Isuru

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Isuru : Isuru INSTITUTE OF URBAN PLANNING OG RENOVATION


Isuru , som Isuru byplanleggere siden 1947, har siden 2012 organisert en master i byplanlegging og territoriell planlegging (120 ects).

Denne opplæringen er beregnet for innehavere av et høyere utdannelsesdiplom (overgangsbevis, master) og fagfolk (videreutdanning).

Isuru ønsker studenter velkommen fra alle fagområder (landskapsarbeid, sosiologi, arkitektur, miljø, samfunnsøkonomi, plastikk, lov, etc.).

Fakultetet består av utøvere og lærere som er aktive på universitet og høyere utdanning, alle nettverk kombinert.

Masteren er spredt over tre år, med kurs gitt om kvelden fra 18.00 til 21.00, noe som gjør det mulig å utøve en profesjonell aktivitet eller videreføring av andre studier parallelt.


informasjon

Det høyere institutt for byplanlegging og renovering er en sosialfremmende institusjon som er en del av Saint-Luc-instituttene i Brussel og organiserer en mastergrad i byplanlegging. Isuru ble grunnlagt i 1947 av Henri Gillis, ingeniørarkitekt og Gaston Bardet, byplanlegger, i sammenheng med rekonstruksjon. Disse grunnleggerne hadde yrket som byplanlegger og hans lære en humanistisk tilnærming, tverrfaglig og forankret i den praksis som fremdeles er grunnlag for instituttets verdier.

Isuru samarbeider med andre institusjoner for byplanlegging i Belgia (UCL, ULB) og i utlandet, inkludert Institutt for planlegging og byplanlegging ved Universitetet i Lille 2.

Isuru deltar aktivt i opplæringsnett i byplanlegging: APERAU (Forening for opplæring av utdanning og forskning i planlegging og byplanlegging) og AESOP (Sammenslutning av europeiske skoler for planlegging).

Isuru opprettholder også nære bånd med det faglige miljøet for å være i tråd med Isuru forventninger. Som sådan deltar Isuru i Brainstorming-sesongene i Belgias byplanleggere, European Council of Town Planners og ALUMNISU, foreningen som bringer sammen sin "alumni" (alumni, Isuru @ gmail.com).

Steder

Saint-Gilles

Address
Rue d'Irlande, 57
1060 Saint-Gilles, Brussel, Belgia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: