Les den offisielle beskrivelsen

Trening driftige borgere, kompetent ledelse og forpliktet til bærekraftig samfunnsutvikling.

Gjør deg klar til å gjennomføre

Inspirert av den østerrikske modellen og tilpasset den brasilianske virkeligheten, School of Management Training - EFG prioriterer excellence og kvalitet på utdanning, forberede studentene på entreprenørånd aktiviteter i markedet.

I tillegg til grunnopplæringen, gir sin metodikk en solid opplæring fokusert på business management.

EFG BH er den eneste skolen i Belo Horizonte ved hjelp av en metode som kombinerer de grunnleggende disiplinene videregående skole til teknisk opplæring i administrasjon.

I løpet av de 20 årene har skolen trent mer enn åttetusen unge gründere, og 71,9% er allerede i arbeidsmarkedet og 53,8% i ledende stillinger i selskapene de jobber for.

Skolen, som startet med en kjøretur i Belo Horizonte, er til stede i 14 andre gruvebyer og teller nå med en ny fabrikk i São Luis, Maranhão.

Det er i praksis det du lærer

I tillegg til kursene som tilbys i Management Training School, har studenten anledning til å oppleve det daglige livet til organisasjoner gjennom utvikling av prosjekter som er en del av kursprogrammet: Praksis Firm Prosjekt og forretningsplan.

Videregående utdanning

Management Training School i tillegg til de høye skolefag, gir studenten mulighet til å vite de viktigste områdene ledelse på operativt nivå, ledelsesmessige og strategiske, forbereder den videre inn i arbeidsmarkedet.

teknisk kurs i administrasjon

Teknisk Kurs i Business Administration med vekt i Business Management er beregnet for personer som søker å utvikle entreprenørskap og profesjonelle som ønsker konstant forbedring og kvalifisering for å handle kompetent i ulike bransjer.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG

Det er en skole med middels + teknisk utdanning i ledelse, med fokus på entreprenørskap og ledelse, som forbereder studentene til å gjennomføre sin fremtid. ... [+]

Det er en skole med middels + teknisk utdanning i ledelse, med fokus på entreprenørskap og ledelse, som forbereder studentene til å gjennomføre sin fremtid. Utvelgelsesprosessen er årlig med adgang for studenter som kommer inn i første året på videregående skole.

STRUKTUR PROSJEKTER

Mentoring prosjekt (1 år): Det gir den første kontakten med næringslivet, slik at studenten til å assimilere de grunnleggende begrepene ledelse og entreprenørskap. Denne erfaringen er gjort mulig gjennom møter med entreprenører, tekniske besøk og tverrfaglige aktiviteter.

Simulert selskap (andre år): Utdanning teknologi verktøy, internasjonalt kjent som Practice firmaer eller Virtual Enterprise, som lar deg knytte teorier om ledelse til praktisering av næringsvirksomhet i et simulert virtuelle markedet, knyttet til et nettverk av 7.500 Simulerte Bedrifter stede på fem kontinenter. ... [-]

Brasil Belo Horizonte
Mars 2020
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk

Processo Seletivo 2016