IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

FDI I VERDEN OG VERDEN I FDI

O Istituto Europeo di Design er et internasjonalt nettverk av høy opplæring i design, mote, visuell kommunikasjon og ledelse av kreative fag.

Siden innvielsen i 1966, selv før motiv universiteter oppsto i Italia, er FDI presentert som et senter for svært innovative forslag, med en pragmatisk pedagogisk modell og kulturelt rike. Bringe sammen de beste funksjonene fra yrkesskoler og akademiet, er Istituto realiseringen av en modell institusjon, basert på syntesen av tanken på sin grunnlegger og nåværende president, Francesco Morelli. "Kunnskap og kompetanse" er det styrende prinsipp for undervisning av FDI prosjektet.

Foreløpig er Istituto et internasjonalt universitetsnivå nettverk. Det har kontorer i Italia, Spania og Brasil, og starter med Kina, utvide sin internasjonale tilstedeværelse med spesiell oppmerksomhet til landenes hovedpersonene i den nye økonomien, fortsetter å være et kulturprosjekt og entreprenør i stadig utvikling.

Miljø, bærekraft, kunst, dyktighet laget i Italia og digitale medier er noen av de profesjonelle scenarier til hvilken adresse de nye treningsbanene foreslått av IED.

FDI SAO PAULO

O Istituto Europeo di Design - IED São Paulo, Den første enheten utenfor Europa, åpnet i 2005, da Brasil begynte sin økonomiske vekst. De store naturressurser på den ene siden og aksept av deres egne kulturelle verdier av den andre kastet Brasil i størrelsen på de landene som kan gjøre en forskjell i den nye økonomiske verdensorden som er trukket.

Vurderingen ved brasilian av italiensk kreativitet innen mote og design befruktet bakken for college og lov FDI spore et kurs i stand til å forberede en verdi av fagfolk og spilt av brasilianske selskaper.

Hvert år FDI bidrar til å posisjonere São Paulo som hovedstad for latinamerikansk mote. I feltet av design, bidrar skolen til frigjøring av den brasilianske produktet i det utenlandske markedet. Den didaktiske modellen av FDI har også tillatt realisering av utdanningsprogrammer for utvikling av ulike produksjonssektorene i noen brasilianske delstater, med strategiske partnerskap med offentlig og privat sektor.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Brazil)

Se kurs » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

OneYear Reise i smykker design

Campus Heltidsstudier 184 timer April 2019 Brasil São Paulo

JEWELRY DESIGN kurset har blitt nøye designet for fagfolk i moteindustrien, håndverkere, arkitekter og designere som ønsker å mestre produksjon, produksjon og design praksis. [+]

DENNE KURSEN ER OPPDATERT PÅ PORTUGAS SPRÅK

HVORFOR?

Kurset gir et systemisk syn på juvelermarkedet, og legger i perspektivfaktorer som forsterker, organiserer og gjør det mulig strategisk design. Deltakeren vil lære de nyeste teknikkene for å lage håndlagde og industrielle juveler.

FOR HVEM?

Idealisert for fagfolk eller interesserte som ønsker å vite eller utvide sin kunnskap i verden av smykker. Det er rettet mot de som ønsker å jobbe i nasjonale og internasjonale merkevarer, samt de som ønsker å gjennomføre eller forbedre sin virksomhet.

Hvordan er det?

Fra design av juveler og samlinger til eksperimentering av smykker teknikker, gjennom kunnskap om smykker av smykker og edelstener og av ledelsen av virksomheten. Studenten vil bli ledet til en nedsenkning i juveleruniversetet, gjennom forskning og praksis.... [-]


Videoer

Nova Pós - IED São Paulo

Brazilian Design Mission Silicon Valley 2015

IED conecta você com as empresas

Kontakt

IED - Istituto Europeo di Design

Adresse, linje 1 Rua Maranhão 617 HIGIENÓPOLIS
01240-001 São Paulo, State of São Paulo, Brasil
HJemmeside http://www.ied.edu.br/
Telefon +55 11 3660-8000