Tec-NQ

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM OSS

På Tec-NQ er handelen en første valgkarriere. Tec-NQ er en registrert treningsorganisasjon (RTO) og en videregående skole som har vært i drift siden 2007. Tec-NQ tilbyr en rekke trenings- og utdannelsesprogrammer til Townsville og North Queensland-regionen, inkludert lærlingstrening på heltid, etterspørselsbransjen, pre-employment-programmer og skolebaserte lærlingprogrammer.

Vår historie

Opprinnelig grunnlagt som Australian Technical College North Queensland, organisasjonen ble finansiert som en del av den føderale regjeringen Australian Technical Colleges program. 2009 avsluttet dette programmet og lanseringen av Tec-NQ som en uavhengig organisasjon tidlig i 2010.

Tec-NQ har vokst gradvis siden starten og i dag studenter og lærlinger innen snekkerarbeid, rørleggerarbeid, elektroteknologi, bilindustri, ingeniørfag og IT.

I 2015 tok Tec-NQopen en Regional Training Accommodation Facility (RTAF) for både regionalt baserte studenter og lærlinger.

Tec-NQ leverer også Sertifikat 111 i Elektroteknologi i Mackay for lærlingstrening. Studerende må være ansatt som lærling innen bransjen.

Tec-NQ styret og staben er stolte av å betjene lokalsamfunnet.

Vår forskjell

Hvorfor velge TEC-NQ?

 • Vi er lokale
 • Fleksible treningsalternativer
 • Samarbeidsprosess
 • Personlig service
 • Ekspertlærere
 • STATE-OF-the-art fasiliteter

Vår treningsmodell

 • For å gi mer tid til at lærlingen din skal jobbe og hjelpe virksomheten din til å vokse, er vår treningsmodell en strømlinjeformet funksjonell vei for lærlingen din for å få maksimal praktisk ferdighet og kunnskap for å bli dyktig raskere.
 • Opplæring på arbeidsplassen: Vi kommer til arbeidsplassen din for å gjennomføre opplæring og vurdering med lærlingen.
 • e-læring : Vår e-læringsplattform tillater selvopplæring mellom kontakt med underviseren og gir mindre tid ut av arbeidsplassen.
 • Høyskolebasert opplæring : hvor identifisert Tec-NQ vil tilby blokkertrening ved hjelp av høgskolenes verksteder, slik at viktige praktisk ferdighetsopplæring ikke kan oppnås på arbeidsplassen.
 • Kompetansevalueringsprosesser : For erfarne medarbeidere som aldri har fått en kvalifisering i sin handel, kan vi gjennomføre en rask kompetanseprosess som vurderer de aktuelle kompetansene til de nasjonale opplæringspakkenes standarder for å fullføre kvalifikasjonen. Denne prosessen er brukervennlig og rask, slik at erfarne medarbeidere kan oppnå en fagkvalifisering på kort tid.

Fordeler med blandet læring

 • Tec-NQs leveringsmodell gir mer fleksibilitet i hvor ofte lærlingen din trekkes fra arbeidsplassen for å utføre opplæring, slik at du bedre kan håndtere deg medarbeidere og nåværende arbeidsbelastning.
 • Lærlinger blir tatt vare på gjennom flere treningsmetoder for å sikre at de forblir engasjert og fremskritt etter behov.
 • Opplæring på arbeidsplassen gjør det mulig for lærlingene å utvikle seg i eget tempo og ikke holdes opp av andre lærlinger i blokkopplæring. Tilgjengelig blokkopplæring er forhandlet ved påmelding og løper i 2 uker, slik at lærlingen din raskt kan komme tilbake på arbeidsplassen.
 • Tec-NQ er i stand til å utføre arbeidsplassopplæring som relaterer seg til arbeidet som for tiden utføres på besøkstidspunktet. For eksempel: Hvis lærlingen gjør dreiebenk, kan Tec-NQ tilpasse seg ved å trene og vurdere lærlingen din på de kompetansene som gjelder dreiebenk.

Steder

Townsville City

Address
54 Discovery Drive. Douglas Townsville QLD Australia
4814 Townsville City, Queensland, Australia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: