Aveda Institute Canada

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

banner

LÆRE. VOKSE. BLI

Kom med en drøm. Permisjon med en karriere.

La oss utvikle ditt naturlige talent ...

"Vår misjon på Aveda er å ta vare på den verden vi lever i, fra produktene vi lager til de måtene vi gir tilbake til samfunnet. At Aveda, ønsker vi å sette et eksempel for miljøledelse og ansvar, ikke bare i verden av skjønnhet, men over hele verden. " - Horst Rechelbacher, grunnlegger

wt5

4 Points of Difference

Aveda Brand

Aveda er den første skjønnhets selskapet produksjon produkter med økologisk, plantebaserte alternativer til syntetiske kjemikalier og emballasje med 100% vindkraft.

The Cutting Edge Curriculum

Aveda er den eneste globale skjønnhet merke som har en komplett utdanning system med dedikerte programmer for både profesjonelle og salong utvikling for å forsikre deg om at du alltid er på toppen av spillet i denne bransjen.

De endeløse muligheter

Med vår 95% jobb plassering rate og Aveda nettverk av over 7000 salon / spa, institutter og butikker over hele verden, kan du gå hvor som helst talent tar deg.

Industrien Innovators

Bli inspirert av skjønnhetsindustrien innovatører som kaller Aveda hjem. Lær av disse verdenskjente globale artister på egne verksteder, industri hendelser og Aveda Advanced Academy klasser.

Disse globale kunstnere kaller Aveda hjem og lære spesielle workshops, gjesteforelesninger og ta tid ut av rampelyset for å inspirere våre fremtidige fagfolk.

wt4

Vår Grønn Mission

At Aveda, oppfordrer vi våre studenter til å være den endringen. De blir ambassadører ved å bli ledere og utdanne sine lokalsamfunn om hvordan å leve en miljøvennlig livsstil.

Salongen industrien er ventet å vokse med 31% i løpet av det neste tiåret, i økende grad bli blant de mest pålitelige, kreative og fordelaktige internasjonale karrierer.

Med Aveda navn bak deg mulighetene er ubegrenset. Aveda kan lede an til karrieremuligheter både innenfor og utenfor den globale Aveda Network.

Aveda er en av de raskest voksende verdensomspennende salon nettverk i bransjen. Våre kandidater går på å være en del av kreative team som reiser verden inspirere andre skjønnhet fagfolk.

banner2

Steder

Calgary

Address
225 - 8TH Avenue SW

T2P 1B7 Calgary, Alberta, Canada

Winnipeg

Address
80 Rorie Street

R3B 3L6 Winnipeg, Manitoba, Canada

Toronto

Address
125 King Street East

M5C 1G6 Toronto, Ontario, Canada

Vancouver

Address
101 - 111 Water Street

V6B 1A7 Vancouver, British Columbia, Canada