Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til HRC Culinary Academy

School01

Den fremste kulinariske skole i Bulgaria!

HRC Academy tilbyr 2-årig program i Culinary Arts og tre-semester program i F & B Management, utviklet av pedagogiske og industriledere. Programmet er helt undervises på engelsk av internasjonale Chef instruktører. Vårt anlegg er utstyrt med state-of-the-art utstyr i våre kjøkkenlaboratorier, demo teater, vinkjeller og undervisning restaurant Talenter.

School02

I løpet av studiet, studentene har en sjanse til å oppleve Bulgaria, Vest-Europa og USA på en gang !! Vår betalte praksisplasser rundt om i verden finner sted på noen av de fineste hoteller og restauranter å forberede studentene på en virkelig internasjonal karriere som kokk.

Utdanningen i HRC Culinary Academy er anerkjent av American Culinary Federation Accrediting Commission som oppfyller internasjonale standarder for to år kulinarisk utdanning.

School04

Vår stipendprogram gir stipend opp til EUR 1.000 per år, og bidrar til å støtte dine studier.

Søknader mottas hele året og studenter fra alle hjørner av verden kan gjelde. Neste akademiske startdatoer er mars og september 2016. Vi ser frem til å invitere til vår kulinariske skole i Sofia, Bulgaria, slik at du kan oppleve hvordan vi "utdanne med verdighet og excellence".

School03
Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Diplom

HRC Academy

HRC Culinary Academy tilbyr en integrert 2-årig kulinarisk studium i en modulær design, skapt av topp internasjonale kokker og de beste lærere komplett med et internship ... [+]

HRC Culinary Academy tilbyr en integrert 2-årig kulinarisk studium i en modulær design, skapt av topp internasjonale kokker og de beste lærere.

Våre Total Immersion hands-on instruksjon forvandle studenter til et profesjonelt ferdighetsnivå på kort tid. Du vil utvikle en beherskelse av både klassiske og moderne kulinariske metoder og teknikker, skapt av HRC i en unik serie av hands-on klasser. Du vil utarbeide og forstå de mange globale retter som driver dagens industri.

Men mat er ikke alt som det tar å bli en god kokk: Du vil utvide din horisont ved å lære nye forretnings ferdigheter under klasser som styring og ledelse, kostnadskontroll, mat fotografering, ernæring og mattrygghet.... [-]

Bulgaria Sofia
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
HRC Academy

Bli en kreativ og gründer leder i verden av mat og drikke. Gjør deg klar til å utmerke seg og utvikle dine lederegenskaper i gjestfrihet. Vår F & B management program ... [+]

Bli en kreativ og gründer leder i verden av mat og drikke. Gjør deg klar til å utmerke seg og utvikle dine lederegenskaper i gjestfrihet. Vår F & B management program inkluderer 2 semestre på vår Sofia campus og en endelig betalt internship i USA.

Innovere de Trender i Mat & drikke ... På HRC Academy gir vi studenter med en grundig forståelse av International Business i F & B Management, restaurant ledelse, kulinariske kunnskaper, ferdigheter og kreativitet, slik at du er i stand til å demonstrere dine innovative ideer i en forretningsmiljø.

F & B Management-programmet er en del av en innovativ pedagogisk dynamikken som oppmuntrer ledelses kreativitet. Hvert år underviste (ekte!) Industriprosjekter muliggjøre utvikling av prosjektledelse metodikk, gruppedynamikk, ledelse og kreativitet. Denne undervisningen metoden oppfordrer studenter til å jobbe i et team, og å vise evne til å tenke raskt i en kontekst av operative og ledelsesmessige gjennomførbarhet, samt økonomisk realisme.... [-]

Bulgaria Sofia
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk