Les den offisielle beskrivelsen

START "Å studere i BULGARIA erobre verden!"

II National Edition, National Academy forebyggende kampanje mot intellektuell migrering av unge bulgarere! For andre år på lærere og studenter ved National Academy "Krastyo Sarafov" vie sin myndighet og sitt arbeid på akademiet for å støtte prestisje bulgarske høyere utdanning. Prosjektet har allerede begynt med en nasjonal turné i Kyustendil (28, 29, 30 og 31 mars) og fortsetter i 12 etasje av byene i landet:

  • PUPPET BEAM: Pazardzhik (25 april), Stara Zagora (25 og 26 april), Plovdiv (27 april)
  • SOUTH BEAM: Stara Zagora (26 og 27 april) Pleven (27 og 28 april) Burgas (2 og 3 mai) Yambol (3 og 4 mai), Sliven (4 og 5 mai)
  • NORTH RAY: Varna (24 og 25 april), Silistra (25 og 26/04) Veliko Tarnovo (26 og 27 april), Gabrovo (27 og 28 april), Pleven (28 og 29/04)

Unge urbane beboere, deres familier og lærere kunne vurdere resultatene av fire års utdannelse ved Kunsthøgskolen, se forestillinger av nyutdannede Prof .. Plamen Markov, prof. Dr. Ivaylo Christov, prof. Bonyo Lungov og Assoc. Yasen Valchanov og diplom filmer av akademikere i fakultets "Screen Arts" av Theatre Academy.

I Varna, Silistra, Veliko Tarnovo, Gabrovo og Pleven klasse av prof. Plamen Markov vil presentere forestillinger: "Bai Balcho minne" i Balcho Neykov, direktør prof. Plamen Markov; "TRI" av Walter Uayks, staging Elitsa Yovcheva (høyere i "regi for teater" av professor. Plamen Markov) og "De - jam session".

Nyutdannede av prof. Dr. Ivaylo Hristov vil besøke St. Zagora, Haskovo, Burgas, Yambol og Sliven å presentere "Comedy of Errors" av Uilyam Shekspir, regissert Martin Kisselov. I Pazardzhik, Stara. Zagora og Plovdiv unge puppeteers fra klassen av prof. Bonyo Lungov vil presentere forestillingen "Sea of ​​fantasy" og studenter Assoc. Yasen Valchanov vil demonstrere sine prestasjoner i "Theatre of the bevegelse - dans teater" til den unge publikum i Plovdiv.

Foruten diplom programmer og filmer til studenter av National Academy, kan unge urbane beboere besøke møter med ledende professorer av Academy som vil gjøre dem kjent med spesialiteter betingelsene for europeisk mobilitet, forberedelse og prosedyre for søknad i løpet av studieåret 2017/2018.

Konsultative møter vil bli avholdt på "Gratis inngang" på kino i byene hosting "Lær i Bulgaria verden".

For alle deltakere i møtene er gitt gratis inngang materialer Prep Guides og bilag for 10% rabatt når du deltar universitets inngangen gruppekonsultasjoner i Sofia (juni og august).

For hele kampanjen, avhengig National Academy på støtte og samarbeid med alle så umotivert råd, nå og dra et bredest mulig spekter av unge bulgarere. Kan vi sammen kan tilby sine barn en anstendig alternativ å bo og utvikle seg som komplette fagfolk og personligheter i sitt eget land? "Han studerte i Bulgaria, erobre verden!" Er gjennomført av nasjonale medier partnerskap av BNT og BNR og media partnerskap av Darik.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Bulgarian

Denne skolen tilbyr også:

Sommerkurs

National Academy for Theatre and Film Arts - NATFA

INTERNATIONAL SUMMER ACADEMY "ROCK THE BOAT! Entreprenørskap og ledelse i utøvende kunst og kreative næringer: Internasjonale trender og lokal spesifisitet "NATIONAL AKAD ... [+]

INTERNATIONAL SUMMER ACADEMY "ROCK THE BOAT! Entreprenørskap og ledelse i utøvende kunst og kreative næringer: Internasjonale trender og lokal spesifisitet "NATIONAL AKADEMI FOR TEATER OG FILM ARTS (NATFA), Sofia, Bulgaria: 12. - 16. juni 2017 Registrering er nå åpen!

NATFA er glade for å kunngjøre den første utgaven av Internasjonalt sommerakademi "ROCK THE BOAT! Entreprenørskap og ledelse i utøvende kunst og kreative næringer: Internasjonale trender og lokal spesifisitet ", som foregår i Sofia, Bulgaria, 12.-16. Juni 2017.

Målet med sommerakademiet Å øke bevisstheten til deltakerne om viktigheten av innovasjoner og entreprenørskap i kultursektoren Å øke kapasiteten til deltakerne til å være ledere av kulturelle prosjekter og organisasjoner i en strategisk og internasjonal sammenheng For å øke deltakernes kapasitet til å anvende forretningsmodeller, å skape intrapreneuralt klima i en kulturell organisasjon og å lære ulike finansierings- og innsamlingsmetoder Å knytte teoretiske diskurser med bulgarsk og internasjonal kulturpraksis temaer Dag 1: Innovasjon i kunsten Dag 2: Kulturel ledelse: Trender og behov. Undervisning i kulturell ledelse og ledelse i det 21. århundre Dag 3: Kulturelle entreprenører: Fra den kreative ideen til forretningsmodellen Dag 4: Europeisk kulturelt samarbeid, nettverk og politikk Dag 5: Økonomi, Markedsføring, Finansiering og pengeinnsamling for en kreativ ide Dag 6-7: Valgfritt: Valg for utflukter utenfor av Sofia Metodikk Sommarakademiet består av interaktive presentasjoner av anerkjente fagfolk på feltet, etterfulgt av diskusjoner og interaktivt arbeid i mindre grupper, samt studiebesøk på kulturinstitusjoner i Sofia, hvor NATFA har et langsiktig samarbeid. Hver økt er en kombinasjon mellom teori og praktiske øvelser som:... [-]
Bulgaria Sofia
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk