University Senior College Adelaide

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University Senior College ble grunnlagt i 2002 som en sekulær, medundervisningsuavhengig ungdomsskole for år 11 og 12 studenter som søker en akademisk og støttende Pathway til universitetsstudier og videre. I 2020 introduserte University Senior College år 10.

Ved University Senior College er vi forpliktet til å forberede studentene på å bygge bro over gapet mellom videregående og høyere studier. USC er for tiden en av de viktigste mateskolene til universitetssektoren i Sør-Australia, spesielt University of Adelaide.

Mens vårt spesialiserte og erfarne team av lærere jobber med studenter for å skape et lærings- og læringspartnerskap, oppfordres studentene til å ta ansvar for egen læring. Skoledagen ved University Senior College er formet for å imøtekomme studenter som velger fra et omfattende utvalg av fag som har klare koblinger til universitetets inngang. I dette dynamiske, voksne miljøet er studentene i stand til å identifisere og følge autentiske studieprogrammer som gir Pathways til givende karrieremuligheter.

Vårt unike samarbeid med University of Adelaide skaper en lærings Pathway som kan være inspirerende. Klar tilgang til akademisk personale og spesialistfasiliteter gir en beriket og nyskapende læringsopplevelse. Vi tar sikte på å fremme et samarbeidsmiljø som fremmer utvikling av kunnskap, ferdigheter, holdninger, selvtillit og en følelse av egenverd som gjør det mulig for studentene å maksimere deres personlige potensial. Studentene våre kommer fra svært forskjellige bakgrunner med mer enn 80 skoler som gir våre lokale inntak.

Steder

Adelaide

Address
Kintore Avenue
5005 Adelaide, Sør-Australia, Australia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: