Les den offisielle beskrivelsen

Hei, jeg er Jennifer

En entreprenør, cheerleader, networker og foodie dedikert til å hjelpe unge mennesker blir den personen de virkelig ønsker å være. Jeg grunnla mitt firma, Go For it Brussels , for å skape muligheter for bachelor- og kandidatstudenter for å fremme profesjonelt mens du nyter en en gang i livet opplevelse.

På Go For it Brussels jobber vi sammen i et lite, men mangfoldig team som sammen har nesten tretti års erfaring med å jobbe med studenter. Vi tror at reise, oppleve nye kulturer, møte nye mennesker, er viktige opplevelser som kan forme hvem du er som person og formere dine alternativer umiddelbart.

For meg var de seks månedene jeg studerte i utlandet i Frankrike noen av de beste tider i livet mitt. Jeg jobbet så hardt og sov ikke nok nok - og jeg snudde alle klærne mine fordi jeg ikke skiltes av. Min mor var ikke fornøyd! Men vennene mine laget, ferdighetene jeg lærte og den tilliten jeg oppnådde som følge av å finne ut av mange forskjellige ting, er det som virkelig forblir hos meg selv nå år senere, når min vaskeseparasjonsteknikk er (praktisk talt) perfekt . Vi tror også på kvalitet, og i å gi verdi kan du ikke komme andre steder. Derfor legger vi vekt på profesjonell utvikling i våre programmer.

Vi ønsker at hver student skal garanteres en grundig opplevelse om de går ut på en hel semester i utlandet eller reiser for en uke, så vi har bygd inn i alle våre programmer en porteføljebygger: et klart verdifullt element for å vise en fremtidig arbeidsgiver.

Det er fordi i tiden med gratis wifi og reiseapplikasjoner tror vi at det fortsatt er mye mer å få på reise enn bare en morsom tid.

Hva er vi laget av

Vårt team har vært vert for hundrevis av studenter de siste femten årene, og coachet og mentorerte mer enn 130 for å hjelpe dem å vokse til superhelter de er ment å være. Her er typen fordeler de rapporterer fra deres erfaring:

  • Jeg hadde en uforglemmelig opplevelse, jeg ville helt gjøre det igjen
  • Da jeg søkte på grunnskole / en jobb / en internship, hjalp min erfaring i praktikoppholdet seg med å avtale avtalen
  • Jeg lærte mye om meg selv, og jeg fikk innblikk i mine mulige karriereveier
  • Jeg lærte praktiske livsferdigheter, og om meg selv.


Ingen små planer

Vi har godt bevist at vi tilbyr de beste praktikene og de beste studentene. Vi lærer våre studenter hvordan de skal bli det beste de kan være, og vi forhandler gode stillinger for dem på vertskontorene. Vinn-vinn! Vi tilbyr løpende mentorskap og trener studenter for å skape en visjon for sin karriere.


forståelse

Vi får det, noen ganger er det vanskelig å være borte fra familie og venner i lang tid, og mellom å jobbe og studere livet kan bli tøft. Vi har vært der, og vi har utviklet følsomheten og medfølelsen for å holde studentens hånd i deres behovstid og hjelpe dem med å komme seg gjennom vanskeligheter


Lokal kunnskap

Vi har solid base i Europa, hvor vi har operert og nettverksvirksomhet i mange år. Vi kan sette opp praktikplasser og besøk på stedet fordi vi har kontaktene for å gjøre det bra. Med oss ​​starter kulturutvekslingen så snart vi starter samtalen, og du vil bli oppfordret til å reflektere over deg selv og din kultur og få uvurderlig innsikt i interkulturell kommunikasjon i hvert trinn.

Hvorfor Brussel

EU-institusjoner

Brussel er hjertet i EUs politikk og huser de tre hoveddelene av EU-politikken

Regjeringsforhold

Med hundrevis av grupper, selskaper og foreninger som arbeider for fortalere og europeiske saker, er Brussel hjem for flere lobbyister enn Washington DC.

Internasjonal Business

Bedrifter store og små samler seg rundt EUs hovedkontor

Praktisk reise

Dusinvis av billige flyreiser en dag å gå overalt i Europa, samt tog, busser, alle reisemuligheter du måtte ønske.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Go For it Brussels

Dette er din sjanse til å få den unnvikende linjen på ditt CV: opplevelse! Programmet inkluderer opptak til Vesalius College for et kort akademisk program som inkluderer ... [+]

Vi hjelper deg med å få tilgang til den profesjonelle verden - mens du fortsatt er student.

Har du hemmelighet mistanke om at du er ment for større ting, men kan ikke helt finne ut ditt neste skritt? Er du født til å fly, men vil du også ha føttene på bakken?

En praktikplass du ikke vil gå hjem fra

Vi vil finne deg et flott internship i Brussel ved hjelp av profilen din og vårt nettverk og omdømme. Du, min venn, i stedet for å slå hodet mot veggen, lurer på hvorfor du hører crickets etter å ha søkt på to hundre organisasjoner, vil du stryke kjoleskjorten din og pakke posen din. Gjør ingen feil: du må jobbe hardt og tjene kontors respekt - det kan vi ikke gjøre for deg. Men du vil ha en trener og mentor tilgjengelig for å veilede deg, oppmuntre deg og strategisere med deg hvert skritt av veien.... [-]

Belgia Brussel
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 måneder
Campus
Les mer på norsk

Sommerkurs

Go For it Brussels

Ingenting sier internasjonal profesjonell som en CV som kan skryte av erfaring i flere land, men hvordan setter du det sammen hvis du er frisk av skolen, eller til og med ... [+]

Er du ikke lei av å søke på jobbannonser som krever erfaring? Og hvordan skal du oppleve?

Vi kan hjelpe

Hvis du er en grunnfag, hovedfagsstudent eller nyutdannet på et universitet eller høyskole, er dette programmet for deg! Vi vil hjelpe deg med å gå glatt fra den akademiske til den profesjonelle verdenen.

Hva du får:

en internship plassering i ditt interesseområde, 100% garantert!En polert cv og følgebrev, problemfrilokal orientering og råd, slik at du raskt føler deg hjemme i det nye miljøetBackpacker-alternativ: vårt rimeligste program!Programavgiften inkluderer praksisplassering, cv-polering og karrierecoaching, samt akademiske studiepoeng: 2250 € flat avgift... [-]
Belgia Brussel
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 måneder
Campus
Les mer på norsk

Go For It Brussels helped me change my life and redirect my career

Financial Policy internship