Up With People

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Opp med People er en global utdanning organisasjon som har som mål å bringe verden sammen gjennom service og musikk. Den unike kombinasjonen av internasjonale reiser, service læring, lederutvikling og scenekunst gir studentene en enestående opplevelse og en vei til å gjøre en forskjell i verden, en gruppe om gangen.

Siden 1965 Opp med People har gitt unge mennesker fra hele verden en unik internasjonal utdanning opplevelse som ingen andre program. Mer enn 22.000 unge ledere fra 131 land har reist utenlands med opp med folk og er nå en del av vårt globale alumni-nettverket.

Innlemmet som en 501 (c) (3) ikke for profitt organisasjon, musikk og kunst har alltid vært en integrert del av vår student erfaring. Som verden har forandret seg, har så også vårt program. Når først og fremst påvirker lokalsamfunn gjennom våre musikalske produksjoner, dagens opp med folk Programmet tar også veldig reelt behov for unge mennesker fra hele verden til å bli globale borgere, for å utvikle en forståelse av mangfold og kulturer, og for å lære verdien av frivillighet som en måte å gjøre en positiv innvirkning på verden.

I dag tar vår distinkte ett eller to semester program deltakerne til nesten 20 lokalsamfunn på minst to forskjellige kontinenter. I hvert samfunn, vil studentene tilbringe 4 - 7 dager bor hos vertsfamilier, frivillig med lokale non-profit eller frivillige organisasjoner, delta pedagogiske verksteder, lære om regionen, og utfører en to-timers profesjonell sceneshow for medlemmene av samfunnet .

I hvert samfunn vi besøker, jobber vi tett med våre sponsorer og utvalgte begunstigede å gjøre et varig positiv effekt gjennom hundrevis av frivillige timer utført av våre studenter. Oppholdet er kort, men vår påvirkning er langvarig. Vi arbeider hardt for å øke bevisstheten for lokale non-profit og frivillige organisasjoner og inspirere medlemmer til å engasjere seg i sine lokalsamfunn og "finne sin stemme" for å gjøre en positiv innvirkning, lokalt og globalt.

Steder

Brussel

Address
Up with People Europe
Rue De Belle Vue 3-b1

1000 Brussel, Belgia

Denver

Address
6800 Broadway, Suite 106

80221-2851 Denver, Colorado, USA