Les den offisielle beskrivelsen

Opp med People er en global utdanning organisasjon som har som mål å bringe verden sammen gjennom service og musikk. Den unike kombinasjonen av internasjonale reiser, service læring, lederutvikling og scenekunst gir studentene en enestående opplevelse og en vei til å gjøre en forskjell i verden, en gruppe om gangen.

Siden 1965 Opp med People har gitt unge mennesker fra hele verden en unik internasjonal utdanning opplevelse som ingen andre program. Mer enn 22.000 unge ledere fra 131 land har reist utenlands med opp med folk og er nå en del av vårt globale alumni-nettverket.

Innlemmet som en 501 (c) (3) ikke for profitt organisasjon, musikk og kunst har alltid vært en integrert del av vår student erfaring. Som verden har forandret seg, har så også vårt program. Når først og fremst påvirker lokalsamfunn gjennom våre musikalske produksjoner, dagens opp med folk Programmet tar også veldig reelt behov for unge mennesker fra hele verden til å bli globale borgere, for å utvikle en forståelse av mangfold og kulturer, og for å lære verdien av frivillighet som en måte å gjøre en positiv innvirkning på verden.

I dag tar vår distinkte ett eller to semester program deltakerne til nesten 20 lokalsamfunn på minst to forskjellige kontinenter. I hvert samfunn, vil studentene tilbringe 4 - 7 dager bor hos vertsfamilier, frivillig med lokale non-profit eller frivillige organisasjoner, delta pedagogiske verksteder, lære om regionen, og utfører en to-timers profesjonell sceneshow for medlemmene av samfunnet .

I hvert samfunn vi besøker, jobber vi tett med våre sponsorer og utvalgte begunstigede å gjøre et varig positiv effekt gjennom hundrevis av frivillige timer utført av våre studenter. Oppholdet er kort, men vår påvirkning er langvarig. Vi arbeider hardt for å øke bevisstheten for lokale non-profit og frivillige organisasjoner og inspirere medlemmer til å engasjere seg i sine lokalsamfunn og "finne sin stemme" for å gjøre en positiv innvirkning, lokalt og globalt.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Forkurs

Up With People

Leter du etter en Gap Year program? Ønsker du å bruke 6 eller 12 måneder reiser verden? Opp med Folk har tilbudt en av de mest unike gap år opplevelser for unge mennesker ... [+]

Leter du etter en Gap Year program? Ønsker du å bruke 6 eller 12 måneder reiser verden? Opp med Folk har tilbudt en av de mest unike gap år opplevelser for unge mennesker fra hele verden i mer enn fem tiår. Mangfoldet av erfaringer tilgjengelig med opp med folk er perfekt for den som ønsker å maksimere sin Gap år mulighet!

Et gap år blir ofte definert som en periode da studentene ta en pause fra formell utdanning for å gjøre noe som gir personlig vekst gjennom reiser, samfunnstjeneste og / eller praksisplasser.

"Jeg vil ikke være den personen jeg er i dag uten min Gap år brukt med opp med folk mellom videregående skole og høyskole. Jeg er så takknemlig for at min helt år i en alder av 18 ble brukt på reise i verden. " - UWP Alumna Juli fra Minnesota, USA For mange er et Gap år tatt mellom high school / videregående skole og universitet. Andre velger å ta sitt Gap år under universitet eller etter å ha fullført utdannelsen sin og før du starter en karriere. Opp med People studenter er i alderen 17-29, slik at vi kan tilby deg denne muligheten når det passer din personlige og pedagogiske planer!... [-]

Belgia Brussel USA Denver
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk