Les den offisielle beskrivelsen

Via Mundo hoved

Om oss

Via Mundo er en brasiliansk organisasjon spesialisert på kulturelle utdannings- og arbeidsreiser og programmer. Den er basert i São Luís, Maranhão, Brasil, og ble grunnlagt i 1999 fra nødvendigheten av å intensivere interkulturell utveksling, samt å fremme Brasil og dets nordøstlige region som utdannings- og turistmål.

Vår organisasjon bygget sitt rykte som en av pionerene i landets nordlige og nordøstlige regioner for sine direkte forbindelser med internasjonale organisasjoner, for sin kreativitet og profesjonalitet i arbeidet med internasjonal utdanning og for god kvalitet på sine programmer og tjenester.

Via begynnelsen, i tillegg til partnerskap med internasjonale organisasjoner, har Via Mundo utviklet lokale partnerskap med grunnskoler, videregående skoler, språkskoler, samt med private og offentlige høyskoler og universiteter.

I 2001 startet Via Mundo sitt innkommende program, "Videregående Program i Brasil", som snu Maranhão og den brasilianske nordøstlige regionen til kulturelle destinasjoner for utenlandske videregående studenter.

Siden 2006 har vi også plassert høyere utdanning studenter i brasilianske private høgskoler og universiteter, med intensjon om å fremme utdanningsutveksling på høyere nivå.

Alle disse innkommende programmene fremmer brasiliansk kultur og det portugisiske språket på internasjonalt nivå, og presenterer brasilianske utdannings- og turistpotensialer til verden.

En annen prestasjon var utviklingen av partnerskap med organisasjoner i andre brasilianske stater, samt det faktum at i tillegg til studenter og fagfolk fra vår stat flere og flere reisende fra andre steder i Brasil og fra utlandet har valgt Via Mundo som deres Interkulturell utvekslingsorganisasjon.

Via Mundo Intercâmbio e Turismo er stolt av å være en lokal og samtidig global organisasjon, som bidrar til å utvide studenter og fagfolkshorisonter gjennom kvalitetsutdanning i utlandet og i Brasil.

Vår misjon

Å forbedre studenters og profesjonelle livskvalitet gjennom kulturopplæring og arbeidsturer og programmer, som kan tilby berikende vekstopplevelser.

Vår visjon

Å være en innovatør og up-to-date organisasjon, spesialisert på kulturelle utdannings- og arbeidsreiser og programmer i utlandet og i Brasil, samt en referanse for kvalitet i service og kvalitet.

Via Mundo bygget sitt rykte som en av pionerene i landets nordøstlige regioner for sine direkte forbindelser med internasjonale organisasjoner, for sin kreativitet og profesjonalitet.

Programmer gitt i:
  • Portuguese (Brazil)

Denne skolen tilbyr også:

Kurs

Via Mundo

Studer og lær portugisisk hvor det er best sagt i Brasil: São Luís do Maranhão. ... [+]

Hva?

Studer og lær portugisisk hvor det er best sagt i Brasil: São Luís do Maranhão.

Varighet og programdatoer

Våre kurs er fokusert på dine behov. Du kan velge hvor lenge du vil studere fra minimum 2 til 48 uker.

Hvorfor?

Ifølge estimater fra UNESCO er portugisisk et av de raskest voksende språkene.

I Latin-Amerika er Brasil den største handelspartner for de fleste landene. Flere av våre studenter har funnet jobber og karrieremuligheter på grunn av sin kunnskap om portugisisk.

Hvem?

For å bli med på et portugisisk språkprogram må du være minst 16 år gammel. Kunnskaper om portugisisk er ikke nødvendig.

HVORDAN? ... [-]
Brasil São Luís
Kontakt skolen
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
Deltid
2 - 48 uker
Campus
Les mer på norsk
Via Mundo

Universitetsopplevelsesprogrammet gir deg muligheten til å oppleve universitetet i Brasil i ett semester eller et helt akademisk år. ... [+]

Hva?

Universitetsopplevelsesprogrammet gir deg muligheten til å oppleve universitetet i Brasil i ett semester eller et helt akademisk år.

Du blir en besøkende student og, foruten å studere pensum på ditt valgte kurs, vil du bli tilbudt portugisisk instruksjon i løpet av første semester av programmet.

Varighet og programstart

Du kan velge å studere i Brasil i ett ett semester (5 måneder) eller ett fullt akademisk år (10 måneder). Du kan starte programmet enten i midten av slutten av januar eller slutten av juli (for både semester eller årsprogram).

Det brasilianske akademiske året starter i midten av slutten av januar og avsluttes i slutten av november / begynnelsen av desember med helligdager i juli og desember / januar. Kursene åpner vanligvis nye grupper hvert nytt semester.... [-]

Brasil São Luís
Kontakt skolen
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
Deltid
5 - 10 måneder
Campus
Les mer på norsk
Via Mundo

Videregående program i Brasil (Programa de Ensino Médio no Brasil), lansert i 2001, gir unge studenter fra hele verden muligheten til å leve en spesiell opplevelse av kul ... [+]

Hva?

Videregående program i Brasil (Programa de Ensino Médio no Brasil), lansert i 2001, gir unge studenter fra hele verden muligheten til å leve en spesiell opplevelse av kulturutveksling i Brasil.

Varighet og programstart

Du kan velge å studere i Brasil for en periode (3 måneder), ett semester (5 måneder) eller ett fullt akademisk år (10 måneder). Du kan starte programmet enten i midten av slutten av januar eller slutten av juli. Brasiliansk akademisk år starter i midten av januar og slutter i slutten av november / begynnelsen av desember med helligdager i juli og desember / januar.

Hvorfor?

Du vil studere i en vennlig skoleatmosfære, leve med en lokal vertsfamilie, lære portugisisk, få livet til venner og forbedre respekt og takknemlighet for en annen kultur. Du vil glede deg over den lette brasilianske livsstilen og finne ut hvor enkelt det er å få venner, mens du blir mer moden og lærer nye perspektiver om verden.... [-]

Brasil São Luís
Kontakt skolen
Portuguese (Brazil)
Heltid studier
Deltid
3 - 10 måneder
Campus
Les mer på norsk

The world meets in Brazil. Come celebrate life.