Miami Ad School - São Paulo

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Miami Ad skole / ESPM: beste skolen for reklame skapelse Land

Miami Ad skole / ESPM er en skole med etableringen lik sine elever: annerledes.

Annerledes fordi vi er en skole med ideer.

I 2002, gjennom et samarbeid med ESPM, Miami Ad skole kom i Brasil. På den tiden noen teknologier passert, andre kom. Bare én ting ikke passere: de gode ideene.

Nå, mer enn noen gang, de trenger å være i alle midler. En utskrifts kan slå innlegg. Et innlegg kan slå film. En film kan slå tweet. Og alt dette kan slå klasse.

I Miami Ad skole / ESPM klassene er som følger: alle integrert med real-life fyr.

Opprettelsen av området har Copywriting kurs, Art Direction og grafisk design, alle med varighet på 2 år. Kommunikasjonsplanlegging Bootcamp selvfølgelig - den første av sitt slag i USA og Brasil - hard en fjerdedel. Vi har også to mer: Bootcamp etater og Bootcamp sosiale nettverk og engasjement med Forbruker. Fagfolk som ønsker å forstå mer enn ett fag, Miami / ESPM Miami Pro tilbyr kurs, kortere kurs i de områdene av skapelsen, design, media, kundeservice og planlegging.

Miami Ad skole / ESPM er en skole uten lærere. Vi har profesjonelle markedet: den beste, forresten. Tenker sinn som underviser i praksis den kreative prosessen av de store byråene. Etter å ha gått gjennom her, forlater student klar, og det beste: respekteres. Lær byrå fagfolk Slik gjør du: F / Nazca, AlmapBBDO, Ogilvy, DM9DDB, Neogama / BBH, A10, Oz Design, Santa Clara, Talent, Publicis, Afrika og andre.

Tekstforfattere, art directors og designere kommer til å undervise. Tekstforfattere, art directors og designere komme ut klar til å arbeide.

Miami Ad skole / ESPM er et sted for de nysgjerrige, for misfornøyd, til den utrettelige. For de som ønsker mer.

Velkommen mistilpassede verden trenger dine ideer. Merkelig engelsk? Bør ikke. Miami Ad skole / ESPM er en omfattende skole der elevene kan kjøre verden og lære av de beste byråer på steder som New York, London, Hamburg og mange andre. Og i motsetning til hva mange tror, ​​for å ha en god idé ikke nødvendig å lære, må du avlære.

Vi er verdens første skole der den viktigste metoden er å avlære.

Mens andre lærer å følge reglene, lærer vi dem til å bryte reglene. Mens andre lærer å se etter en vinkel, lærte vi å se opp for alle.

Det er ingen formel, er uvillig formler. Og så er skolens mest dyrebare skaperverk. Allerede vunnet CLIO, CANNES, ett show, D & AD, YOUNG GUNS, etc..

Miami Ad skole / ESPM er en skole med etableringen som gir blod for de som har blod i deres øyne. Her er det rette stedet å være urolig, misfornøyd, nysgjerrig.

Bare da kan utvikle seg og være like gode ideer: unike.

Steder

São Paulo

R. Madre Cabrini, 495

Address
Rua Madre Cabrini, 495 - Vila Mariana
04020-001 São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil
Telefon
+55 11 5085-4600