Alexander College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Alexander College

Alexander College er en privat institusjon for videregående opplæring som betjener rundt 2000 studenter hvert år. Alexander College tilbyr en rekke bachelor- og overføringsprogrammer [se programmer] inkludert University Transfer, Associate of Arts degree og Associate of Science degree.

Et integrert program for engelsk til akademiske formål er også tilgjengelig for å hjelpe ikke-engelsktalende med deres overgang til studier på universitetsnivå på engelsk.

Alexander College er anerkjent og godkjent av BC Ministry of Advanced Education, Degree Quality Assurance Board (DQAB), BC Education Quality Assurance (EQA) -programmet, og er en stolt deltaker i BC Transfer System, organisert av BC Council on Admissions and Overføring (BCCAT).

Studieåret har fire terminperioder: Høst (september-desember), vinter (jan-apr), vår (mai-juli) og sommerintensiv (juli-aug).

130089_downtown_campusshot22.jpg

Oppdrag

Alexander College streber etter dyktighet innen høyere utdanning for studenter med mange kulturelle bakgrunner og språkkunnskaper ved å tilby internasjonalt anerkjente universitetsoverføringskurs og gradsprogrammer, individuelle støttetjenester og campusaktiviteter for å fremme lokalt og globalt samfunnsengasjement.

Kjernetemaer

 • Gi et støttende læringsmiljø for studenter med mange kulturelle bakgrunner og språkkunnskaper.
 • Tilby internasjonalt anerkjente universitetsoverføringskurs og gradsstudier.
 • Støtte individuell vekst og utvikling gjennom akademisk prestasjon og samfunnsengasjement, forberede studentene på fremtidige studier og karrierer.

130094_campus.jpg

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva slags dokumenter trenger jeg for å sende inn søknaden min?

Følgende dokumenter kreves for opptak:

 • Offisiell videregående skoleutskrift, på engelsk, eller med en offisiell eller notarisert engelsk oversettelse, som viser resultatene for de siste tre årene av videregående skole. Studenter som fremdeles er i klasse 12, kan søke før eksamen, og når de er ferdig utdannet, må de sende inn et endelig offisielt transkripsjon før kursregistrering.
 • Offisielt videregående eksamensbevis, på engelsk, eller med en offisiell eller notarized engelsk oversettelse.
 • Testresultater i engelsk (TOEFL, IELTS eller tilsvarende) hvis relevant.
 • Alle andre offisielle post-sekundære utskrifter fra andre kanadiske institusjoner, hvis aktuelt.
 • Opptak med skjema for uoffisielle dokumenter, hvis aktuelt
 • Passfoto og infoside
 • Studietillatelse / studentvisum / PR-kort / kanadisk statsborgerskap
 • Sykeforsikringsdekning

Jeg er en internasjonal student. Må jeg sende inn noen spesielle dokumenter?

Ja. Internasjonale studenter krever et par tilleggsdokumenter.

 • Studietillatelse kreves før kursregistrering.
 • En sertifisert engelsk oversettelse er nødvendig for alle søknadsdokumenter som ikke er på engelsk.

Når er søknadsfristen?

Opptaket forblir åpent til slutten av den andre uken av kurs i en ordinær periode, og slutten av den første uken med kurs i våren og sommeren intensiv. Denne datoen kalles fristen for å legge til / slippe / endre. Noen kurs kan fylles raskt, og vi oppfordrer nye studenter til å sende inn søknader så snart som mulig for å ha det største emnevalget.

Når starter klasser?

Studieåret er delt inn i fire terminperioder: Høst (september-desember), vinter (jan-apr), vår (mai-juli) og sommerintensiv (juli-aug).

Jeg er en utenlandsk internasjonal student, og jeg må søke om studietillatelse for å komme til Canada. Hvor mye penger trenger jeg for å betale et undervisningsdepositum?

Studieavgiften tilsvarer gebyrer for 15 studiepoeng (1 semester / 5 kurs). Dette beløpet er 7 200,00 dollar

Hvordan søker jeg om økonomisk støtte?

Studielån er tilgjengelig for innenlandske studenter ved Alexander College fra den nasjonale regjeringen i Canada, så vel som fra provinsen British Columbia.

130093_transfer-students.jpg

Universitetsoverføring

Få opptak til universitetet og ditt valg av program

Ved hjelp av universitetsoverføringsprogrammet er studentene i stand til å utforske interessene sine gjennom første- og andreårs universitetskurs som kan overføres til en høyskole eller universitet i andre eller tredje studieår. Bachelorgrader har vanligvis fire år og tilbys av alle store offentlige og private universiteter i Canada.

Disse universitetene bruker et kredittbasert system, med hovedfag (fordypninger) og utdanningsprogrammer som krever gjennomføring av et fast antall kurspoeng. Et standard bachelorstudium krever gjennomføring av 120 studiepoeng totalt. Det er mulig for studenter å komme inn på et universitet etter å ha fullført noen studiepoeng på et høgskole. I British Columbia tillater flertallet av akkrediterte offentlige og private høyskoler og universiteter studenter å overføre sine post-sekundære studiepoeng til et bachelorgrad etter eget valg innen British Columbia Council for Admissions and Transfer (BCCAT) -systemet.

130103_IMG_1407.jpg

Studenter som går inn på et universitet via et høyskole (i motsetning til å gå inn på et universitet direkte etter fullført videregående skole) kalles overføringsstudenter. For å få opptak til et universitet, må overføringsstudenter oppfylle det universitetets opptakskrav. I tillegg kan det hende at studenter må oppfylle programkrav for opptak til visse fakulteter, avdelinger eller skoler. Alexander College tilbyr et bredt spekter av første- og andreårs universitetskurs som kan overføres innen BCCAT-systemet og videre.

Dette gjør det mulig for studenter å få studiepoeng for kurs tatt i Alexander College ved universitetet etter eget valg. For å hjelpe studenter med å velge emner som lar dem lykkes med å overføre til universitetet, tilbyr Alexander College Academic Advising Services til alle studentene. Akademiske rådgivere hjelper studenter med å forstå opptakskrav til universitet og fakultet og lage en studieplan som vil sette dem på en vei for å oppfylle kravene til en bachelorgrad.

Avhengig av hver students unike situasjon, hjelper akademiske rådgivere studentene med å vurdere forutsetningene og tidligere studiekurs for å utvikle en plan for en smidig overgang til et universitet etter eget valg.

Steder

Burnaby

Address
#101 - 4603 Kingsway
Burnaby, BC, Canada V5H 4M4

Burnaby, British Columbia, Canada

Vancouver

Address
#100 - 602 West Hastings Street
Vancouver, BC, Canada V6B 1P2

Vancouver, British Columbia, Canada

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss