The Eagle Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Siden begynnelsen i 2003 har The Eagle Academy vært Australias beste valg for australske og internasjonale studenter på jakt etter et komplett sport-, trenings- og rekreasjonsakademi med mange alternativer. Eagle Academy forbedrer og forandrer sine kurstilbud for å gi våre studenter akkurat det de ønsker. Vi har nå engelsk og business kurs!

Eagle Academy har kvalifikasjoner og kurs i Business, engelsk språk, utendørs rekreasjon, sport og fritid og fitness for å øke sitt utvalg av nyttige kurs for de som søker arbeid i idrettslag, treningsstudio, turisme, gjestfrihet eller andre forretningsområder. Kast i vår berømte, vennlige service, og det er lett å se hvorfor over 500 studenter fra alle kontinenter har valgt å studere på Eagle Academy i det siste året.

Vårt mål er å gi en høy kvalitet på undervisning og coaching, i miljøer av høy kvalitet, til en rimelig pris, for å gi våre studenter en klar fordel over andre.

Vi jobber med andre ledende sportsakademier og senter for å levere våre programmer (se nedenfor). Ved å bruke disse spesialiserte akademiene, alle ledere i deres valgte sport, får vi tilgang til en rekke høyest kvalifiserte trenere og beste anlegg i Australia.

Om studentene er interessert i generelt sport eller rekreasjonskunnskap som ernæring eller sportsadministrasjon instruktør kurs i Fitness, Surfing eller andre akvatiske sysler; en karriere i næringslivet; eller å forbedre sine ferdigheter i muntlig og skriftlig engelsk; vi kan imøtekomme deres behov.

Vi har nå campus i Fortitude Valley, Carina, Broadbeach og Coolangatta!

Vi ønsker deg velkommen til Akademiet, og stoler på at ditt valgte kurs er alt du håpet på, som din sportslige, fitness, forretning, rekreasjon eller engelsk evne forbedrer, og viktigst av alt at du nyter din tid med oss. Gi oss beskjed hvis vi kan være til hjelp når som helst.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Avanserte Diplomer » Se Sertifikater » Se Diplomer » Se kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Avansert Diplom

Advanced Diploma of Leadership and Management

Campus Heltidsstudier 18 måneder Åpen påmelding Australia Southport Brisbane Coolangatta + 2 fler

[+]

Gitt våre inneslutninger, og de fasilitetene du får bruke, vil du se at ingen konkurrenter kan matche våre priser for verdi. Hvis du ikke er enig, gi oss en konkurrents tilbud skriftlig, og vi føler deg trygg på at vi kan slå den for deg.

Forutsetninger: Studentene kan søke om anerkjennelse av tidligere læring eller direkte kreditt. Dette kan redusere kursetid.

Studentene må studere alle 12 enheter under for å få kvalifikasjonen.

[-]

Diplom

Diploma of Business

Campus Heltidsstudier 9 måneder Åpen påmelding Australia Southport Brisbane Coolangatta + 2 fler

[+]

Denne kvalifikasjonen er også egnet til behovene til personer med liten eller ingen yrkeserfaring, men som har god teoretisk virksomhet ferdigheter og kunnskap som de ønsker å utvikle for å skape ytterligere utdannings- og jobbmuligheter.

Gitt våre inneslutninger, og de fasilitetene du får bruke, vil du se at ingen konkurrenter kan matche våre priser for verdi. Hvis du ikke er enig, gi oss en konkurrents tilbud skriftlig, og vi føler deg trygg på at vi kan slå den for deg.

Forutsetninger: Studentene kan søke om anerkjennelse av tidligere læring eller direkte kreditt. Dette kan redusere kursetid. BSBADM506 Administrer forretningsdokument design og utvikling [-]

Kurs

ELICOS Intensive Spoken and Written English Course (Beginner – Advanced)

Campus Heltidsstudier 12 måneder Åpen påmelding Australia Southport Brisbane + 1 fler

[+]

Visa studenter bør være oppmerksomme på at agenter kan handle på våre vegne for å rekruttere studenter. Disse agenter er oppført på vår hjemmeside.

Nivå

[-]

Sertifikat

Certificate III i Fitness

Nettstudie Campus Deltid 12 måneder Åpen påmelding Australia Southport Brisbane + 2 fler

Denne kvalifiseringen gir ferdigheter og kunnskap for en person å være kompetent i en rekke aktiviteter og funksjoner som krever selvstendig arbeid innenfor et definert område av trening instruksjon situasjoner og aktiviteter. [+]

Denne kvalifiseringen gir ferdigheter og kunnskap for en person å være kompetent i en rekke aktiviteter og funksjoner som krever selvstendig arbeid innenfor et definert område av trening instruksjon situasjoner og aktiviteter. Kvalifikasjonsutfall inkluderer å gi treningsinstruksjon for grupper, lag eller treningsprogrammer. Arbeid kan utføres på steder som treningsstudioer, treningsfasiliteter, bassenger, lokalsamfunn eller utemiljø.

Kursets lengde: 12 måneder (52 uker, bestående av 40 uker undervisning og 12 ukers ferie).

Studentene kan påbegynne studier med induksjon på en hvilken som helst mandag som godkjent av direktøren, og generalklassene opererer alle uker unntatt ferieperioder (se semester- og semesterblad).... [-]


Sertifikat iii i virksomhet

Nettstudie Campus Deltid 6 måneder Åpen påmelding Australia Southport Brisbane Coolangatta + 3 fler

Denne kvalifikasjonen gjenspeiler de ulike rollene til enkeltpersoner på tvers av ulike bransjer som bruker et bredt spekter av kompetanse ved hjelp av noe skjønn, dom og relevant teoretisk kunnskap. De kan gi tekniske råd og støtte til et team. [+]

Denne kvalifikasjonen gjenspeiler de ulike rollene til enkeltpersoner på tvers av ulike bransjer som bruker et bredt spekter av kompetanse ved hjelp av noe skjønn, dom og relevant teoretisk kunnskap. De kan gi tekniske råd og støtte til et team. Nøkkelkunder for denne kvalifikasjonen er innenlandske og internasjonale elever som ønsker å jobbe som kundeservice rådgiver, data entry operator, general kontorist, administrasjon offiser eller tekstbehandler.

Kursets lengde:

6 måneder (28 uker, bestående av 20 uker undervisning og 8 uker ferie).

Studentene kan påbegynne en studie med induksjon på en hvilken som helst mandag som godkjent av direktøren, og generalklassene opererer uker, unntatt ferieperioder (Se Akademiets Akademiske kalender).... [-]


Videoer

Carina Campus

Fortitude Valley Campus

Southport Campus

Kontakt

Adresse, linje 1 56 Nerang St.
4215 Southport, Queensland, Australia

Adresse, linje 1 360 St Pauls Terrace
4006 Brisbane, Queensland, Australia

Adresse, linje 1 70 Griffith Street
4225 Coolangatta, Queensland, Australia

Adresse, linje 1 56 Zahel Street
4152 Brisbane, Queensland, Australia