HRC Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til HRC Culinary Academy

School01

Den fremste kulinariske skole i Bulgaria!

HRC Academy tilbyr 2-årig program i Culinary Arts og tre-semester program i F & B Management, utviklet av pedagogiske og industriledere. Programmet er helt undervises på engelsk av internasjonale Chef instruktører. Vårt anlegg er utstyrt med state-of-the-art utstyr i våre kjøkkenlaboratorier, demo teater, vinkjeller og undervisning restaurant Talenter.

School02

I løpet av studiet, studentene har en sjanse til å oppleve Bulgaria, Vest-Europa og USA på en gang !! Vår betalte praksisplasser rundt om i verden finner sted på noen av de fineste hoteller og restauranter å forberede studentene på en virkelig internasjonal karriere som kokk.

Utdanningen i HRC Culinary Academy er anerkjent av American Culinary Federation Accrediting Commission som oppfyller internasjonale standarder for to år kulinarisk utdanning.

School04

Vår stipendprogram gir stipend opp til EUR 1.000 per år, og bidrar til å støtte dine studier.

Søknader mottas hele året og studenter fra alle hjørner av verden kan gjelde. Neste akademiske startdatoer er mars og september 2016. Vi ser frem til å invitere til vår kulinariske skole i Sofia, Bulgaria, slik at du kan oppleve hvordan vi "utdanne med verdighet og excellence".

School03

Steder

Sofia

Address
9 Petar Beron Street (near NDK),
Sofia 1142,
Bulgaria

1142 Sofia, Sofia City Province, Bulgaria