Les den offisielle beskrivelsen

Alexander College

Om Alexander College

Misjon og Mål

Alexander College hjelper unge mennesker ha nytte av å delta i høyere utdanning samfunnet. Vi tilbyr de to første årene av universitetsstudium som fører til en Associate grad og universitet overføring i en student-sentrert og støttende miljø.

mål:

 • Gi en seriøs og støttende læringsmiljø der studenter med en rekke kulturelle bakgrunn og språkferdigheter kan begynne universitetsstudium samtidig forbedre sine engelskkunnskaper.
 • Gi faglig forberedelse som er anerkjent av andre akademiske institusjoner i hele Nord-Amerika og utover, og som gir et grunnlag for vellykket fremgang gjennom mer avanserte studier.
 • Fremme individuell vekst og utvikling ved å støtte hver elevs faglige prestasjoner og engasjement i samfunnslivet på College.
 • Etablere og vedlikeholde et rykte for excellence i fagmiljøet i alle aspekter av college programmer, aktiviteter og tjenester.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Alexander College

Hva slags dokumenter trenger jeg for å sende med søknaden min?

Følgende dokumenter er nødvendig for opptak:

 • Offisiell high school avskrift, på engelsk, eller med en offisiell eller attestert engelsk oversettelse, som viser resultatene for de tre siste år på videregående skole. Studenter fortsatt i klasse 12 kan gjelde før konfirmasjonen, og en gang ble uteksaminert er pålagt å sende inn en endelig offisiell karakterutskrift før påmelding.
 • Offisiell videregående skole sertifikat, på engelsk, eller med en offisiell eller attestert engelsk oversettelse.
 • Norsk testresultater (TOEFL, IELTS, eller tilsvarende) hvis aktuelt.
 • Alle andre offisielle legg sekundære transkripsjoner fra andre kanadiske institusjoner, hvis aktuelt.
 • Opptak med uoffisielle dokumenter form, hvis det er aktuelt
 • Passbilde og info-side
 • Studier tillatelse / student visa / PR-kort / kanadisk statsborgerskap
 • Medisinsk forsikring

Jeg er en internasjonal student. Trenger jeg å sende noen spesielle dokumenter?

Ja. Internasjonale studenter trenger et par ytterligere dokumenter.

 • En studie tillatelse kreves før påmelding.
 • En sertifisert engelsk oversettelse er nødvendig for alle søknadsdokumenter som ikke er i det engelske språket.

Når er søknadsfristen?

Opptak forblir åpen til slutten av den andre uken av klasser i et vanlig begrep, og i slutten av den første uken av klasser i løpet av våren og sommeren Intensive sikt. Denne datoen kalles add / drop / endring fristen. Noen kurs kan fylles raskt, og vi oppfordrer nye studenter til å sende inn søknader så snart som mulig for å ha størst kursvalg.

Når begynner klassene?

Studieåret er delt inn i fire perioder: Fall (september-desember), Vinter (Jan-april), Spring (mai-juli) og Summer intensive (juli-august).

Jeg er en oversjøisk internasjonal student, og jeg trenger å søke om studietillatelse for å komme til Canada. Hvor mye penger må jeg betale som en undervisning innskudd?

Undervisningen innskudd tilsvarer gebyr for 15 studiepoeng (ett varige / 5 kurs). Dette beløpet er $ 7,200.00

Hvordan søke om økonomisk støtte du?

Utdannings studielån er tilgjengelige for innenlandske studenter av Alexander College fra den nasjonale regjeringen i Canada, samt fra provinsen British Columbia.

Universitetet Transfer

Alexander College

Få adgang til universitetet, og programmet du ønsker

Bruke Universitetet Transfer Program, elevene er i stand til å utforske sine interesser gjennom første- og andre-års universitetskurs som kan overføres til en høyskole eller universitet i andre eller tredje program i år.

Bachelorgrader er vanligvis fire års varighet, og tilbys ved alle større offentlige og private universiteter i Canada. Disse universiteter bruker en kreditt-basert system, med hovedfag (spesialiseringer) og studieprogrammene krever gjennomføring av et gitt antall studiepoeng. En standard Bachelorstudiet krever gjennomføring av 120 studiepoeng totalt.

Det er mulig for elevene å gå inn et universitet etter fullført noen studiepoeng ved en høyskole. I British Columbia, flertallet av akkrediterte offentlige og private høgskoler og universiteter tillate elevene å overføre sine etter videregående studiepoeng mot en bachelorgrad program for sine valg i British Columbia Council for opptak og overføring (BCCAT) system. Studenter som kommer inn et universitet via en høyskole (i motsetning til å legge inn et universitet rett etter å ha fullført videregående skole) kalles overføre elevene.

For å få opptak til et universitet, overføre elevene må oppfylle at universitetets opptakskrav. I tillegg kan studentene trenger for å oppfylle programkravene for opptak til enkelte fakulteter, avdelinger eller skoler.

Alexander College tilbyr et bredt spekter av første- og andre-års universitetskurs som er overførbare innenfor BCCAT system og utover. Dette lar elevene få studiepoeng for emner i Alexander College ved Universitetet for sine valg.

For å hjelpe elevene i å velge kurs som vil tillate dem å lykkes overføre til universitetet, Alexander College tilbyr faglig veiledning tjenester til alle sine studenter. Akademiske Advisors hjelpe elevene å forstå universitetet og fakultetet opptakskrav og lage en studieplan som ville sette dem på en bane for å oppfylle en bachelorgrad programkrav. Avhengig av hver elevs unike situasjon, Academic Advisors hjelpe elevene i å vurdere sine forutsetninger og tidligere college kurs for å utvikle en plan for en myk overgang til et universitet for sine valg.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Associate of Arts

Alexander College

Associate of Arts (Business) Degree er en to-årig bachelorgrad som tilbys av mange institusjoner i provinsen British Columbia og videre. Associate Degree-programmet er de ... [+]

Associate of Arts (Business) Degree er en to-årig bachelorgrad som tilbys av mange institusjoner i provinsen British Columbia og videre. Associate Degree-programmet er designet for å gi bredbasert kunnskap og erfaringer som forberedelse til å komme inn i arbeidsstyrken, eller som et grunnlag for videre studenter.

Programbeskrivelse

Studenter innen Associate of Arts (Business) -gradsprogrammet vil få flerfaglig kunnskap innen fakultetene økonomi, ledelse, regnskap, markedsføring og statistisk analyse, og vil utvikle sine kritiske tanker og forskningsevner. Programmet inkluderer også en tilpassbar konsentrasjon innen økonomi, som lar studentene utforske økonomisk teori og applikasjoner i forbindelse med utvalgte emner relatert til handel.... [-]

Canada Vancouver Burnaby
April 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Alexander College

Associate of Arts (Economics) Degree er en toårig legitimasjon som tilbys av mange institusjoner i provinsen British Columbia og videre. Associate Degree-programmet er de ... [+]

Associate of Arts (Economics) Degree er en toårig legitimasjon som tilbys av mange institusjoner i provinsen British Columbia og videre. Associate Degree-programmet er designet for å gi bredbasert kunnskap og erfaringer som forberedelse til å komme inn i arbeidsstyrken, eller som et grunnlag for videre studenter.

Programbeskrivelse

Studenter innen Associate of Arts (Economics) -programmet vil få flerfaglig kunnskap innen områdene teoretisk og anvendt økonomi, samt konkurransedyktig atferd, økonomisk politikk og den globale økonomien. Studentene skal skaffe seg verktøyene for å kunne analysere produksjon, distribusjon og forbruk av varer og tjenester.

Associate of Arts (Economics) Degree er en grunnleggende grad bestående av 60 studiepoeng totalt, vanligvis fullført over en toårsperiode. Studiepoengene må inneholde minimum 36 studiepoeng i kunst, inkludert minst 18 studiepoeng i første- og andreårsøkonomi. Etter fullført studium av Associate of Arts (økonomi) kan studentene velge å gå inn i arbeidsstyrken eller fortsette studiene.... [-]

Canada Vancouver Burnaby
April 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Alexander College

Associate of Arts (Psychology) Degree er en to-årig bachelorgrad som tilbys av mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. Associate Degree-programmet er ... [+]

Associate of Arts (Psychology) Degree er en to-årig bachelorgrad som tilbys av mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. Associate Degree-programmet er designet for å gi bredbasert kunnskap og erfaringer som forberedelse til å komme inn i arbeidsstyrken, eller som et grunnlag for videre studenter.

Programbeskrivelse

Studenter ved Associate of Arts (Psychology) -programmet vil få flerfaglig kunnskap innen fakultetene kunst, humaniora og samfunnsvitenskap, og utvikle sine kritiske tenknings- og forskningsevner. Programmet inkluderer også en tilpassbar konsentrasjon innen psykologi, som lar studentene utforske forskjellige områder innen psykologi, inkludert kognitiv og unormal psykologi, dataanalyse, forskningsmetodikk og det vitenskapelige grunnlaget for menneskelig atferd.... [-]

Canada Vancouver Burnaby
April 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Alexander College

Associate of Arts Degree er en to-årig lavere grad som tilbys av mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. Associate Degree-programmet er designet for å ... [+]

Associate of Arts Degree er en to-årig lavere grad som tilbys av mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. Associate Degree-programmet er designet for å gi bredbasert kunnskap og erfaringer som forberedelse til å komme inn i arbeidsstyrken, eller som et grunnlag for videre studenter.

Programbeskrivelse

Studenter innen Associate of Arts Degree-programmet vil få flerfaglig kunnskap innen fakultetene kunst, humaniora og samfunnsfag, og utvikle sine kritiske tenknings- og forskningsevner. Programmet gir en omfattende læringsopplevelse som også lar studentene tilpasse kursene sine for å fokusere på et område av personlig interesse.

Associate of Arts Degree er en grunnleggende grad bestående av 60 studiepoeng totalt, vanligvis fullført over en toårsperiode. Programkrav inkluderer minimum 36 studiepoeng i kunst, inkludert 18 studiepoeng i kunst på andreårsnivå tatt i to eller flere fagområder, for eksempel psykologi, økonomi, asiatiske studier, filosofi, historie og sosiologi.... [-]

Canada Vancouver Burnaby
April 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Associate of Science

Alexander College

Associate of Science Degree er en to-årig lavere grad som tilbys av mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. Associate Degree-programmet er designet fo ... [+]

Associate of Science Degree er en to-årig lavere grad som tilbys av mange institusjoner i provinsen British Columbia og utover. Associate Degree-programmet er designet for å gi bredbasert kunnskap og erfaringer som forberedelse til å komme inn i arbeidsstyrken, eller som et grunnlag for videre studenter.

Programbeskrivelse

Studenter innen Associate of Science Degree-programmet vil få flerfaglig kunnskap om naturvitenskapelige og anvendte vitenskaper, og utvikle sine kritiske tanker og forskningsevner. Programmet gir en omfattende læringsopplevelse som også lar studentene tilpasse og fokusere kursene sine i et område av personlig interesse som biologi, kjemi, informatikk, matematikk eller fysikk. Studentene kan også oppfylle en betydelig del av kurset sitt arbeidskrav for førsteårs ingeniør- og ingeniørdiplomstudier.... [-]

Canada Vancouver Burnaby
April 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Kurs

Alexander College

Programmet English for Academic Purposes er et forberedende program som utvikler kjerneferdighetene i engelsk i en post-sekundær kontekst. Dette gjør det mulig for studen ... [+]

Programmet English for Academic Purposes er et forberedende program som utvikler kjerneferdighetene i engelsk i en post-sekundær kontekst. Dette gjør det mulig for studenter å tilnærme seg studiene på universitetet / universitetet med den nødvendige grunnleggende engelskspråklige kompetansen.

English for Academic Purposes Program (EAP) består av 6 nivåer. Hver av disse fokuserer på språkopplæring i sammenheng med faglige fag som:

VitenskapØkonomipsykologisosiologiLitteraturFilosofi

De er spesielt designet for å utvikle studentenes faglige studie- og deltakelsesevner, samtidig som de forbedrer engelsk til et nivå som vil sikre deres suksess i videre universitetsarbeid. De 6 kursene er delt inn i 3 kategorier: Grunnlag, mellomliggende akademisk forberedelse og avansert faglig forberedelse.... [-]

Canada Vancouver Burnaby
April 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Alexander College

Ved hjelp av universitetsoverføringsprogrammet kan studentene utforske interessene sine gjennom første- og andreårs universitetskurs som kan overføres til en høyskole ell ... [+]

Få opptak til universitetet og ditt valg av program.

Hva er University Transfer Program i Canada?

Visste du at det er to ruter du kan ta for å gå inn på British Columbia University?

Den direkte måten: På vei til universitetet rett etter endt studiumDen alternative måten: Studenter starter sin akademiske karriere på college og overfører til andre / tredje året av en bachelorgradsprogram

Denne alternative rute representerer den U n iversity T ransfer P rogram.

For hjelp med din universitetsoverføringssøknad og programkrav, kontakt vår akademiske rådgiver, Camila Miranda.

Husk: Studieplaner for universitetsoverføring er laget av akademiske rådgivere for hver overføringsstudent individuelt for å gjenspeile studentens engelske nivå, forutsetninger for videregående skole, og, enda viktigere, det påtenkte universitetet og programmet for graden.... [-]

Canada Burnaby Vancouver
April 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk

Alexander College - Your Road to University Starts Here

Location address
#101 - 4603 Kingsway
Burnaby, BC, Canada V5H 4M4

Burnaby, British Columbia, CA
Social Media
Location address
#100 - 602 West Hastings Street
Vancouver, BC, Canada V6B 1P2

Vancouver, British Columbia, CA
Social Media