle metoder og ny teknologi, produserer Sirromet utsøkte kvalitetsviner anerkjent på verdensscenen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Sertifikater »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Sertifikat

Sertifikat I Vin Og ånd Utdanning (WSET) Nivå 1

Campus Heltidsstudier 1 dag October 2018 Australia Mount Cotton

Krever minst 2-4weeks av selvstudium av WSET medfølgende heftet før du setter de en dag kurs forelesninger. Nivå 1 kurs inkluderer 6 viner, foredrag, studiehefte og eksamener og eventuell frakt til og fra Storbritannia. [+]

Sertifikat i WSET Nivå 1

The Wine & Spirit Education Trust (WSET) ble grunnlagt i 1969 for å tilby høy kvalitet utdanning og opplæring i vin og brennevin. Siden den gang har WSET vokst til den fremste internasjonale organet innen vin og brennevin utdanning, med en pakke med etterspurte kvalifikasjoner.

Dette er et fantastisk resultat for Sirromet Wines, og en flott mulighet til å lære mer om vin i en stor systematisk måte, ved smak, Sorte, country, vær klima og så videre. Kurset er ideelt for;

Staff vinkelnere restauranteiere Bar ledere resort eiere vinelskere Den WSET® Nivå 1 Award i Wines

Krever minst 2-4 uker med selvstudium av WSET medfølgende heftet før du setter de en dag kurs forelesninger. Nivå 1 kurs inkluderer 6 viner, foredrag, studiehefte og eksamener og eventuell frakt til og fra Storbritannia.... [-]


Sertifikat I Vin Og ånd Utdanning (WSET) Nivå 2

Campus Heltidsstudier 3 dager November 2018 Australia Mount Cotton

Krever minst 2-3 måneders selvstudium av WSET levert bøker før du setter de tre dagers kurs forelesninger. Nivå 2 kurset omfatter 30 viner fra hele verden, forelesninger, studiebøker, eksamener og noe gods til og fra Storbritannia. [+]

Sertifikat i WSET Level 2

Krever minst 2-3 måneders selvstudium av WSET levert bøker før du setter de tre dagers kurs forelesninger. Nivå 2 kurset omfatter 30 viner fra hele verden, forelesninger, studiebøker, eksamener og noe gods til og fra Storbritannia.

Hvis du og minimum 7 andre mennesker ønsker å gjøre L1 eller L2 selvfølgelig, og du har tildelt de nødvendige selvstudium timing, kan vi skape en spesiell dato og kurs for din gruppe, kan du sende detaljene nedenfor. Vi krever et minimum av 8 og maks 15 personer per kurs.

Vår pedagog er Adam Chapman. Sirromet Wines Chief Winemaker, har Adam over 30 års erfaring, har laget vin i Barossa, Hunter Valley, Granite Belt og Sør Burnett i Australia; Ardeche, Tournus, Pomerol og St Emilion i Frankrike.... [-]