Les den offisielle beskrivelsen

Unisul er en fellesskaps universitet med oppdrag å fremme utdanning på alle nivåer og modaliteter å danne fullt og livslang, kompetente borgere, forpliktet til utvikling av vitenskap, teknologi og innovasjon, som bidrar til forbedring av livet i samfunnet.

  • 3 studiesteder, 7 Universitetet Enheter og 77 Online Learning Centers - I over 50 år har Unisul trent mer enn 150.000 fagfolk, med mer enn 50.000 prosjekter og deltakelse i utviklingen av Santa Catarina; - 30.000 studenter i dag tatt; - 100 hovedfagsstudenter i ulike områder; - 42 etterutdanningskurs (lato sensu) og MBAs; - 6 Graduate kurs (stricto sensu): 4 Masters og 2 doktorgrader - forskning og innovasjon: 4000 stønadsmottakere, 230 pågående prosjekter og 95 forskningsgrupper og linjer - Utvidelse: Det viser den aktive samfunnsrolle i de samfunnene der den er etablert. Det er ca 180 000 kommunale tjenester, på flere områder, i dusinvis av prosjekter og programmer.
  • 89 internasjonale avtaler; 23 land på alle kontinenter

UNISUL GLOBAL

UNISUL`s Internasjonalt kontor samler alle de internasjonale programmer tilgjengelig ved Universitetet, i tillegg til å være en gründer av allianser og partnerskap, globale nettverk, og internasjonalisering av lavere og høyere grads studenter. Det er et internasjonalt senter, en benchmark i programmer som tilbys til utenlandske studenter og formell undersøkelse av det portugisiske språket, og en Exchange Office som arbeider for å skape muligheter for faglig utveksling.

INTERNATIONAL CENTER

Formålet er å fremme samhandling mellom brasilianske lærere og elever med utlendinger på universitetsområdet, for å stimulere multikulturalisme, som sikrer muligheter for faglig integrasjon mellom brasilianske og utenlandske miljøer.

Portugisisk språk og brasiliansk kultur for utlendinger - Intensiv og omfattende kurs, rettet mot utlendinger som ønsker å lære det portugisiske språket og bli kjent med den brasilianske kulturen. Det er en mulighet for en Blended Program som kombinerer virtuell undervisning i portugisisk, gjennom Unisul Virtual plattform PLUS klasseromsundervisning. Derfor studentene får en sjanse til å oppleve språk, kultur og næringsliv i Brasil.

Tilpassede programmer - Programmer spesialdesignet for utenlandske universiteter, med fokus på ulike områder av undervisning, i henhold til prosjektet valgt av hver institusjon, herunder portugisisk språk og brasilianske kulturstudier, severdigheter og ekskursjoner.

Kurs i engelsk språk - Kurs undervist på engelsk, med fokus på Business, Global Economy, Consumer Goods, turisme, miljø, markedsføring, rettet mot internasjonale studenter, og også til lavere, høyere studenter og alle Unisul samfunnet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Unisul

Fagene gjøre en del av Extension Course på språk, kultur og den brasilianske sosioøkonomiske konteksten. Fagets Temaene varierer fra de brasilianske dagens dager og vider ... [+]

Kurs undervist på engelsk for internasjonale studenter, undergraduation og oppgradering lærere og samfunnet som helhet

Fagene gjøre en del av Extension Course på språk, kultur og den brasilianske sosioøkonomiske konteksten.

Emnet behøver ikke å være fullstendig utfylt. Studentene kan ta andre fag separat. Fagene er tilgjengelig for alle studenter over hele verden og blir undervist på engelsk av dyktige lærere.

Fagets Temaene varierer fra de brasilianske dagens dager og videre til universelle saker. Eksplisitte økonomiske globalisering scenariene er spørsmål som diskuteres; også bærekraft i reiselivs scenarier; menneskeheten og dens biologiske, sosiale og kulturelle dimensjon; multikulturalisme og kulturell identitet; forbruker og forbrukerne. Studenter, som forutsetning, må beherske engelsk for å ta disse kursene (hørsel, lese- og skrive).... [-]

Brasil Florianópolis
Mars 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Unisul

Den portugisiske språkkurs og brasiliansk kultur for utlendinger (CLPCB) av Unisul tar imot studenter som er interessert i å lære portugisisk som andrespråk, og også å vi ... [+]

Språk og brasiliansk kultur til verden

Den portugisiske språkkurs og brasiliansk kultur for utlendinger (CLPCB) av Unisul tar imot studenter som er interessert i å lære portugisisk som andrespråk, og også å vite mer om kulturen i Brasil, særlig i Santa Catarina og dens naturlige og regionale mangfold skjønnheter.

Den CLPCB er ikke begrenset til klasserommet. Gjennom kurset studentene delta i ulike studieaktiviteter som turer, rettet forskning, kurs, arrangementer, blant andre handlinger som tar kunnskap og Brasils kultur og språk.

Studentene deltar i klasser med utdannede lærere, både for å oppnå ferdigheter i portugisisk, og å tilegne seg kunnskap på portugisisk teknikk, som brukes i ulike områder av kunnskap.... [-]

Brasil Florianópolis
Mars 2020
Engelsk,Portuguese (Brazil)
Deltid
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Unisul

Programmer spesialdesignet for utenlandske universiteter, med fokus på ulike områder av undervisning, i henhold til prosjektet valgt av hver institusjon, herunder portugi ... [+]

Programmer spesialdesignet for utenlandske universiteter, med fokus på ulike områder av undervisning, i henhold til prosjektet valgt av hver institusjon, herunder portugisisk språk og brasilianske kulturstudier, severdigheter og ekskursjoner.

Unisul International Center tilbyr også mulighet for internasjonale selskaper og universiteter til å lage sine egne programmer som de ønsker, hvor International Center vil forme et program spesielt for den kommende gruppen.

Vi tilpasse programmet slik at det kan omfatte kurs for portugisisk språk og brasiliansk kultur læring, spesielle kurs på et fremmed språk, kulturelle aktiviteter, og tekniske besøk, foruten å organisere overnatting, transport og intern logistikk i byen.... [-]

Brasil Florianópolis
Mars 2020
Engelsk,Portuguese (Brazil)
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk