Les den offisielle beskrivelsen

OM OSS

Etableringen av Olinda School i 2010 var et resultat av et samarbeid mellom to brasilianere og en australsk. Tidligere lærer og elev forhold, ble en bedrift når de kombineres for å bygge den eneste skolen dannet spesielt for utlendinger i Brasil. Vi er stolte av å presentere for dere Olinda Portuguese Language School.

Vi tilbyr våre studenter, presisjon i undervisning portugisisk. Også å gi hver og en av dem, en opplevelse som overgår deres forventninger.

Vår oppmerksomhet til den enkelte student behov er vår primære bekymring.

Hva skiller oss fra andre skoler er omsorg vi gir til våre studenter. Din trivsel og positive tilbakemeldinger er det som motiverer oss.

Skole eierne bor på stedet, våre studenter får det svaret de ønsker, og når det er nødvendig.

Byen Olinda er en historisk koloniale byen med bratte brosteinbelagte veier og fargerike hus som er populær blant de kunstneriske, kreative og musikalske fellesskapet.

UNESCO erklærte den et historisk sted i 1982. Kort sagt, det er et vakkert sted.

For de som foretrekker pulsen i en storby, Recife, med sine vakre strender er det bare en buss eller taxi, og / eller 10 minutter med T-banen.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Olinda School

Vi tilbyr vanlige kurs i portugisisk språkopplæring for utlendinger i både gruppen og privattimer for nybegynnere, middels og avanserte studenter. For å få den beste læri ... [+]

Portugisisk språk instruksjon for utlendinger

Vi tilbyr vanlige kurs i portugisisk språkopplæring for utlendinger i både gruppen og privattimer for nybegynnere, middels og avanserte studenter. For å få den beste læringsopplevelsen, er gruppekurs begrenset til maksimalt 6 personer per klasse, og hver klasse møter mandag til fredag.

Privattimer er tilgjengelig for nye og eksisterende eller avanserte profesjonelle studenter som har et spesifikt fokus, enten det er på spesielle temaer og muntlig eller skriftlig kommunikasjon, eller i privattimer vokabular er perfekt for folk som har liten tid til læring språk. Disse klassene er også på hverdager.

Ikke nybegynnere og private programmer elevene kan starte hver mandag. For den absolutte nybegynner, kan du kontakte oss for startdatoer.... [-]

Brasil Olinda
Åpen påmelding
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

Olinda School Student review: Tom from London, UK

Olinda School Student review: Candyce from USA

Olinda School Student review: Brian from Oklahoma City, USA

Olinda School Student review: Anja from Germany