Unisul

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Unisul er en fellesskaps universitet med oppdrag å fremme utdanning på alle nivåer og modaliteter å danne fullt og livslang, kompetente borgere, forpliktet til utvikling av vitenskap, teknologi og innovasjon, som bidrar til forbedring av livet i samfunnet.

  • 3 studiesteder, 7 Universitetet Enheter og 77 Online Learning Centers - I over 50 år har Unisul trent mer enn 150.000 fagfolk, med mer enn 50.000 prosjekter og deltakelse i utviklingen av Santa Catarina; - 30.000 studenter i dag tatt; - 100 hovedfagsstudenter i ulike områder; - 42 etterutdanningskurs (lato sensu) og MBAs; - 6 Graduate kurs (stricto sensu): 4 Masters og 2 doktorgrader - forskning og innovasjon: 4000 stønadsmottakere, 230 pågående prosjekter og 95 forskningsgrupper og linjer - Utvidelse: Det viser den aktive samfunnsrolle i de samfunnene der den er etablert. Det er ca 180 000 kommunale tjenester, på flere områder, i dusinvis av prosjekter og programmer.
  • 89 internasjonale avtaler; 23 land på alle kontinenter

UNISUL GLOBAL

UNISUL`s Internasjonalt kontor samler alle de internasjonale programmer tilgjengelig ved Universitetet, i tillegg til å være en gründer av allianser og partnerskap, globale nettverk, og internasjonalisering av lavere og høyere grads studenter. Det er et internasjonalt senter, en benchmark i programmer som tilbys til utenlandske studenter og formell undersøkelse av det portugisiske språket, og en Exchange Office som arbeider for å skape muligheter for faglig utveksling.

INTERNATIONAL CENTER

Formålet er å fremme samhandling mellom brasilianske lærere og elever med utlendinger på universitetsområdet, for å stimulere multikulturalisme, som sikrer muligheter for faglig integrasjon mellom brasilianske og utenlandske miljøer.

Portugisisk språk og brasiliansk kultur for utlendinger - Intensiv og omfattende kurs, rettet mot utlendinger som ønsker å lære det portugisiske språket og bli kjent med den brasilianske kulturen. Det er en mulighet for en Blended Program som kombinerer virtuell undervisning i portugisisk, gjennom Unisul Virtual plattform PLUS klasseromsundervisning. Derfor studentene får en sjanse til å oppleve språk, kultur og næringsliv i Brasil.

Tilpassede programmer - Programmer spesialdesignet for utenlandske universiteter, med fokus på ulike områder av undervisning, i henhold til prosjektet valgt av hver institusjon, herunder portugisisk språk og brasilianske kulturstudier, severdigheter og ekskursjoner.

Kurs i engelsk språk - Kurs undervist på engelsk, med fokus på Business, Global Economy, Consumer Goods, turisme, miljø, markedsføring, rettet mot internasjonale studenter, og også til lavere, høyere studenter og alle Unisul samfunnet.

Steder

Florianópolis

Unisul - Universidade do Sul de Santa Catarina

Address
Florianópolis, Delstaten Santa Catarina, Brasil
Telefon
+55 800 970 7000

Tubarão

Unisul - Universidade do Sul de Santa Catarina

Address
Tubarão, Delstaten Santa Catarina, Brasil
Telefon
+55 800 970 7000