Via Mundo

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Via Mundo hoved

Om oss

Via Mundo er en brasiliansk organisasjon spesialisert på kulturelle utdannings- og arbeidsreiser og programmer. Den er basert i São Luís, Maranhão, Brasil, og ble grunnlagt i 1999 fra nødvendigheten av å intensivere interkulturell utveksling, samt å fremme Brasil og dets nordøstlige region som utdannings- og turistmål.

Vår organisasjon bygget sitt rykte som en av pionerene i landets nordlige og nordøstlige regioner for sine direkte forbindelser med internasjonale organisasjoner, for sin kreativitet og profesjonalitet i arbeidet med internasjonal utdanning og for god kvalitet på sine programmer og tjenester.

Via begynnelsen, i tillegg til partnerskap med internasjonale organisasjoner, har Via Mundo utviklet lokale partnerskap med grunnskoler, videregående skoler, språkskoler, samt med private og offentlige høyskoler og universiteter.

I 2001 startet Via Mundo sitt innkommende program, "Videregående Program i Brasil", som snu Maranhão og den brasilianske nordøstlige regionen til kulturelle destinasjoner for utenlandske videregående studenter.

Siden 2006 har vi også plassert høyere utdanning studenter i brasilianske private høgskoler og universiteter, med intensjon om å fremme utdanningsutveksling på høyere nivå.

Alle disse innkommende programmene fremmer brasiliansk kultur og det portugisiske språket på internasjonalt nivå, og presenterer brasilianske utdannings- og turistpotensialer til verden.

En annen prestasjon var utviklingen av partnerskap med organisasjoner i andre brasilianske stater, samt det faktum at i tillegg til studenter og fagfolk fra vår stat flere og flere reisende fra andre steder i Brasil og fra utlandet har valgt Via Mundo som deres Interkulturell utvekslingsorganisasjon.

Via Mundo Intercâmbio e Turismo er stolt av å være en lokal og samtidig global organisasjon, som bidrar til å utvide studenter og fagfolkshorisonter gjennom kvalitetsutdanning i utlandet og i Brasil.

Vår misjon

Å forbedre studenters og profesjonelle livskvalitet gjennom kulturopplæring og arbeidsturer og programmer, som kan tilby berikende vekstopplevelser.

Vår visjon

Å være en innovatør og up-to-date organisasjon, spesialisert på kulturelle utdannings- og arbeidsreiser og programmer i utlandet og i Brasil, samt en referanse for kvalitet i service og kvalitet.

Via Mundo bygget sitt rykte som en av pionerene i landets nordøstlige regioner for sine direkte forbindelser med internasjonale organisasjoner, for sin kreativitet og profesjonalitet.

Steder

São Luís

Address
São Luís (headquarters)
Rua do Ipês, Qd.50, Casa 07
Renascença I - São Luís, Maranhão - Brasil
CEP: 65075-200

São Luís, Delstaten Maranhão, Brasil