Les den offisielle beskrivelsen

Alexander College

Om Alexander College

Misjon og Mål

Alexander College hjelper unge mennesker ha nytte av å delta i høyere utdanning samfunnet. Vi tilbyr de to første årene av universitetsstudium som fører til en Associate grad og universitet overføring i en student-sentrert og støttende miljø.

mål:

 • Gi en seriøs og støttende læringsmiljø der studenter med en rekke kulturelle bakgrunn og språkferdigheter kan begynne universitetsstudium samtidig forbedre sine engelskkunnskaper.
 • Gi faglig forberedelse som er anerkjent av andre akademiske institusjoner i hele Nord-Amerika og utover, og som gir et grunnlag for vellykket fremgang gjennom mer avanserte studier.
 • Fremme individuell vekst og utvikling ved å støtte hver elevs faglige prestasjoner og engasjement i samfunnslivet på College.
 • Etablere og vedlikeholde et rykte for excellence i fagmiljøet i alle aspekter av college programmer, aktiviteter og tjenester.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Alexander College

Hva slags dokumenter trenger jeg for å sende med søknaden min?

Følgende dokumenter er nødvendig for opptak:

 • Offisiell high school avskrift, på engelsk, eller med en offisiell eller attestert engelsk oversettelse, som viser resultatene for de tre siste år på videregående skole. Studenter fortsatt i klasse 12 kan gjelde før konfirmasjonen, og en gang ble uteksaminert er pålagt å sende inn en endelig offisiell karakterutskrift før påmelding.
 • Offisiell videregående skole sertifikat, på engelsk, eller med en offisiell eller attestert engelsk oversettelse.
 • Norsk testresultater (TOEFL, IELTS, eller tilsvarende) hvis aktuelt.
 • Alle andre offisielle legg sekundære transkripsjoner fra andre kanadiske institusjoner, hvis aktuelt.
 • Opptak med uoffisielle dokumenter form, hvis det er aktuelt
 • Passbilde og info-side
 • Studier tillatelse / student visa / PR-kort / kanadisk statsborgerskap
 • Medisinsk forsikring

Jeg er en internasjonal student. Trenger jeg å sende noen spesielle dokumenter?

Ja. Internasjonale studenter trenger et par ytterligere dokumenter.

 • En studie tillatelse kreves før påmelding.
 • En sertifisert engelsk oversettelse er nødvendig for alle søknadsdokumenter som ikke er i det engelske språket.

Når er søknadsfristen?

Opptak forblir åpen til slutten av den andre uken av klasser i et vanlig begrep, og i slutten av den første uken av klasser i løpet av våren og sommeren Intensive sikt. Denne datoen kalles add / drop / endring fristen. Noen kurs kan fylles raskt, og vi oppfordrer nye studenter til å sende inn søknader så snart som mulig for å ha størst kursvalg.

Når begynner klassene?

Studieåret er delt inn i fire perioder: Fall (september-desember), Vinter (Jan-april), Spring (mai-juli) og Summer intensive (juli-august).

Jeg er en oversjøisk internasjonal student, og jeg trenger å søke om studietillatelse for å komme til Canada. Hvor mye penger må jeg betale som en undervisning innskudd?

Undervisningen innskudd tilsvarer gebyr for 15 studiepoeng (ett varige / 5 kurs). Dette beløpet er $ 7,200.00

Hvordan søke om økonomisk støtte du?

Utdannings studielån er tilgjengelige for innenlandske studenter av Alexander College fra den nasjonale regjeringen i Canada, samt fra provinsen British Columbia.

Universitetet Transfer

Alexander College

Få adgang til universitetet, og programmet du ønsker

Bruke Universitetet Transfer Program, elevene er i stand til å utforske sine interesser gjennom første- og andre-års universitetskurs som kan overføres til en høyskole eller universitet i andre eller tredje program i år.

Bachelorgrader er vanligvis fire års varighet, og tilbys ved alle større offentlige og private universiteter i Canada. Disse universiteter bruker en kreditt-basert system, med hovedfag (spesialiseringer) og studieprogrammene krever gjennomføring av et gitt antall studiepoeng. En standard Bachelorstudiet krever gjennomføring av 120 studiepoeng totalt.

Det er mulig for elevene å gå inn et universitet etter fullført noen studiepoeng ved en høyskole. I British Columbia, flertallet av akkrediterte offentlige og private høgskoler og universiteter tillate elevene å overføre sine etter videregående studiepoeng mot en bachelorgrad program for sine valg i British Columbia Council for opptak og overføring (BCCAT) system. Studenter som kommer inn et universitet via en høyskole (i motsetning til å legge inn et universitet rett etter å ha fullført videregående skole) kalles overføre elevene.

For å få opptak til et universitet, overføre elevene må oppfylle at universitetets opptakskrav. I tillegg kan studentene trenger for å oppfylle programkravene for opptak til enkelte fakulteter, avdelinger eller skoler.

Alexander College tilbyr et bredt spekter av første- og andre-års universitetskurs som er overførbare innenfor BCCAT system og utover. Dette lar elevene få studiepoeng for emner i Alexander College ved Universitetet for sine valg.

For å hjelpe elevene i å velge kurs som vil tillate dem å lykkes overføre til universitetet, Alexander College tilbyr faglig veiledning tjenester til alle sine studenter. Akademiske Advisors hjelpe elevene å forstå universitetet og fakultetet opptakskrav og lage en studieplan som ville sette dem på en bane for å oppfylle en bachelorgrad programkrav. Avhengig av hver elevs unike situasjon, Academic Advisors hjelpe elevene i å vurdere sine forutsetninger og tidligere college kurs for å utvikle en plan for en myk overgang til et universitet for sine valg.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Arts

Alexander College

The Associate of Arts (psykologi) Degree er en to-årig lavere grad tilbys ved mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. The Associate Degree program er ... [+]

Associate of Arts (psykologi) Degree

Oversikt

The Associate of Arts (psykologi) Degree er en to-årig lavere grad tilbys ved mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. The Associate Degree program er utviklet for å gi bred kunnskap og opplevelser i forberedelse til inn i arbeidsstyrken, eller som et grunnlag for videre undergraduate studier.

Studenter av Associate of Arts (psykologi) studium vil få tverrfaglig kunnskap i fakultetene for kunst, humaniora og samfunnsvitenskap, og utvikle sine kritisk tenkning og forskning ferdigheter. Programmet inneholder også en passelig konsentrasjon i psykologi, som tillater elevene å utforske forskjellige områder i psykologi, inkludert kognitiv og unormal psykologi, dataanalyse, forskningsmetodikk, og det vitenskapelige grunnlaget for menneskelig atferd.... [-]

Canada Burnaby
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Alexander College

The Associate of Arts (Business) Degree er en to-årig lavere grad tilbys ved mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. The Associate Degree program er u ... [+]

Associate of Arts (Business) Degree

Oversikt

The Associate of Arts (Business) Degree er en to-årig lavere grad tilbys ved mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. The Associate Degree program er utviklet for å gi bred kunnskap og opplevelser i forberedelse til inn i arbeidsstyrken, eller som et grunnlag for videre undergraduate studier.

Studenter innenfor Associate of Arts (Business) Degree program vil få tverrfaglig kunnskap i fakultetene økonomi, ledelse, regnskap, markedsføring, og statistisk analyse, og vil utvikle sine kritisk tenkning og forskning ferdigheter. Programmet inneholder også en passelig konsentrasjon i økonomi, som tillater elevene å utforske videre økonomisk teori og applikasjoner i forbindelse med utvalgte temaer knyttet til handel The Associate of Arts (Business) Degree er en grunnlegg grad består av 64 studiepoeng totalt, vanligvis gjennomført over en to-års periode. Program krav omfatter minimum 24 studiepoeng i økonomi og minimum 12 studiepoeng i Commerce.... [-]

Canada Burnaby
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Alexander College

The Associate of Arts (økonomi) Degree er et toårig credential tilbys av mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. The Associate Degree program er utvik ... [+]

Associate of Arts (økonomi) Degree

The Associate of Arts (økonomi) Degree er et toårig credential tilbys av mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. The Associate Degree program er utviklet for å gi bred kunnskap og opplevelser i forberedelse til inn i arbeidsstyrken, eller som et grunnlag for videre undergraduate studier.

Studenter innenfor Associate of Arts (økonomi) Degree program vil få tverrfaglig kunnskap innen teoretisk og anvendt økonomi, samt konkurranseskadelig atferd, økonomisk politikk, og den globale økonomien. Studentene skal tilegne seg verktøy for å kunne analysere produksjon, distribusjon og forbruk av varer og tjenester.

The Associate of Arts (økonomi) Degree er en grunnlegg grad består av totalt 60 studiepoeng, vanligvis gjennomført over en to-års periode. Studiepoeng må inneholde minimum 36 studiepoeng i kunst, inkludert minst 18 studiepoeng i første- og andre-års økonomi.... [-]

Canada Burnaby
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Alexander College

The Associate of Arts Degree er en to-årig lavere grad tilbys ved mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. The Associate Degree program er utviklet for ... [+]

Associate of Arts Degree

Oversikt

The Associate of Arts Degree er en to-årig lavere grad tilbys ved mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. The Associate Degree program er utviklet for å gi bred kunnskap og opplevelser i forberedelse til inn i arbeidsstyrken, eller som et grunnlag for videre undergraduate studier.

Studenter innenfor Associate of Arts Degree program vil få tverrfaglig kunnskap i fakultetene for kunst, humaniora og samfunnsvitenskap, og utvikle sine kritisk tenkning og forskning ferdigheter. Programmet gir en omfattende erfaring som også tillater elevene å tilpasse sine kurs for å fokusere på et område av personlig interesse.... [-]

Canada Burnaby
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Associate of Science

Alexander College

The Associate of Science Degree er en to-årig lavere grad tilbys ved mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. The Associate Degree program er utviklet ... [+]

Associate of Science Degree

Oversikt

The Associate of Science Degree er en to-årig lavere grad tilbys ved mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. The Associate Degree program er utviklet for å gi bred kunnskap og opplevelser i forberedelse til inn i arbeidsstyrken, eller som et grunnlag for videre undergraduate studier.

Studenter innenfor Associate of Science Degree program vil få tverrfaglig kunnskap om natur- og anvendt vitenskap, og utvikle sine kritisk tenkning og forskning ferdigheter. Programmet gir en omfattende erfaring som også tillater elevene å tilpasse og fokusere sine kurs i et område av personlig interesse som biologi, kjemi, informatikk, matematikk eller fysikk. Studenter kan også oppfylle en vesentlig del av sine arbeidskrav kurs for første år ingeniører og ingeniør diplom programmer.... [-]

Canada Burnaby
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Alexander College

Den engelsk for akademiske formål Program er et forberedende program utviklet for å utvikle kjerneengelskkunnskaper innenfor en post-sekundær sammenheng, slik at elevene ... [+]

engelsk for akademiske formål Kursnummer Kurstittel Universitetet-Level Course Kvalifikasjon ENGL 094 Norsk Foundations 1: Øvre-Beginner N / A ENGL 095 Norsk Foundations 2: Nedre Intermediate N / A ENGL 096 Akademisk Forberedelse: Intermediate N / A ENGL 097 Akademisk Forberedelse: Øvre-Intermediate N / A ENGL 098 Akademisk Forberedelse: Nedre-Advanced Opptil 2 universitets-nivå kurs ENGL 099 Akademisk Forberedelse: Avansert Opptil 3 universitets-nivå kurs Foundations ENGL 094 og 095 er utformet for studenter som har behov for å bygge grunnlaget for det engelske språket før du går videre til akademiske relaterte ferdigheter som krever mer k... [-]
Canada Burnaby
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk

Alexander College - Your Road to University Starts Here