Balkan Heritage Field School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

hipa

Den Balkan Heritage Field SchoolBalkan Heritage Field School (BHFS, startet i 2003) er et program av BAlkan Heritage Foundation (Bulgarsk offentlige, non-profit, ikke-statlig organisasjon) for praktisk opplæring innen arkeologi, historie og kunsthistorie i Sør-Øst-Europa, samt dokumentasjon, bevaring og restaurering av historiske gjenstander og monumenter, undervises på Norsk, For tiden i tre land på Balkan: Bulgaria, Montenegro og Makedonia. Programmet har involvert en rekke faglige og forskningsinstitusjoner, museer og kulturarv spesialister fra Bulgaria, Makedonia, Montenegro, USA, Canada, Tyskland og Japan.

Tre universiteter tildele akademiske studiepoeng til studenter som deltar i BHFS prosjekter: New Bulgarian universitet, Bulgaria; Queens University, Canada og University of California Los Angeles (UCLA) ExtensionGjennom Institutt for feltarbeid, USA. Deltakere som ikke er interessert i akademiske kreditter er ikke forventet heller ikke å betale skolepenger og heller ikke til å ta del i noen aktiviteter knyttet til akademisk pensum (eksamener, faglige rapporter etc.).

Siden 2003 BHFS har implementert 85 felt skoleprosjekter / kurs (Med varighet fra 1 til 8 uker) fulgt av mer enn 1500 studenter fra 55 land.

Vår misjon

Den BHFS er ikke bare en skole, men også en plattform for sosial solidaritet i fordel av kulturarven. Basert på dette, våre studenter, arv spesialister, institusjoner og lokalsamfunn samhandle og hjelpe hverandre til å oppnå positive resultater for alle involverte og for den kulturelle arven fra Sørøst-Europa.

Hva er fordelene for alle?

  • BHFS studenter - Utdanning og erfaring & Mulighet til å jobbe med fagfolk i en ekte pågående kulturminneprosjekt og nye venner og kontakter.
  • Heritage spesialister (arkeologer, konservatorer etc.) og institusjoner (museer, institutter) som er involvert med BHFS - ytterligere finansiering og support for sitt arbeid for å studere og bevare kulturminner / monumenter / gjenstander.
  • Lokalsamfunn, der BHFS prosjekter / kurs finner sted - Nye inntekter og nye arbeidsplasser og ny perspektiv og utsikt over lokale kulturarven og økt promotering av den lokale turistpotensialet og interkulturell opplevelse for lokalbefolkningen.

Vurderer dette, er vi alltid glade for å informere hver deltaker i noen av våre prosjekter som forbinder BHFS han / hun blir ikke bare en student, men også:

  • En frivillig i enten en vitenskapelig forskning eller bevaring-restaurering prosjekt;
  • en sponsor av lokal økonomisk vekst;
  • en velgjører til den lokale kulturarven.

Steder

Sofia

Balkan Heritage Foundation & Field School

Address
ul. "Tulovo" 7
1504 Sofia, Sofia City Province, Bulgaria
Telefon
+359 87 772 5052