TAFE Western Australia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor studere i Western Australia?

Western Australia har en sterk økonomi. Det er et ressursrikt vekst tilstand med lav arbeidsledighet, noe som gir mulighet for bransjen arbeidserfaring og deltidsarbeid mens du studerer.

Perth er en av Australias mest spennende byer, og tilbyr et dynamisk blanding av uteliv, restauranter og kulturelle opplevelser, samt klar blå himmel, hvite strender og vakre parkområder og hager. I 2015 ble Perth rangert på topp 10 av mest miljøvennlige byer i verden (Economist Intelligence Unit).

Western Australia kan tilby deg fantastiske reiseopplevelser og opplevelser for livet. Fra den nordlige røde ørkenen til de sørlige grønne skoger og glitrende turkise vannet i den indiske og Sørishavet - det er så mye å utforske!

JenniferTest

HVA ER TAFE?

TAFE står for teknisk og videreutdanning. TAFE høyskoler er lokalisert over hele Western Australia og regjeringen støttet og garantert. TAFE Western Australia høgskoler tilbyr et bredt spekter av jobb fokuserte kurs, moderne fasiliteter og gode veier til universitetet programmer.

Hvorfor studere AT TAFE?

 • Regjeringen eies og drives TAFE tilbyr høy kvalitet nasjonalt anerkjente kurs for internasjonale studenter og er statlig støttet og garantert.
 • Pathways til University TAFE høgskoler tilbyr programmer som har fleksible opptakskrav og gir muligheter for videre studier ved universitetet.
 • Store kursvalg Du kan velge mellom mer enn 250 kurs for å studere ved steder i hovedstads Perth og regional Western Australia.
 • moderne utstyr TAFE høgskoler har moderne fasiliteter som er utformet til å nøye gjenskape reelle arbeidsmiljøer.
 • Praktiske arbeidsplassen ferdigheter TAFE kvalifikasjoner gi deg praktiske ferdigheter og industri trening som gir deg ferdigheter arbeidsgivere trenger.
 • Valuta for pengene Du vil motta høy kvalitet opplæring og støtte til en rimelig pris.
ThomasTest

Velg fra et bredt utvalg av kurs som tilbys til internasjonale studenter ved TAFE Western Australia. Kurs for å studere blant annet:

 • Høgskolegrader
 • Avanserte diplomer
 • Animal Ledelse + Marine
 • Kunst, design + Multimedia
 • luftfart
 • Building Design, Construction + Engineering
 • Business + Ledelse
 • Barn + Community Services
 • Helse, fritid + Livsstil
 • Hospitality + Tourism
 • informasjonsteknologi
 • Maritime
 • Vitenskap + Environmental Studies

Du kan studere en TAFE kvalifisering fra Certificate nivå to Associate Degree.

TAFE kurs gir deg hands-on praktisk erfaring som trengs for den valgte karriere, og kan også brukes som en vei inn i universitetsstudier. Du kan velge mellom over 250 TAFE kurs.

NadiaTest

TAFE praktiske tilnærming til utdanning, undervist av lærere som er eksperter på sitt felt, sikrer elevene lærer ferdigheter som er relevante for dagens stadig skiftende verden.

LisaTest

RTO-kode 52395. CRICOS IPC 00020G

tafeinternational.wa.edu.au

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Avanserte Diplomer » Se Sertifikater » Se Associate Degrees » Se Diplomer - AcademicCourses » Se kurs » Se Diplomer - HealthcareStudies » Se Certificates »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Advanced Diploma Of Accounting

Campus Heltidsstudier 1 semester February 2019 Australia Perth Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah + 5 fler

Dette kurset vil introdusere deg til både manuelle og datastyrte regnskapsprosesser og gir deg mulighet til å utvikle de ferdighetene du trenger for å lage sammendrag av finansielle transaksjoner for virksomheten. [+]

Dette kurset vil introdusere deg til både manuelle og datastyrte regnskapsprosesser og gir deg mulighet til å utvikle de ferdighetene du trenger for å lage sammendrag av finansielle transaksjoner for virksomheten.

Du vil også utvikle ferdigheter til å kunne produsere og analysere finansielle rapporter, lage enkle og komplekse selvangivelse og Lodgement og utvikle forretningsplaner. Du vil også lære å gjennomføre interne revisjoner, gjennomføre skatte planer og evaluere skatt etterlevelse samtidig skape og bruke komplekse regneark.

[-]

Advanced Diploma of Civil & Structural Engineering

Campus Heltidsstudier 1 år July 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah + 9 fler

[+]

Studentene utvider sin evne til å håndtere tekniske problemer utover det som er oppnådd i Diploma-kurset.

enheter Produsere en avansert engineering design for en stålkonstruksjon [-]

Avansert Diplom Av Engineering (HVAC) Kjøling + Air Condition

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 fler

Få avansert kunnskap og ferdigheter med nye teknologier i denne stadig mer sofistikerte området. Industries er krevende dyktige og kunnskapsrike "VVS" ingeniører og tekniske medarbeidere i området av byggtjenester og facility management. [+]

Få avansert kunnskap og ferdigheter med nye teknologier i denne stadig mer sofistikerte området. Industries er krevende dyktige og kunnskapsrike "VVS" ingeniører og tekniske medarbeidere i området av byggtjenester og facility management.

Dette er en omfattende og praktisk kurs som fokuserer på reelle HVAC-systemer, som er store energiforbrukere. Med nyere teknologier som alltid blir introdusert for å forbedre energieffektiviteten, er det et økende behov for høyt kvalifiserte HVAC-ingeniører for å løse HVAC-systemdesignproblemer.

[-]

Avansert Diplom Av Engineering (olje Og Gass)

Campus Heltidsstudier 1 år July 2018 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah + 9 fler

Dette kurset utforsker geofysiske og kjemisk dannelse av petroleum og begrepene petroleumsgeologi. [+]

Advanced Diploma of Engineering (olje og gass)

Dette kurset utforsker geofysiske og kjemisk dannelse av petroleum og begrepene petroleumsgeologi.

Du vil lære om boreoperasjoner, både onshore og offshore; konsepter av nedihulls trykkforhold og formasjons mekanismer, og brønnkontrollmetoder. Kurset dekker også de miljømessige virkningene av engineering.

Dette kurset bygger på Diploma kurs og gir muligheter for arbeid i semi-profesjonelle tekniske stillinger i ulike deler av olje- og gassindustrien.

Enheter

Studentene må gjennomføre et totalt antall av 10 enheter som omfatter av 10 sentrale enheter. Valgfag er bestemt av Institute du er registrert på. Sentrale enheter er:... [-]


Avansert Diplom Av Engineering Teknologi - Elektrisk

Campus Heltidsstudier 4 semestre February 2019 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 fler

Dette kurset vil gi deg ferdigheter og kunnskaper du trenger for å utvikle, design, bruk og vedlikehold av elektriske komponenter / sub-forsamlinger av elektrisk utstyr og systemer. [+]

Dette kurset vil gi deg ferdigheter og kunnskaper du trenger for å utvikle, design, bruk og vedlikehold av elektriske komponenter / sub-forsamlinger av elektrisk utstyr og systemer. Du vil også lære hvordan å diagnostisere feil eller feilfunksjoner samt utvikle planlegging ferdigheter og, når det er nødvendig, starte en alternativ tilnærming til en bestemt oppgave eller håndtere oppgavekrav.

Dette kurset vil gi deg ferdigheter og kunnskaper du trenger for å utvikle, design, bruk og vedlikehold av elektriske komponenter / sub-forsamlinger av elektrisk utstyr og systemer. Du vil også lære hvordan å diagnostisere feil eller feilfunksjoner samt utvikle planlegging ferdigheter og, når det er nødvendig, starte en alternativ tilnærming til en bestemt oppgave eller håndtere oppgavekrav.... [-]


Avansert Diplom Av Fotografering

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Perth Osborne Rockingham Margaret River Mandurah + 4 fler

Fremme dine ferdigheter for å kunne fungere som en profesjonell fotograf herunder vurdere kundens behov og estetikk, og lære å endre miljøet rundt deg til å ta et flott bilde. [+]

Fremme dine ferdigheter for å kunne fungere som en profesjonell fotograf herunder vurdere kundens behov og estetikk, og lære å endre miljøet rundt deg til å ta et flott bilde. Du vil utvikle ferdigheter i næringslivet, forskning, illustrasjon, utstilling, egenreklame og moderne studiofotografering. Du vil også kunne velge å utvikle ferdigheter innen industriell og vitenskapelig fotografi, kunstfotografering, design eller fotojournalistikk.

Du vil foreta en veiledet praksisplass, slik at du kan bruke de ferdigheter og kunnskaper du har lært i virkelige situasjoner.

[-]

Avansert Diplom Av Interiørdesign

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Perth Osborne Rockingham Margaret River Mandurah + 4 fler

Dette kurset gir deg ferdigheter og kunnskaper som gjør at du kan utføre en rekke interiørdesign og dekorasjonstjenester. Du vil jobbe med en rekke "live" design prosjekter som vil hjelpe deg å utvikle kunnskap og ferdigheter til å designe bolig og kommersielle interiør, for eksempel restauranter og arbeidsområder. [+]

Dette kurset gir deg ferdigheter og kunnskaper som gjør at du kan utføre en rekke interiørdesign og dekorasjonstjenester. Du vil jobbe med en rekke "live" design prosjekter som vil hjelpe deg å utvikle kunnskap og ferdigheter til å designe bolig og kommersielle interiør, for eksempel restauranter og arbeidsområder.

Du vil også lære kunnskap og ferdigheter som kreves for å arbeide med leverandører, produkt representanter, interiørarkitekter og entreprenører spesielt spesifisere utførelser for designprosjekter. Dette inkluderer fargevalg, møbler, tekstiler og inventar mens utforme plass planlegging oppsett med detaljerte spesifikasjoner kombinert med en bedrift rapport eller klient forslaget. Etter kurset skal du være i stand til å undersøke og analysere klientens mål og krav og forberede profesjonelt utformet kundepresentasjoner ved hjelp av en rekke dagens industri metodikk som inkluderer manuell tegning og DAK-programmer å dokumentere og illustrere og presentere dine kreative designforslag.... [-]


Avansert Diplom Av Ledelse Og Ledelse

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 fler

Dette kurset gir studentene mulighet til å være i stand til å anvende sine kunnskaper i ledelse og lederegenskaper som de utviklet på Diploma nivå og bruke disse ferdighetene på tvers av en rekke bedrifter og bransje sammenhenger. [+]

Advanced Diploma of Leadership og ledelse

Dette kurset gir studentene mulighet til å være i stand til å anvende sine kunnskaper i ledelse og lederegenskaper som de utviklet på Diploma nivå og bruke disse ferdighetene på tvers av en rekke bedrifter og bransje sammenhenger. Studentene vil bli pålagt å videreutvikle sitt initiativ og skjønn for å planlegge og gjennomføre en rekke ledelse og administrative funksjoner, med ansvar for personlige og kollektive utfall innenfor brede parametere.De vil kreves for å bruke kognitive og kommunikasjonsevner å identifisere, analysere og syntetisere informasjon fra en rekke kilder og overføre denne kunnskapen til andre. De vil også utvikle kreative og konseptuelle ferdigheter som vil tillate dem å uttrykke ideer og perspektiver og svare på komplekse problemer.... [-]


Avansert Diplom Av Musikkbransjen

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Perth Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah + 9 fler

Denne kvalifikasjonen vil tillate deg å utvikle avanserte analytiske, tekniske, kreative, konseptuelle og ledelsesmessige ferdigheter til ditt valgte område av musikkbransjen. [+]

Denne kvalifikasjonen vil tillate deg å utvikle avanserte analytiske, tekniske, kreative, konseptuelle og ledelsesmessige ferdigheter til ditt valgte område av musikkbransjen. Dette kurset kombinerer innhold som tidligere er dekket i Advanced Music Music (CUS60109), Avansert Diploma of Sound Production (CUS60209) og Advanced Diploma of Music Business (CUS60309).

[-]

Avansert Diplom Av Prosessanlegget Teknologi

Campus Heltidsstudier 1 semester July 2019 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 fler

Dette kurset vil gi deg de praktiske ferdigheter og kunnskap til å delta i planlegging og styring av anlegget driftsstans og modifikasjoner, tar en ledende rolle i etableringen av systemer som skal forhindre eller aktivere reaksjoner på hendelser eller kriser og følgende miljøarbeidspraksis. [+]

Dette kurset vil gi deg de praktiske ferdigheter og kunnskap til å delta i planlegging og styring av anlegget driftsstans og tar en ledende rolle i etableringen av systemer som skal forhindre eller aktivere reaksjoner på hendelser eller kriser. Du vil lære om sikkerhet saksforberedelse, hendelsesrespons ledelse, plante dokumentasjon og miljømessige konsekvensene av prosessen.

[-]

Avansert Diplom Av Reise Og Turisme Ledelse

Campus Heltidsstudier 1 semester July 2019 Australia Perth

The Advanced Diploma of Travel og Tourism Management tar sikte på å lære deg praktiske ferdigheter innen ledelse, markedsføring, menneskelige ressurser, lov, forståelse av risiko, økonomi og budsjetter. [+]

The Advanced Diploma of Travel og Tourism Management tar sikte på å lære deg praktiske ferdigheter innen ledelse, markedsføring, menneskelige ressurser, lov, forståelse av risiko, økonomi og budsjetter. Etter gjennomføring av kurset vil du ha de nødvendige ferdighetene som kreves av en turistindustriens medarbeider og ha mulighet til å spesialisere seg i områder av interesse som markedsføring, ledelse og produktutvikling. Ved slutten av dette kurset vil du kunne:

Gjennomføre administrative teknikker og teknologier Utvikle og implementere markedsstrategier; Utvikle og vedlikeholde turisme nettsteder; Kilde og lagre informasjon for klienter på turisme destinasjoner; Skrive forretnings- og markedsplaner; og Administrere arbeidsgrupper. [-]

Avansert Diplom Av Sivil Konstruksjon

Campus Heltidsstudier 1 semester February 2020 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 fler

Dette kurset vil gi deg en rekke ferdigheter som vil øke din mulighet til å forfølge en karriere i sivile design kontorer. [+]

Dette kurset vil gi deg en rekke ferdigheter som vil øke din mulighet til å forfølge en karriere i sivile design kontorer. Du vil tilegne seg ferdigheter i sivil detalj utforming og design av betong, stål eller trekonstruksjoner, veier og fortau.

Du vil også lære om risikostyring av et prosjekt og etablere et kvalitetssystem. I tillegg vil du også tilegne seg generelle arbeidsplass ferdigheter for å forbedre din evne til å utføre i sivile design kontorer.

[-]

Avansert Diplom Av Skjerm Og Media - Animasjon

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Perth

Det Advanced Diploma of Screen and Media (Animasjon) kurset gir deg praktiske ferdigheter og kunnskaper for å lage dine egne animerte filmer ved hjelp av industristandard programvare og profesjonell arbeidspraksis. [+]

Det Advanced Diploma of Screen and Media (Animasjon) kurset gir deg praktiske ferdigheter og kunnskaper for å lage dine egne animerte filmer ved hjelp av industristandard programvare og profesjonell arbeidspraksis. Du vil lage et showreel av arbeid, inkludert en kort animert film.

Animasjon er en svært konkurransedyktig industri. Ferdighetene og kunnskapen du får fra dette avanserte Diploma vil sette deg på rett spor for en karriere i animasjon. Jobbmuligheter finnes over hele verden. Det Advanced Diploma of Screen and Media (Animasjon) utvikler dine ferdigheter i:

Konsepttegninger 3D-karakterskaping VFX Motion Graphics CG kinematografi 2D og 3D figuranimasjon Kortfilmproduksjon [-]

Avansert Diplom Av Skjerm Og Media - Animasjon + Visualisering

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Perth

Denne kvalifikasjonen vil gi deg den praktiske ferdigheten og den teoretiske kunnskapsbasen for å bruke en rekke spesialiserte, tekniske eller ledelsesmessige kompetanser til å planlegge, gjennomføre og evaluere arbeid i den digitale medieindustrien. [+]

Denne kvalifikasjonen vil gi deg den praktiske ferdigheten og den teoretiske kunnskapsbasen for å bruke en rekke spesialiserte, tekniske eller ledelsesmessige kompetanser til å planlegge, gjennomføre og evaluere arbeid i den digitale medieindustrien.

Du vil lære ferdigheter til å designe webmiljøer, informasjonsarkitektur, interaksjon og digitale simuleringer. Du kan velge å lære å bruke skriptspråk i forfatterskap, lage teknisk dokumentasjon og gi tjenester på frilansbasis.

[-]

Avansert Diplom Av Skjerm Og Media - Digital Kino

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 fler

Dette Advanced Diploma kurset vil utstyre deg med de ferdigheter og kunnskaper som er nødvendige for å jobbe innen film- og fjernsynsindustrien. [+]

Dette Advanced Diploma kurset vil utstyre deg med de ferdigheter og kunnskaper som er nødvendige for å jobbe innen film- og fjernsynsindustrien. Det gir deg også muligheten til å utforske historien om historien gjennom Digital Cinema. Du kan finne deg selv å jobbe med innhold så variert som solo komedieprosjekter opprettet på en telefon, gjennom til musikkvideoer, dokumentarfilmer, bedriftsarbeid og fortellende kortfilmer.

Karriereveier er vidt åpne innen mediebransjen, blant annet:

Regissør Produsent Filmfotograf Editor Produksjons assistent Ulike kameraavdelingsstillinger Assisterende direktør Junior redaktør [-]

Avansert Diplom Av Skjerm Og Media - Kringkasting Tv

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 fler

Kvalifiserte tekniske tv-eksperter er sterkt ettertraktet i Australia og i utlandet. [+]

Regissør Produsent Direktørassistent EVS Operator [-]

Avansert Diplom Av Skjerm Og Media - Radio Kringkasting

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Osborne Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 4 fler

Dette Advanced Diploma kurset vil utstyre deg med de ferdigheter og kunnskaper som er nødvendige for å jobbe innen film- og fjernsynsindustrien. [+]

Dette Advanced Diploma kurset vil utstyre deg med de ferdigheter og kunnskaper som er nødvendige for å jobbe innen film- og fjernsynsindustrien. Det gir deg også muligheten til å utforske historien om historien gjennom Digital Cinema. Du kan finne deg selv å jobbe med innhold så variert som solo komedieprosjekter opprettet på en telefon, gjennom til musikkvideoer, dokumentarfilmer, bedriftsarbeid og fortellende kortfilmer.

Karriereveier er vidt åpne innen mediebransjen, blant annet:

Regissør Produsent Filmfotograf Editor Produksjons assistent Ulike kameraavdelingsstillinger Assisterende direktør Junior redaktør [-]

Avansert Diplom Av Skjerm Og Media - Spill Utvikling

Campus Heltidsstudier 2 år February 2020 Australia Perth

En kvalifikasjon i spillutvikling er perfekt for de som er teknologisk tenkende, kreative, fleksible og har evnen til å jobbe til en frist. [+]

Det Advanced Diploma of Screen & Media (Games Development) vil se deg bli en del av en av verdens største og raskest voksende mediebransjer.

En kvalifikasjon i spillutvikling er perfekt for de som er teknologisk tenkende, kreative, fleksible og har evnen til å jobbe til en frist. Etter ferdigstillelse vil du også få mulighet for videre studier ved Murdoch, ECU og Curtin University gjennom våre universitetsbaner. Hvis du er interessert i kreative næringer, som å bringe ideer til liv og ønsker å være i forkant med nye teknologier, er en karriere innen spillutvikling det å velge.

[-]

Avansert Diplom For Kartlegging

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2020 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 fler

Dette kurset skal lære deg hvordan du samler og analyserer romdata for komplekse ingeniørstrukturer, veier, jernbaner og overflate- og underjordiske gruvedrift. [+]

Dette kurset skal lære deg hvordan du samler og analyserer romdata for komplekse ingeniørstrukturer, veier, jernbaner og overflate- og underjordiske gruvedrift. I løpet av dette kurset lærer du om driften av sofistikert oppmålingsutstyr og programvare (inkludert GPS) og behandling av undersøkelsesdata for å produsere datamaskinstøttede tekniske tegninger og mineplaner.

[-]

Avansert Diplom Of Hospitality Management

Campus Heltidsstudier 1 semester February 2019 Australia Bentley Perth Margaret River Mandurah + 3 fler

Dette kurset vil gi deg ferdighetene til å fungere som en dyktig senior leder, i stand til å bruke et bredt spekter av gjestfrihet ferdigheter kombinert med spesialiserte ledelsesmessige ferdigheter og kunnskap om industrien for å koordinere gjestfrihet operasjoner. [+]

Dette kurset vil gi deg ferdighetene til å fungere som en dyktig senior leder, i stand til å bruke et bredt spekter av gjestfrihet ferdigheter kombinert med spesialiserte ledelsesmessige ferdigheter og kunnskap om industrien for å koordinere gjestfrihet operasjoner. Du lærer å jobbe selvstendig og være ansvarlig for å ta strategiske beslutninger om bedriftsøkonomi.

Dette kurset gir en vei til jobb i alle bransjer for gjestfrihet og for et mangfold av arbeidsgivere, inkludert restauranter, hoteller, moteller, cateringvirksomhet, klubber, puber, kafeer og kaffebarer.

[-]

Diplom

Bevaringsbevis + Landstyring

Campus Heltidsstudier 1 semester February 2019 Australia Perth Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Rockingham Margaret River Mandurah + 8 fler

Denne kvalifikasjonen vil utvikle de ferdighetene du trenger for å håndtere bevaring og jordforvaltning. [+]

Denne kvalifikasjonen vil utvikle de ferdighetene du trenger for å håndtere bevaring og jordforvaltning. Du vil lære om de ulike områdene i bransjen som for eksempel landstyring, naturressursforvaltning, gruvedrift, skogbruk og nasjonalparker. Du vil også utvikle ferdigheter i å styre prosjekter, programmer og ansatte.

[-]

Diploma of Building Design

Campus Heltidsstudier 4 semestre February 2019 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 fler

[+]

Diploma-finjusterer dine ferdigheter for bygging av klasse 2-9 kommersielle og industrielle byggeprosjekter.

[-]

Diploma of Environmental Monitoring & Technology

Campus Heltidsstudier 3 semestre February 2019 Australia Perth Geraldton Margaret River Mandurah + 3 fler

Dette kurset vil utstyre deg med kunnskap og ferdigheter du trenger for å utføre miljøprøvetaking, testing og overvåkning i de fleste bransjer. [+]

[-]

Diploma Of Information Technology

Campus Heltidsstudier 1 semester February 2019 Australia Perth Albany + 1 fler

Dette kurset vil gi deg ferdigheter og kunnskaper til å styre informasjon og kommunikasjonsteknologi (IKT) støtte i små og mellomstore bedrifter ved hjelp av et bredt spekter av generelle IKT-teknologier. [+]

Dette kurset vil gi deg ferdigheter og kunnskaper til å styre informasjon og kommunikasjonsteknologi (IKT) støtte i små og mellomstore bedrifter ved hjelp av et bredt spekter av generelle IKT-teknologier. Du vil lære ferdigheter til å støtte datasystemer, involverer mennesker, maskinvare, programvare og prosedyrer i et nettverksmiljø. Du vil også lære ferdigheter som gjør at du kan vedlikeholde og lede lag og administrere prosjekter.

[-]

Diploma Of Software Development

Campus Heltidsstudier February 2019 Australia Perth

Dette kurset gir deg ferdigheter og kunnskap som kreves for å kompetent i programmering og programvareutvikling. Det vil gi deg kunnskap i kodesystemer for å utvikle programvare gjennom faser av design, utvikling og implementering. [+]

Diploma of Software Development

Dette kurset gir deg ferdigheter og kunnskap som kreves for å kompetent i programmering og programvareutvikling. Det vil gi deg kunnskap i kodesystemer for å utvikle programvare gjennom faser av design, utvikling og implementering. Du vil også lære de ferdigheter som kreves for den løpende overvåking av programmer, som omfatter testing, tilpasning, katastrofegjenoppretting, og prosjektet integrasjon og forvaltning. Du vil også få ferdigheter i kodesystemer for å utvikle dataprogrammer og være i stand til å utvikle forretnings programmer og fremgang dem gjennom design, utvikling, og gjennomføringsfasen. Du vil fokusere på ferdigheter som kreves for løpende utvikling og oppfølging av programmer, som omfatter testing, tilpasning, gjenoppretting, og prosjektet integrasjon og forvaltning. Ved gjennomføring av dette kurset vil du være i stand til å skape nye programvareprodukter for å møte en innledende prosjekt kort eller tilpasse eksisterende programvareprodukter for å møte kundenes behov.... [-]


Diplom Av Akvakultur

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Geraldton

Dette kurset vil utstyre deg med praktiske ferdigheter og kunnskaper du trenger for å administrere driften av oppdrettsanlegg, marine gårder og klekkerier. [+]

Diploma of Aquaculture

Dette kurset vil utstyre deg med praktiske ferdigheter og kunnskaper du trenger for å administrere driften av oppdrettsanlegg, marine gårder og klekkerier. Du vil lære ferdigheter i å utvikle og implementere en avl strategi, planlegging økologisk bærekraftig praksis, administrerende lager helse og utvikle en aksje produksjonsplan. Du vil også lære hvordan du setter opp og administrere en liten bedrift, herunder personalforvaltning, utvikle en forretningsplan og markedsføringsstrategier.

Enheter

Studentene må gjennomføre et totalt antall av 21 enheter som omfatter av 4 kjerne enheter pluss 17 elektive enheter. Valgfag er bestemt av Institute du er registrert på. Sentrale enheter er:... [-]


Diplom Av Bilteknologi

Campus Heltidsstudier 1 semester February 2019 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 fler

Dette kurset vil utvikle ferdigheter og kunnskaper du trenger for å kunne analysere og vurdere kjøretøyets motor og drivstoffsystemfeil og elektriske / elektroniske styringssystemer i bil teknologiindustrien. [+]

Dette kurset skal utvikle ferdigheter og kunnskaper du trenger for å kunne analysere og evaluere bilmotor- og brenselsystemfeil og elektriske / elektroniske styringssystemer innen bilindustrien. Du vil også lære å utvikle og dokumentere spesifikasjoner og prosedyrer, og overhale Motorer og tilhørende motorkomponenter.

Dette kurset vil gi deg kunnskap og noen av ferdighetene til en bilmekaniker; Du vil imidlertid ikke motta et varesertifikat eller kunne jobbe som en fullstendig kvalifisert mekaniker uten å oppnå kravene til foreløpig kompetanseutredning i Traders Recognition Australia. Vær oppmerksom på at dette ikke kan være oppnåelig innenfor reglene for visum.

[-]

Diplom Av Digitale Medieteknologier

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Geraldton Perth + 1 fler

Dette kurset gir deg praktiske ferdigheter og kunnskaper i design, utvikling og raffinering av digital medieteknologi som en uavhengig IKT-spesialist eller som en del av et lag. [+]

Dette kurset gir deg praktiske ferdigheter og kunnskaper i design, utvikling og raffinering av digital medieteknologi som en uavhengig IKT-spesialist eller som en del av et lag. Det gir muligheten til å jobbe i nye og fremvoksende digitale medieteknologiområder, inkludert online, og interaktiv design og utvikling. Du vil også lære å jobbe med verktøy og utstyr, for eksempel programvare, Web 2-verktøy, teknologier og mobile enheter.

[-]

Diplom Av Event Management

Campus Heltidsstudier 2 år July 2020 Australia Perth Bentley + 1 fler

Dette Diploma vil utstyre deg med ferdigheter til å planlegge og gjennomføre arrangementer. Det vil bygge dine ferdigheter i alle aspekter av arrangementet produksjon, inkludert logistikk, markedsføring og budsjettering. [+]

Diploma of Event Management

Dette Diploma vil utstyre deg med ferdigheter til å planlegge og gjennomføre arrangementer. Det vil bygge dine ferdigheter i alle aspekter av arrangementet produksjon, inkludert logistikk, markedsføring og budsjettering.

Du vil være i stand til å bruke disse ferdighetene og levere ekte live events. Du vil få muligheten til å jobbe med hendelser koordinatorer og ledere som har jobbet i bransjen i mange år og kan gi innsikt i hva industrien er virkelig liker.

Du vil også bli gitt kompetanse til å effektivt håndtere oppgaver og overvåke hendelses operasjoner (før, under og etter arrangementet). Du vil kunne søke arbeid med faglig konferanse eller utstilling arrangørene, større bedrifter, event management, regjeringen, og ikke-for-profit grupper.... [-]


Diplom Av Informasjonsteknologi Nettverk

Campus Heltidsstudier 1 semester February 2019 Australia Perth

Dette kurset vil gi deg de praktiske ferdigheter og kunnskaper for å vurdere kundenettverkskrav, designe systeminfrastrukturen og implementere designplanen. [+]

Dette kurset vil gi deg de praktiske ferdigheter og kunnskaper for å vurdere kundenettverkskrav, designe systeminfrastrukturen og implementere designplanen. Du vil også lære ferdigheter i internett / intranett, gateways, broer / brytere og installasjon / konfigurering av rutere og nettverk, prosjektledelse og kontinuerlig styring av nettverk, inkludert sikkerhet, vedlikehold, feilsøking og oppgradering.

[-]

Diplom Av Landskapet Design

Campus Heltidsstudier 1 semester July 2020 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 fler

Denne kvalifikasjonen gir deg de praktiske ferdigheter og kunnskaper for å designe hagelandskaper eller renovere eksisterende hager. [+]

Denne kvalifikasjonen gir deg de praktiske ferdigheter og kunnskaper for å designe hagelandskaper eller renovere eksisterende hager. Du vil lære å vurdere et landskap område, design eller konstruere landskap funksjoner, produsere dataassistert tegninger og forberede sitater og anbud.

Du vil også lære om bærekraftig landskapsdesign, administrere landskapsprosjekt og permakulturprinsipper og praksis.

[-]

Diplom Av Massekommunikasjon

Campus Heltidsstudier 1 år February 2019 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 fler

Dette kurset er utviklet for personer som ønsker å satse på en karriere i moderne medier, kommunikasjon og informasjon bransjer. [+]

Diploma of Mass Communication

Dette kurset er utviklet for personer som ønsker å satse på en karriere i moderne medier, kommunikasjon og informasjon bransjer. Det gir deg fleksibilitet til å fortsette studiene i en rekke fagområder som film og fjernsyn, IT-studier, Multimedia, journalistikk, reklame, design og fotografering. Det vil gi deg ferdigheter, kunnskap og praktisk opplæring må du enten komme ut i arbeid eller videre studier ved enten TAFE eller universitet.

Vennligst se Folio Krav for dette kurset.

Studentene må gjennomføre et totalt antall av 19 sentrale enheter. Sentrale enheter er:

Media og kommunikasjon Media Journalistikk Reading (Media) Screen Studies Skriving og grammatikk (Media) Samarbeide i en kreativ prosess Sikre en trygg arbeidsplass Etablere nettverk Gjennomføre intervjuer Skyt et bredt utvalg av TV-innhold Lag brukergrensesnitt Edit skjerminnholdet for rask behandlingstid Produsere programmer og programsegmenter Skriv fortellerstemme og aktualitetsmateriale Ta opp lyd på stedet Eksperimenter med teknikker for å forbedre digitale bilder Capture fotografiske bilder Forbedre, manipulere og utgang bilde bilder Produsere media bilde bilder [-]

Diplom Av Rådgivning

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Geraldton Perth Margaret River Mandurah + 3 fler

Denne kvalifikasjonen gir de ferdighetene som kreves for å jobbe i støttede rådgivende roller innen samfunnstjenester, psykisk helse og ungdomsarbeid. [+]

Denne kvalifikasjonen gir de ferdighetene som kreves for å jobbe i støttede rådgivende roller innen samfunnstjenester, psykisk helse og ungdomsarbeid. Studentene skal utvikle kunnskapen for å kunne bistå klienter med personlige problemer ved hjelp av etablerte rådgivningsmodeller kommunikasjonsevner, mikrorådgivning, intervjuevner og rådgivningsterapier. Nyutdannede bruker disse ferdighetene til å bistå klienter og yte assistanse og daglige støtte i fellesskapssamfunn.

[-]

Diplom For Hagebruk

Campus Heltidsstudier 1 semester July 2019 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 fler

Dette kurset skal utvikle ferdighetene du trenger for å designe, planlegge, implementere, administrere og evaluere operasjoner og prosesser i ditt valgte fagområde for hagebrukspesialisering. [+]

Dette kurset skal utvikle ferdighetene du trenger for å designe, planlegge, implementere, administrere og evaluere operasjoner og prosesser i ditt valgte fagområde for hagebrukspesialisering. Opplæring er gitt innen hagearbeid, barnehage, skadedyr, ugress, vanning, jord, maskiner, kjemikalier, hagearbeid, helse og sikkerhet.

Du vil også lære å etablere og administrere en hagebrukvirksomhet eller et prosjekt som inkluderer å utarbeide estimater; Anførselstegn og anbud; Administrere plantehelseprogrammer, utvikle produksjonsplaner og administrere ansatte og tjenester.

Ditt ferdighetsnivå vil inkludere ledelse og vedlikehold av offentlige og private parker, reserver, hager, naturlige bushland og samfunnsopplevelsesområder. I tillegg vil du få kunnskaper i utforming og implementering av spesielle anleggsdisplayer og rådgivning om plantevalg og landskapsløsninger for hjemlige og kommersielle situasjoner.... [-]


Diplom Fra Ungdomsarbeid

Campus Heltidsstudier 1 semester February 2019 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 fler

Dette kurset gjenspeiler rollen som mennesker med ansvar for utvikling av resultatene av programmer og tjenester for ungdom som forvaltes gjennom en rekke etater og designet for å møte de sosiale, atferdsmessige, helse, velferd, utvikling og behov for beskyttelse av unge mennesker. Dette arbeidet kan gjennomføres gjennom arbeid i samfunnet, vil regjeringen og hjelpeapparatet og arbeidere være ansvarlig for å gjennomføre politikk og retningslinjer ansette organisasjonen. Nyutdannede kan fungere i en selvstendig beslutningsprosesser kapasitet under indirekte oppsyn av en manager. [+]

Diploma of Youth Work

Dette kurset gjenspeiler rollen som mennesker med ansvar for utvikling av resultatene av programmer og tjenester for ungdom som forvaltes gjennom en rekke etater og designet for å møte de sosiale, atferdsmessige, helse, velferd, utvikling og behov for beskyttelse av unge mennesker. Dette arbeidet kan gjennomføres gjennom arbeid i samfunnet, vil regjeringen og hjelpeapparatet og arbeidere være ansvarlig for å gjennomføre politikk og retningslinjer ansette organisasjonen. Nyutdannede kan fungere i en selvstendig beslutningsprosesser kapasitet under indirekte oppsyn av en manager.

[-]

Eksamensbevis For Marine Studier

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Geraldton

Målet med dette kurset er å tillate deg å bygge en karrierebane i fiskeri- og havforskningsindustrien. [+]

Målet med dette kurset er å tillate deg å bygge en karrierebane i fiskeri- og havforskningsindustrien. Det er et kunnskaps- og praktisk basert kurs som dekker brede temaer innen marine studier og seamanship ferdigheter. Kurset er utviklet i samråd med industrien og gjør det mulig for studentene å få bred kunnskap om maritim industri.

Du vil få ferdigheter og kunnskaper i å drive et lite fartøy og sjømannskap, bruke kystnavigasjon og meteorologi, anvende prinsipper for marinbiologi og økologi til praktiske oppgaver, arbeide med prosjekter innen kyst og havmiljø, utvikle fiskeriledelse og bruke teknologi på feltet Av akvakultur.

[-]

Høgskolegrad

Associate Degree of Design - Fashion + Textile

Campus Heltidsstudier 4 semestre February 2019 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 fler

[+]

Mote og Tekstil design er en intens næring som krever allsidige og kreative problemløsere.

[-]

Assosiert Grad Av Design - 3d Produktdesign

Campus Heltidsstudier 4 semestre February 2019 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 fler

Dette kurset tilbyr hele spekteret av 3D-design leting varierer fra produkt design for masseproduksjon til one-off møbler og objekt design. [+]

TEQSA-kode: PRV14273.

Dette kurset tilbyr hele spekteret av 3D-design leting varierer fra produkt design for masseproduksjon til one-off møbler og objekt design. Du vil lære å kombinere designprosesser og strategier for å utvikle kreative ideer fra en design brief. Du vil også studere de viktigste faktorene som påvirker utviklingen av innovative, unike og kreative produkter, møbler og design som leveres i en hands-on studio miljø. Du vil utforske ulike materialer og produksjonsteknikker, samt kommunikasjon av ideer og markedsføring.

Nord Metropolitan TAFE imponerende track record med å utdanne designere i Western Australia spenner 115 år. Dette kurset er undervist i omfattende spesialbygde fasiliteter og spesialiserte studioer på Perth Campus, og tilbyr den mest dybdegående og moderne studiobaserte opplevelsen i Vest-Australia. Programmet støttes av forelesere og teknikere med bransjeerfaring og et bredt nettverk av kontakter.... [-]


Assosiert Grad Av Design - Smykker + Objektdesign

Campus Heltidsstudier 4 semestre February 2019 Australia Perth Rockingham Margaret River Mandurah + 3 fler

Dette kurset vil forberede deg på en karriere som designer ved å sikre at du har den rette blandingen av inne kunnskap, praktiske ferdigheter, smykkedesign industri lenker og evne til å utvikle og anvende unike design ideer. [+]

TEQSA-kode: PRV14273.

Dette kurset vil forberede deg på en karriere som designer ved å sikre at du har den rette blandingen av inne kunnskap, praktiske ferdigheter, smykkedesign industri lenker og evne til å utvikle og anvende unike design ideer. Smykker og objekt design krever finslipt ferdigheter og en omfattende kunnskap om metaller, edelstener og andre spesialiserte materialer, prosesser og utstyr. Du vil utvikle håndverket ditt og skaffe deg dagens digitale designferdigheter, slik at du kan konstruere og fremstille dine ideer til markedsklare former. Programmet er støttet av forelesere og teknikere med bransjeerfaring og et bredt kontaktnett.

Associate Degree i Design [Smykker og Object Design] inkluderer studier i Jewellery Design Studio, Objekt Design Studio, Design Concepts, Tegning (inkludert design Tegning eller teknisk tegning), Digital Design, visuell kultur, profesjonell utøvelse, Silversmithing, Smykker Fabrication, Design emaljering, 3D Digital Modellering og en rekke spesialiserte moderne enheter.... [-]


Kurs

Diploma of Website Development

Campus Heltidsstudier 1 måned February 2019 Australia Perth

Dette kurset skal utvikle ferdigheter og kunnskaper som kreves for å designe, bygge, administrere og administrere nettsteder ved hjelp av en rekke nettsideteknologier som nye teknologier, sosiale medier og mobil / webapplikasjoner. [+]

[-]

Sertifikat

Certificate III in Carpentry

Campus Heltidsstudier 4 semestre February 2019 Australia Perth Rockingham Bentley Geraldton Broome Bunbury Albany Osborne Margaret River Mandurah + 9 fler

Dette kurset vil utvikle ferdigheter og kunnskaper du trenger for å få en vellykket karriere som snekker i den hjemlige boliger industri eller kommersiell anleggsområdet. [+]

[-]

Certificate IV I Fitness

Campus Heltidsstudier 1 semester February 2019 Australia Perth

Dette kurset gir deg et bredt spekter av praktiske ferdigheter og kunnskaper du trenger for å kvalifisere som personlig trener, slik at du kan planlegge og gjennomføre treningsprogrammer over en rekke sammenhenger. [+]

Dette kurset gir deg et bredt spekter av praktiske ferdigheter og kunnskaper du trenger for å kvalifisere som personlig trener, slik at du kan planlegge og gjennomføre treningsprogrammer over en rekke sammenhenger. Du vil lære å jobbe sammen med allierte helsepersonell, gjennomføre grunnleggende postural vurdering, bruke et bredt spekter av treningsutstyr og analysere klientadferd og strategier for å øke treningens deltakelse. Gjennom hele kurset vil du også utvikle ferdigheter, kunnskaper og ekspertise du trenger for å jobbe med bestemte klientgrupper, blant annet eldre voksne, barn og ungdom.

[-]

Certificate IV in Patisserie

Campus Heltidsstudier 1 semester February 2019 Australia Perth Bentley + 1 fler

Dette kurset vil utvikle ferdigheter og kunnskaper du trenger for å jobbe som en kvalifisert kokk eller kokk som har spesialisert seg på konditori. [+]

Dette kurset vil utvikle ferdigheter og kunnskaper du trenger for å jobbe som en kvalifisert kokk eller kokk som har spesialisert seg på konditori. Du vil få muligheten til å jobbe i ulike gjestfrihet bedrifter hvor konditori produkter er tilberedt og servert, inkludert konditorier, restauranter, hoteller, cateringvirksomhet, klubber, puber, kafeer og kaffebarer.

[-]

Sertifikat Iii I Detaljhandel Baking - Kombinert

Campus Heltidsstudier 2 semestre July 2018 Australia Perth Rockingham + 1 fler

Dette kurset vil utstyre deg med kunnskap og ferdigheter som er nødvendig for å jobbe i bakervarerindustrien og produsere en rekke brød, kaker, bakverk og gjærvarer. [+]

Dette kurset vil utstyre deg med kunnskap og ferdigheter som er nødvendig for å jobbe i bakervarerindustrien og produsere en rekke brød, kaker, bakverk og gjærvarer. Du lærer å dekorere et omfattende utvalg av kaker, bakverk og andre bakte produkter. Du vil også lære om OHandS-prosedyrer, mathygiene og sanitære forhold og effektiv arbeidsplasskommunikasjon. Vellykket gjennomføring av dette kurset vil gjøre det mulig for deg å jobbe som kvalifisert baker i stor skala plantebageri, varmebrød butikk, konditori eller i et hotell eller sykehusbageri.

[-]

Sertifikat Iii I Kommersielle Matlaging

Campus Heltidsstudier 2 semestre July 2019 Australia Perth Bentley Geraldton Bunbury Rockingham Margaret River Mandurah + 6 fler

Dette kurset vil gi deg de praktiske ferdigheter og kunnskap til å planlegge, organisere, forberede og lage mat i et storkjøkken miljø. [+]

Dette kurset vil gi deg de praktiske ferdigheter og kunnskap til å planlegge, organisere, forberede og lage mat i et storkjøkken miljø. Du vil lære om effektiv kommunikasjon, helse og sikkerhetsprosedyrer og arbeidsplassen hygiene.

Disse ferdighetene vil bli praktisert i en simulert arbeidsmiljø eller på et passende gjestfrihet etablering.

[-]

Sertifikat Iii I Murer / Blocklaying

Campus Heltidsstudier 4 semestre February 2019 Australia Perth Margaret River Mandurah + 2 fler

Dette kurset vil utvikle ferdigheter og kunnskaper du trenger for å ha en vellykket karriere i bygg- og anleggssektoren murer handel. [+]

Dette kurset skal utvikle ferdigheter og kunnskaper du trenger for å ha en vellykket karriere innen bygg og anleggsmaling. Lær hvordan du legger og binder murstein og lignende byggeklosser, og hvordan du bygger dekorative paneler, funksjoner vegger, buer og kolonner.

Du vil også lære å legge murstein for husholdninger, kommersielle og offentlige bygninger og hvordan du skal forberede og vedlikeholde murverk.

For å fullføre dette kurset kan studentene bli pålagt å utføre arbeidsplass i bransjen de har valgt. Mer informasjon, råd og industri kontakter vil bli gitt ved orientering og under deres kurs.

[-]

Sertifikat Iii I Vinindustrien

Campus Heltidsstudier 2 semestre February 2019 Australia Margaret River

Dette kurset gir deg praktiske ferdigheter og kunnskaper for å gjennomføre en rekke aktiviteter i en vingård eller vingård. [+]

Dette kurset gir deg praktiske ferdigheter og kunnskaper for å gjennomføre en rekke aktiviteter i en vingård eller vingård. Du vil lære om helse og sikkerhet, kvalitetssikringsprodukter og kommunikasjon på arbeidsplassen. Du vil også lære om alle områder av driften i vinindustrien, inkludert tapping og emballasje, kjellerdørsalg, kjelleroperasjoner, laboratorie-, lager- og druedyrking.

[-]

Videoer

Study Perth International Student Stories: Yumika from Japan

Mehreen's story - Mass Communication at TAFE Western Australia

Chikondi's story - Mass Communication at TAFE Western Australia